Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

"Positivus" festivālā būs arī komiķu telts

© Publicitātes foto

Pirmo reizi “Positivus” festivālā līdzās mūzikai sadarbībā ar komiķu apvienību “Comedy Latvia” būs iespējams priecēt ausis arī komēdiju žanra piekritējiem - programma papildināta ar “stand-up” komēdiju, improvizācijas teātri un repa improvizāciju.

“Comedy Latvia” komiķi jau iepriekš ir uzstājušies festivālā un vienmēr pulcējuši daudz apmeklētāju, kuri uz īsu brīdi grib ievilkt elpu no lēkāšanas mūzikas pavadībā, taču uz vairākiem gadiem no festivāla bija nozuduši. Nu komiķi atgriežas, turklāt ar veselu skatuvi, kas tiks veltīta humoram. Divu dienu laikā festivāla apmeklētājus priecēs komiķi no visām četrām Latvijas komiķu apvienībām - “Comedy Latvia”, “Riga Stand-up”, “Sieviešu stendaps” un “Borderline Comedy”. Šo komēdijas formātu papildinās arī komiķu draugi - improvizatori Valdis Sils, Marģers Majors un Rihards Sniegs.

Īpašs “Comedy Latvia” skatuves papildinājums būs “Brīvrunu Projekts” - reperi, kuri rīmes rada uz vietas, tekstus improvizējot. Jāatgādina, ka “Brīnrunu Projektu” sastāvā ir “Ghetto Games” frīstaila čempioni Abra un Zirnis, apvienības “Kreisais Krasts” lokomotīves E.V. un Jeekaa, brīvrunas sencis Sniegs un bītu virtuozs Birch Please.

Šogad “Positivus Festival” risināsies 14. un 15. jūlijā. Šobrīd savu dalību jau apstiprinājuši Sam Smith, Metro Boomin, alt-J, Duckwrth, Sleaford Mods, Gustavo, Earthgang, J.I.D, Little Big, Tommy Cash, Emotional Oranges, Anna B Savage, Aminata, Banda Banda, Fiņķis, Patrisha, Bel Tempo, Grēta, Vultura un daudzi, daudzi citi. Turklāt festivāla programma tiks vēl papildināta.