Komentāri: "Slēpās līdz pēdējam"; latviešu dziedātāja pastāsta, cik "viltīgs" ir kovids

Saulīte

Kur tieši covids bija noslēpies? Paslēpies viņas aizaugušajā petene, dirsā vai kur?

22.feb 2022 Atbildēt
Saulīte

Ej nomirsti, pizda

22.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Nevajadzēja potēties, tad nevajadzētu naudu par testiem izķēzīt.

22.feb 2022 Atbildēt
Gatis Grenovskis

Būtu labāk ēdusi,kaut ko nesakarīgāku neesmu dzirdējis(lasījis),ja taisnība rakstā ,tad kāda vella pēc tev tas pozitīvais tests vajadzīgs?No tā jau nekas nemainās mūsu valstī,tikai statistika.

22.feb 2022 Atbildēt
Ironic Bee

Nu ja, tādiem kā Tev jau nekas nemainās, staigā apkārt un lipina citus, nafig testēties, ne.

22.feb 2022 Atbildēt
Saulīte atbilde Ironic Bee

Nu tad sēdi mājās un neņaudi, ja tik šausmīgi bail. Ko tu lien ārā no mājām, sapūsti savā būcenī un nomirsti! Gan jau pati ar savu puņķaino degunu esi ne reizi vien aplipinajusi citus cilvēkus.

23.feb 2022 Atbildēt
Andis

Tieši tā - visdrīzāk ka viņai arī nekas nebija, bet tik ilgi testējās, kamēr beidzot covidiņu dabuja, jo negribēja zaudēt aitu pasi un tajā pašā laikā jau šodien ikviena aita jau saprot, priekš kam tā žīža domāta.

Atcerējos gadījumu vēl no PSRS laika armijā. Man gribējās mierīgi sagaidīt Jauno gadu un uz līdzenas vietas radās temperatūra pāri 38.

23.feb 2022 Atbildēt
Saulīte atbilde Andis

Nezinu ar kādām aitām tu kopā tusē, acīmredzot, gudrām, jo Kurzemes pusē neviens man zināms aitu bars neko nav sapratis, dzīvo kā dzīvoja un dzīvos arī pēc gada tāpat kā līdz šim, līdz kamēr valdība publiski nepaziņos, ka tās ir aitas, bet valdība jau tā nedarīs, jo tas nozīmēs to, ka sevi atmasko. Tā kā nekāda atbildība nevienam nedraud, jo lielākā daļa tautas ir aitas, uz kuru pusi ganīs, uz to pusi arī aizskries. Šokē, ka pat šķietami gudri cilvēki ar augstākām izglītībam tomēr izrādījās aitas. Pandēmija ļoti labi parādīja, kurš cilvēks ir domājošs, bet kurš pusmiegā savā rutīnā neko citu par mājas-darbs, nedomā.

23.feb 2022 Atbildēt
Valdis Rudzitis

Pašai kauns nav?

22.feb 2022 Atbildēt

Komentēt