Komentāri: "Ko Eiropa par mums tagad domā?" Ždanokas uzstāšanās sadusmo latviešus

Ilze

Tie noteikti nav visi latvieši. Es pat teiktu, ka tas ir mazākums. Īsi sakot, mazākuma izlases politkorekti viedokli.

23.feb 2022 Atbildēt
Ramona Zaikovska

Interesanti,kurš tad viņu tur ievēlēja??Tāpat kā Ušakovu un Ameriku???

23.feb 2022 Atbildēt
Otto Kurmis

Ievēlēja tie, kuri jūt šīs lieliskās sievietes harizmu.

24.feb 2022 Atbildēt
Anita Bruzuka

Ievēlēja tie, kuri neaizgāja kopā ar armiju kā notiek citur, jo varu Latvijā sagrāba komunisti.

24.feb 2022 Atbildēt
Inara Timbare

katrs vecumā jūk pa svojemu!

23.feb 2022 Atbildēt
Ruta Miluna

Jau tik veca, un joprojām tikpat nelietīga kā 90.gados. Kā tāda pijavka pielipusi Latvijai, kuru tik ļoti neieredz.

23.feb 2022 Atbildēt
Laila Vītola

sava laika biju ar mieru sadauzit televizoru,ja viņa izzustu,.....nereali .ir un ir.

23.feb 2022 Atbildēt
Laila Vītola

sastapos paties tramvajaa, kažociņš smuks, bet pati-ļaunma iemiesojums.

23.feb 2022 Atbildēt
Renars Suksts

Kapec viņa nevar izteikties, valda taču demokrātija. Viedokļi var būt dažādi. Neesmu viņas fans, bet ko var riet, ir taču demokrātija!

23.feb 2022 Atbildēt
Aivars Ezerlīcis

..lai viņa pamēģina to pateikt Raškas parlamentā (gan ar pretēju vēstījumu, protams)... VISS, vairāk viņu neredzētu... Uz gadiem 5.... Te tev arī demokrātija..

23.feb 2022 Atbildēt
Otto Kurmis atbilde Aivars Ezerlīcis

Ukru parlamentā arī var blēt tikai unisonā. Tur tādas runas teic, ka nevar vien nopriecāties, uz teijāteri nav jāiet. Re, mūsu Jūliju Stepaņenko, kura uzstājās pret kovidfašisma politiku, efektīvi izolēja. Krievijā proprojām darbinās visi propindosu medīji - Dožģ, Exo Moskvi, Novaja Gazeta. Vai Latvijā vai Ukrainā ir kāds medijs, kura paustais saturs būtu diametriāli pretējs oficiālajai valsts varas kliķes propagandai? - Nē, tāda nav.

24.feb 2022 Atbildēt
DŽA atbilde Otto Kurmis

Tu esi nolādēts kremļa trollis!

24.feb 2022 Atbildēt
Mia

Tādi nacistu mednieki kā Renars un Ždanoka, tagad bobardē Ukrainu. Tā nav demokrātija, tā ir šizofrēnija.

Tas ko krievi murgo socialajos mēdijos par nacistu medniekiem ir ārprāts. Un šādi nacistu mednieki ir starp mums.

24.feb 2022 Atbildēt
Tedis

Ņehuj bāzt degunu tur ne taņeckai,ne tūdaliņiem,lai haholi paši tiek galā ar saviem sūdiem.

23.feb 2022 Atbildēt
Andris Pētersons

Un kas tur tāds? Tikai demokrātija, nekā personīga! Ir vēlēšanu likums, lai vai kāds, bet ir tāds kāds tas ir un Ždanoka saskaņā ar to ir ievēlēta, un tas ir tikai demokrātiski. Ieteiktu lielajiem demokrātiem kuri tagad ārdās kā pliki uz karstas plīts, tās ir demokrātijas ēnas puses ar kurām ir jārēķinās. Nekad nebūs tikai tā kā es gribu. Man arī nepatīk Ždanokas tante un man nepatīk arī mūsu liberāļi kuri rausta karogus un citādi izrīkojas. Ko man darīt? Viņi ir ievēlēti demokrātiskā ceļā demokrātiskās vēlēšanās un man ir jāpieņem vairākuma izvēle. Tiem kuriem dikteni netīk Ždanokas tante gribu atgādināt, ka par viņu nobalsoja 29 546 vēlētāji, jeb 6,24% ar ko pietika, lai viņa tur būtu. Uz vēlēšanām iet negrib un pēc tam visi vaimanā, cik viss slikti, cik slikti. Pašiem ir jāatbild par ko balso. Vienīgi pārsteidza Veidemanes un Fūrmaņa komentāri, vienkārši jēlība. Agrāk latvieši izcēlās ar inteliģenci pieklājību, rupjība bija krievalodīgo priekšrocība, tagad viss ir mainījies. Skumji. Tikai gribu zināt kad mēs sāksim uztraukties kā Latvija samaksās tos kredītus kurus Kariņš pandēmijas laikā ir sagrābis, tad Ukraina ar visām tās problēmām šķitīs tāds sīkums. Mums pašiem līdz ausīm, bet mēs satraucamies par citiem. Šķiet daudziem svešs krekls tuvāks kā savējais, man gan nē, man manējais tuvāks.

23.feb 2022 Atbildēt
Lana Fon Strauss

100% piekrītu

23.feb 2022 Atbildēt
Aivars Ezerlīcis

vēlreiz- ...lai viņa pamēģina to pateikt Raškas parlamentā (gan ar pretēju vēstījumu, protams)... VISS, vairāk viņu neredzētu... Uz gadiem 5.... Te tev arī demokrātija.. Po Ruskii!

23.feb 2022 Atbildēt
cilveks444

Priekš manis, kopš Atmodas laikiem, kopš Ždanoka bija kvēla interfrontiste, viņa ir melnajā sarakstā. Ar tādu nozīmi, ka nezinu, kam jānotiek, kā viņai būtu jārīkojas, lai, piemēram, balsotu par Ždanoku. Lai kurā partijā viņa būtu. Tomēr, jāsaka, ka pat Ždanoka, tāpat kā Žirinovskis, kurš nav muļķis, ne vienmēr melo. Jo laikā, kad notiek Rietumu un Austrumu cīņa, kad Ukraina ir padarīta par ķīlnieku tajā visā, kad kāds, kas bijis pasaules policists, jūt, ka var zaudēt ietekmi un pozīcijas, noteikti būs dezinformācija no visām pusēm. Pilnīgi no visām. Arī no Ukrainas tajā skaitā. Problēma, ka lielākie Ždanokas gānītāji, patiesībā ir gatavi bez ierunām klausīties Ukrainas propagandā, un bez ierunām nolikt visu, ko pauž Krievija. Pat šķiet, ka viņi ir gatavi ar Ždanoku izrēķināties līdzīgi tam, kā čekisti izrēķinājās ar tiem, kurus PSRS varas struktūras pasludināja par pretvalstiskiem. Kad sākās Atmoda, mēs nicinājām Ždanoku, domāju, ka viņa nav neko darījusi, lai nicinājums zustu, bet nākas atzīt, ka viņas sacītais ne vienmēr bijis greizs. Varbūt tieši tas arī tracina tos, kuri nespēj atzīt savas kļūdas, nevēlas saprast, ka esam sadarījuši lielu postu, ka Latvija, cik noprotams, pēc būtības bez Ždanokas ietekmes, jo pie varas taču bija tikai “gaišie” spēki, iet uz galu. Tauta taču izmirst. Mūk no Latvijas. Mūs grasās bez tā, ka tiekam vajāti pēc nepotēšanās principa, vēl arī sākt vajāt, pasludinot mūsu viedokļus par dezinformāciju. Tā teikt, Patiesības ministrija ir klāt! Kā var būt tā, ka bēgām no PSRS, ka PSRS vairs nav, bet represijas un vajāšana atsākas ar vēl lielāku jaudu?

24.feb 2022 Atbildēt
Ivars Gargurns atbilde cilveks444

Es nekādā gadījumā neesmu Ždanokas fans, jo tā ir īpaša grupa , Ždanoka, Lindermans, Gapoņenko, bet, tā šakāļu un suņu krustojama grupa kura ir norējusi Ždanoku, nu tie, krieviski saka - "ещё та мразь", kurai nav un nedrīkst būt tiesību izteikties par Ždanoku.

Un jā.

To ko stāsta Ždanoka, tie nav meli, ukri no Ļvovas gala ir slepkavas. un viņi pastrādāja vislielākās zvērības Donbasā 2014-2018, un ne tikai tās zvērības, kad tos banderas noliks pie sienas, cilvēki pārstās baidīties, atklāsies vispār tēmas no kurām mati stāvus pacelsies.

Redzi, ir taču mums šodien internets, interneta telefonija un ļoti daudz armijas dienesta draugu.

24.feb 2022 Atbildēt
Otto Kurmis atbilde cilveks444

Atmoda bija cirks antiņiem. Pēc 30 gadiem jūs dabūjāt nobaudīt pilnībā tās augļus - valdības izvērstā kovidfašisma veidolā. Cilvēki toreiz bija eiforijā un vispār nesaprata kas notiek un ko ar viņiem dara. Arī manai mātei acu zīlītes bija kā narkomānam. Es biju maziņš, bet sapratu, ka kkas nav kārtībā.

24.feb 2022 Atbildēt
DŽA

Pēterson, tu nelietis esi. Nosprāgsti, kremļa maita!

24.feb 2022 Atbildēt
Ingrida Glazere atbilde DŽA

Nelieši ir mūsu valdība....kas maksās tos kreditus ko izsaimniemoja Kariņš un vina banda.Jā es neatbalstu militāras lietas kurās cieš cilvēki ,bet šodien redzetais 24kanāla mani šokēja tā uztraucas par Ukrainu ,bet kas notiek mūsu valstī nevienu vairs neuztrauc .....es visu to saprastu ja pie mums viss būtu ideāli....nabadzība ,cilveki iedzīti stūri ,lielie rēķini par komunāliem maksājumiem ,pensonari uz nabadzības robežas bet mūsu politiki un žurnālisti šodien visu dienu spriedele kas nu būs ar Ukrainu ,bet kas notiek mūsu valstī vairs nevienu neuztrauc ,pat likums par pūlcēšanos pēkšņi mainīts ...nu ko teikt super!!!!!

24.feb 2022 Atbildēt
Lana Fon Strauss

Baiba, vai kāds no mums vispār zin kurp Latvijā "aiziet" tā nodokļu maksātāju nauda?

23.feb 2022 Atbildēt
ULD media

Latviešiem kaut kā grūti "dalec", ka Latvijā dzīvo arī cittautieši, kuru starpā tādi, kas sevi uzskata par īsteniem krieviem, ir ne mazums. Un ne tikai starp viņiem ir arī tādi, kas par Putina izvērsto politiku čurā biksēs un ģībst - ja kas, padodiet tikai ziņu, un viņi rīkosies. Tad , lūk, visticamāk tieši viņu vēlēta ir Tatjana Ždanoka, un arī viņi ir nodokļu maksātāji, par kuru nopelnīto tiem gribot vai negribot tiek uzturēts šīs valsts aparāts. Tā kā esiet reālisti - pretinieks, kurš labticīgā mierā, iespējams, nogaida to savu īsto mirki, ir starp mums!

23.feb 2022 Atbildēt
Lana Fon Strauss

Reāli uzjautrinājos par šādu uzrunu 😆. Bet pēdējam teikumam piekrītu - mūsu pretinieki ir starp mums un mēs visi viņus zinām!

23.feb 2022 Atbildēt
Ivan Groznij

un man jau likās, ka šī žauna ir aizvērusies, jo atdevusi galus... Cerams, ka ilgi vairs nebūs jāgaida. Bet Saeimai ir jādomā par to, ko darīt, lai šādi Latvijas kauna traipi netiktu par deputātiem ne Saeimā, ne ES vai arī iespēju atsaukt.

23.feb 2022 Atbildēt
Jānis Rožkalns

Krievijā un ārpus tās daudziem par pārsteigumu atnācis pie varas fašisma un nacisma sajaukums Krievijas izpildījumā. Protams, tur kur ir fašisms un nacisms, tur arī impērisms, kā nu bez tā. Un, protams, ir rašnašisti, kas sajūsmā aplaudē PAR "dzīves telpas" paplašināšanu ņemot palīgā karaspēku "atbrīvotāju". Tieši tāpat kā savulaik dumjākā tautas daļa aplaudēja hitleram un musolīni. Iekšējās brīvdomības apspiešana. Ja runās un rakstos atbalsta varu, vai runā to pašu ko vara, ko Putina varas piramīda vēlās, tad izteikties var un tas pat tiek atalgots ar amatiem, naudu, citām ērtībām. Mums - galvenais, lai nebūtu kodolkarš, otrkārt, lai pēc iespējas mazāk aizietu bojā ukraiņi, mūsējie un labākie Krievijas cilvēki, kas pretojās vai vismaz nepiedalās, neatbalsta šo vājprātu.

23.feb 2022 Atbildēt
Ivars Gargurns

Aizej klusiņām stūrītī paraudi, kā tu Dievam atskaitīsies būdams slepkavu aizstāvis.

24.feb 2022 Atbildēt
Otto Kurmis

Krievijā valda lielāka brīvība nekā šeit, aklais Rožkaln.

24.feb 2022 Atbildēt
DŽA atbilde Otto Kurmis

muti aizver, maita!

24.feb 2022 Atbildēt
Otto Kurmis

Rubiku un Ždanoku var cienīt, jo viņi nekad nav pārmetuši kažoku. Ko nevar teikt, piemēram, par Sandru Kalnieti, bijušo tautfrontieti... kura bez sirdsapziņas pārmetumiem sēž partijā (Jaunā Vienotība), kura ar savu politiku realizē Eiromaucību. Kā jau pustotalitārā valstī, arī Latvijā ir tikai viena oficiālā taisnība par kovidafēru un arī par Ukrainā notiekošo.

24.feb 2022 Atbildēt
Ivars Bergmanis

Ja viņi, kā V.Alksnis, būtu aizšļūkuši uz savu sapņu zemi - varētu teikt, ka nav mainījuši kažoku, bet tā vietā izmanto civilizētas valsts labumus un slavē kremli. Divkoši!

25.feb 2022 Atbildēt
Inga Kraveca

Vispār karu UKRAINĀ uzsāka paši ukraiņi.

24.feb 2022 Atbildēt
DŽA

Jā, idiote, šorīt Ukrainas armija iebruka Krievijā?

24.feb 2022 Atbildēt
Daina Groseva

Ārā no Latvijas.. Te tādām nav ko darīt...

24.feb 2022 Atbildēt
Pipo

Idiote

24.feb 2022 Atbildēt
ivo

ZZžidu cūka ..

24.feb 2022 Atbildēt
Jānis Rožkalns

Domāju, ka Kijeva un visa brīvā pasaule dos triecienu apmēram rīt, mazāka iespēja parīt. Šodien vakarā tiks savākti pietiekoši daudz Kremļa noziedzīgās darbības materiāli, lai būtu pamats ļoti pārliecinoši apturēt Putina bandas.

Brīdinājums Kremļa atbalstītājiem:

С сегодняшнего дня Путин — военный преступник. Все военные, исполняющие приказ — так же преступники. Любой пропагандист, питающийся кровью, продолжающий лгать и оправдывать происходящее — преступник. Путин напал на мирную Украину. Путин и его войска обстреливают города чужой страны. Последствия будут катастрофические, в том числе для России. Сегодня началась война.

24.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Esmu pārsteigts, bet nedomāju gan , ka Taņa purgu dzina.

24.feb 2022 Atbildēt
Atis Strads

Paši sevi ievēlēja un droši vien paviltoja parakstus

24.feb 2022 Atbildēt
Melānija

Nu, šitā draņķe jau nekad nebūs pret Krievijas izdarībām.Brīnos,ko viņa vēl te Latvijā dzīvo,ja jau tik tuvi Putinaa izgājieni.Interesanti,ko viņa darītu,kad gadījumā kāds ieietu viņas dzīvoklī,un teiktu,tagad es te dzīvošu,un tu dari,kā gribi!!!Kā viņu tur tajā EP vēl pacieš!!!

24.feb 2022 Atbildēt
dzintra

viņas tēvs tieši tā arī izdarīja.Ienāca izsūtīto latviešu dzīvoklī pie visa gatava.Un vēl ilgus gadus pārdeva gleznas,kas atradās dzīvoklī.ko var gribēt no tādas taņas?varam tikai "pateikties" mūsu līdz šim valdošajiem,kuri bija tik laipni/ar Ulmani Gunti priekšgalā/un atstāja Latvijā piekto kolonnu.Pēc tam ļāva naturalizēties šiem ļautiņiem,bet interfrontietei Taņai likums ļauj balotēties uz EP.Labi vismaz,ka uz Saeimu nē.Skaidrs,ka piektā kolonna par viņu balsoja un balsos.

24.feb 2022 Atbildēt

Komentēt