Komentāri: 63 gadus vecās Madonnas bērni ceļ trauksmi par mātes uzvedību

Lauma

Acimredzamas bailes no dabīgas novecošanas. Lai arī kādus šortus vai tīkliņzeķes viņa vilktu, tas izskatās komiski un nožēlojami. Diemžēl ir laiks saprast, ka ir janomierinās un jāpieņem fakts, ka ķermenis noveco.

19.mar 2022 Atbildēt
Renate Jaunbrale

Tika paskaidrots:

- Mūzikas industrija(!) ir fokusēta uz jaunību. Par savu nesamierinātību ar vecumu- kā tādu, šeit māksliniece nemin un ir niecīgs pamats domāt, ka tā būtu sevi pakļāvusi tik vērienīgām operācijām vien- banālas novecošanas dēļ..?

"Mūzikas industrija" Madonnas gadījumā nozīmē lielu peļņu.

20.mar 2022 Atbildēt
Vova the Vagabond

«Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos».

/Māra Zālīte/

20.mar 2022 Atbildēt
Juris Berzins

Ko tik nedara aiz bezdarbības,kā neapnik,?tik bieži cimdi siltā laikā vien liecina par vecām dzīslainām rokām

19.mar 2022 Atbildēt
Biruta Magone

Man patīk kā Latvieši pārtaisa meitas vārdu- Lurdesa! Lur- desa! Komiskāk vairs nevar! Vārdu pārveidošanā Latvieši kļuvuši par ģēnijiem. Lur- Desai vajadzētus viņus iesūdzēt tiesā!

20.mar 2022 Atbildēt
Ainars

Es beidzot esmu atradis domubiedru attiecībā uz Angļu val vārdu, uzvārdu un visu pārējo grupu vārdus "Latviskojot"! Es vairāk % gadījumos nesaprotu par ko ir runa...

Es lasu, raxtu, klausos Angiskito kas LV tiek pieminēts pēc laika, tamdēļ arī bieži apmulstu, 🤣🤣🤣

Tieši tāpat kā tie ar kuriem runāju saucot cigaretes, cilvēkus & daudz ko citu viņu ( to ) īstajos vārdos!!!🤣🤣🤣

27.mar 2022 Atbildēt
Alens Kasbars-Kasparovičs

Lai dzīvo kā grib!

25.mar 2022 Atbildēt

Komentēt