Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

"Positivus" atklāj pirmo mākslinieku – par to kļūst Sems Smits

© Publicitātes foto

Viens no pasaulē klausītākajiem mūziķiem Sems Smits apstiprināts kā pirmais “Positivus” festivāla galvenais mākslinieks. Britu dziedātājs šobrīd iekaro pasauli ar savu jaunāko hitu “Unholy” un ir ceļā pie klausītājiem ar jaunu albumu.

“Positivus” festivāla rīkotāji jau pārliecinoši informē, ka Sems Smits pasākumā uzstāsies sestdienā, 15. jūlijā. Par godu šo jaunumu izziņošanai, “Positivus” galvenais partneris “LMT” dāvā iespēju tikai trīs dienas, izmantojot speciālu atlaižu kodu, iegādāties festivāla divu dienu biļetes par “Early Bird” cenu jeb par 69 eiro. Ārpus šīs akcijas ietvariem vienas dienas (15. jūlija) biļete maksās 69 eiro, divu dienu biļete - 75 eiro, divu dienu Fanu podests - 149 eiro, bet VIP biļete - 249 eiro. Pārējie biļešu veidi pārdošanā nonāks nākamajā gadā.

Par Semu Smitu. Kopš debijas albuma “In The Lonely Hour” (2014) izdošanas viņš iekrājis vērā ņemamu statitsiku - 35 miljoni pārdotu albumu, 45 miljardi (!) klausījumu skaitu mūzikas straumēšanas vietnēs, četras “Grammy” balvas, trīs “Brit Awards”, “Zelta globuss”, “Oskars” utt., u.t.jpr. Sema Smita jaunākais albums “Gloria” pie klausītājiem nonāks 27. janvārī, un tas pilnīgi noteikti parādīsies daudzu valstu topu spicēs, kas mūziķim ir garantēts pēc dziesmas “Unholy” panākumiem. Šī dziesma nepilnu 24 h laikā kļuva par vienu no visu laiku visstraujāk straumētākajam dziesmām “Spotify”, ieņemot topu augšgalu gan “Spotify”, gan “Apple Music”, gan Apvienotajā Karalistē, Austrālijā un Kanādā.