Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_downwardPOSITIVUS 2010

Svinot līdz festivālam atlikušās simts dienas, “Positivus” izziņojis kārtējo programmas papildinājumu: hiphopa faniem festivāls tiek piedāvāta strauji uzlecošā britu repa zvaigzne Nemzzz un pašmāju ne mazāk strauji augošo reperi Wiesuli.
12.apr Sandris Vanzovičs
Rīgas domes sēdē šodien asas diskusijas raisījās par atbalstu festivāla "Positivus" rīkošanai galvaspilsētā.
31.jan Ziņu aģentūra LETA
Это поможет повышению конкурентоспособности и экономическому росту.
26.jan kontekst.lv
Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par festivāla "Positivus" pārcelšanu no Lucavsalas 
23.dec 2023 Ziņu aģentūra LETA
Авторы петиции просят не проводить музыкальный праздник на Луцавсале.
23.dec 2023 kontekst.lv
Nākamgad festivāla "Positivus" viens no galvenajiem māksliniekiem būs Džeisons Derulo (Jason Derulo).
14.dec 2023 Portāls nra.lv
Lai gan pēdējā laikā uzvirmojušas runas, ka “Positivus Festival” varētu mainīt savu dislokācijas vietu, tās izrādījušās nepamatotas – arī 2024. gadā festivāls norisināsies Rīgā.
1.dec 2023 Sandris Vanzovičs
В 2023 году в Латвии проходит необычно много массовых мероприятий. Чемпионат мира по хоккею, Праздник песни и танца, фестивали LAMPA, Positivus, Laima Rendezvous Jūrmala. На них собираются десятки тысяч людей, которые едят, пьют, мусорят, пользуются транспортом. Портал Rus.nra.lv выяснил, какие меры организаторы принимают для защиты окружающей среды.
20.jūl 2023 Павел Лещинский
Šodien sācies piecpadsmitais Positivus festivāls, kurš 14. un 15.jūlijā norisināsies Rīgas zaļākajā oāzē - Lucavsalā.
14.jūl 2023 Portāls nra.lv
Šodien Rīgas domes sēdē deputāti ilgi diskutējuši par nepieciešamību finansiāli atbalstīt festivālu "Positivus".
13.jūl 2023 Ziņu aģentūra LETA
Ограничения движения вводятся со среды, 12 июля. Закрывается бесплатная стоянка у моста и подъезд к лодочным причалам.
12.jūl 2023 rus.nra.lv
Lai gan vēl kādu laiciņu tautas muzikālākā daļa dzīvos eiforijā no dziesmu un deju svētkos piedzīvotā, vismaz tā tam vajadzētu būt, populārās mūzikas cienītāji jau pošas gada lielākajam un aprunātākajam vietējam koncertdzīves notikumam – “Positivus Festival”.
8.jūl 2023 Sandris Vanzovičs
Pirmo reizi “Positivus” festivālā līdzās mūzikai sadarbībā ar komiķu apvienību “Comedy Latvia” būs iespējams priecēt ausis arī komēdiju žanra piekritējiem - programma papildināta ar “stand-up” komēdiju, improvizācijas teātri un repa improvizāciju.
19.mai 2023 Sandris Vanzovičs
Viens no pasaulē klausītākajiem mūziķiem Sems Smits apstiprināts kā pirmais “Positivus” festivāla galvenais mākslinieks. Britu dziedātājs šobrīd iekaro pasauli ar savu jaunāko hitu “Unholy” un ir ceļā pie klausītājiem ar jaunu albumu.
10.dec 2022 Sandris Vanzovičs
Gaidāmajā vasarā Positivus festivāls notiks 14. un 15. jūlijā Rīgā, Lucavsalā. Tikai 3 dienas, sākot no trešdienas, 23. novembra, pirmās festivāla biļetes būs pieejamas par zemāko “Early Bird” biļešu cenu. Positivus komanda strādā, lai sarūpētu programmas ziņā iespaidīgāko mūzikas festivālu Baltijā un savā 15 norises gadā sagādātu vairākus jaunumus, un programmas ziņā pārspētu visus līdzšinējos festivālus.
21.nov 2022 Portāls nra.lv
 Mūzikas festivāls "Positivus" šogad ir izpildījis finanšu un apmeklētības mērķus, bet peļņu nav guvis, intervijā TV3 pastāstīja tā rīkotājs Ģirts Majors.
22.jūl 2022 Ziņu aģentūra LETA
Sestdien mūzikas festivāla "Positivus" laikā Valsts policija (VP) sākusi divus kriminālprocesus par iespējamu narkotisko vielu glabāšanu, kā arī 64 administratīvā pārkāpuma procesus par dažādiem pārkāpumiem, aģentūru LETA informēja VP pārstāve Līna Bagdone.
17.jūl 2022 Ziņu aģentūra LETA
Mūzikas festivāla "Positivus" pirmajā dienā Rīgā Valsts policija sākusi (VP) 17 administratīvā pārkāpuma procesus par iespējamu apreibinošo vielu glabāšanu vai lietošanu, kā arī trīs kriminālprocesus par par iespējamu narkotiku glabāšanu, aģentūru LETA informēja VP.
16.jūl 2022 Ziņu aģentūra LETA
Rīgā, Lucavsalā, sācies populārās mūzikas festivāls "Positivus". Šī gada "Positivus" festivāla galvenie mākslinieku būs "A$AP Rocky", "Megan Thee Stallion" un "Jamie xx", informēja festivāla pārstāve Elva Lorence.
16.jūl 2022
Šodien Rīgā, Lucavsalā, sāksies populārās mūzikas festivāls "Positivus".
15.jūl 2022 Ziņu aģentūra LETA