Komentāri: "Žēl, ļoti žēl"; Šlesers sašutis par Māras Zālītes teikto

Elisa Meijere

Par valdības labumu vai sliktumu lai runā tautas labklājības līmenis. Un uzspiest savu viedokli kā domāt var pamuļkiem. Cilvēks, kas kautkur ir bijis un pieredzējis spēj salīdzināt un pats izdarīt secinājumus, un ja to aizliegts darīt tad LV ne arko neatškiras no kritizŗtās Krievijas. Kā var būt ka pusmiljons dzīvo zem nabadzības sliekšņa kamēr ierēdņi , ministri premjeri, prezidenti pelās greznībā un miljonos, pārrijušies. Ko te lai saka sociāla nevienlīdzība ir valdības radīta, un psrs laikos tā nebija. Ja Zālīte vai kāds to negrib atzīt tad ir vai nu gļēvi, nopirkti, vai dzīvo savā burbulī.

21.feb 2022 Atbildēt
Konstance Kalniņa

Jāpiekrīt vien ir.Zālīte dzīvo savā burbulī un maina kažokus.

21.feb 2022 Atbildēt
Andris Berzins

Var traktēt divējādi.man liekas vinja runaaja par to ka cittautiešiem ne tikai ir slikta shii valdiiba bet pilniigi viss sheit ir slikti.katru dienu vinjiem tv to skalo.Shlezers zvejo balsis.nekaa vinjam nesanāks ar garantiju.

21.feb 2022 Atbildēt
Juris

Labi, smagā darba rūķi var neredzēt un neizprast situāciju, kas notiek valstī. Bet tāda kalibra cilvēkiem, kā cien. Mārai Zālītei, tas nav ļauts. Fakti ir jāanalizē un jāizdara secinājumi, lai nebūšanas valdības līmenī tiktu bez žēlastības izskaustas. Tā tas bija PSRS laikos, tā tas ir šodien. Tikai PSRS laikos par daudz ko spriedelēt netika ļauts, jo tas draudēja ar visām iespējamām nepatikšanām. Pēc Jūsu ieskatiem tik tiešām gribat atgriezties atpakaļ PSRS džungļu likumu labirintos. Un tagad daži fakti. Latviešu tautas izdzīvošana ir atkarīga tikai no teritorijas LATVIJA. Latvijas teritorija tiek strauji izpārdota. Divi lielākie darījumi ar zemi un mežiem, kas bija publicēti presē. Viens 110 000 ha liela platība Latvijas zemes un otrs 111 000 ha, ko veikuši ārzemnieki. Tā ir zemes strēle 2 km platumā un garumā no Rīgas stieptos vēl 100 km aiz Maskavas. Tad vēl Latvijas valdības realizētā zemes izpārdošana par uzturēšanās atļaujām. Organizētās ekonomiskās šķēres, lai padzītu savas zemes iedzīvotājus no Latvijas zemes. Teikums no lauksaimnieku sanāksmes Kandavā.''Latvijā ir tikai viens cilvēks, kas spējis nokārtot visas prasības un tagad savu pienu drīkst tirgot pats"" Tāpat šodien zemes cenu nosaka ārzemnieku pircēji, kuri apstrādājot Latvijas zemi, saņem 5 reizes lielākas subsīdijas nekā vietējie iedzīvotāji. Bet izejot no zemes cenas, tiek aprēķināti nodokļi zemei. Iznāk, ka vietējais maksā krietni vien augstākus nodokļus, nekā iegūst peļņu no zemes apstrādes, salīdzinot ar blakus laukā strādājošo ārzemnieku.

22.feb 2022 Atbildēt
Aldis Liepins

Kā kamanās sēdi,tā dziesmu dziedi.

21.feb 2022 Atbildēt
Ingrida Ingrida

Precīzi (Alda Liepiņa komentā vakar, 12:43) - Zālītes kundze šajā ziņā izcils piemērs - ikkuru varu slavinoša, būs cita - dziedās atkal tās dziesmu. Pretīgi! Un vēl tiek kkādā godā celta, dzejdares kundze..

22.feb 2022 Atbildēt
Ingrida Ingrida

Bet! - par ko tad te brīnīties?, dzīvojam taču valstī, kurā pat Brektes publiski izmocītais pirdiens (ne mana leksika) ovāciju vērts.. Nožēlojamu ceļu iet t.sauc. māksla un tās radoņi (kā jau visi vadoņi)..

22.feb 2022 Atbildēt
Liana Marcinkevica

agrāk man patika M. ZĀLĪTES dzeja, tagad pēc šiem viņas valdības slavinājumiem,man viņa ir vienkārši pretīga pakaļā līdēja,vecene. vairs neatceras,kā agrāk slavināja kompartiju.

21.feb 2022 Atbildēt
Harijs Vīksne

Rupja Liāna esi un maz ko vēl saproti

21.feb 2022 Atbildēt
viess

Nu re, uzreiz redzams, kurš sevi atpazina Māras Zālītes teiktajā un noreaģēta tā sevi skaidri izgaismojot un apliecinot Māras Zālītes vārdu patiesumu.

21.feb 2022 Atbildēt
Irena_ieva

Dzejniece uz vecumu nesaprot ko runā,vai arī dzen baidās,ka atkal neizsūta verdzībā,tāpēc dzied pēc valdības slices. Skumji likās sakarīgs cilvēks un nesaprot kas notiek valstī,nesaprot,ka cilvēki ir iegrūsti nabadzībā,cilvēki liedz strādāt,ka nepaklausa negrib žļurgāties.

21.feb 2022 Atbildēt
Jana Muižniece

Cienījamā Irena_Ieva, kad Jūs iemācīsieties likt komatus, tad arī Jūs būsiet cienīga izteikties par Māru Zālītis, par viņas redzējumu un politisko nostāju.

21.feb 2022 Atbildēt
Atis Strads

Cienīju Māru Zālīti, bet šobrīd laikam viņas teiktais neatbilst viņas būtībai. Žēl

21.feb 2022 Atbildēt
Diāna Kursīte

Šlesers pateica👍👍👍!!!

21.feb 2022 Atbildēt
Aleksandrs Šaudiņš

Valsts ir laba,pat ļoti! Nevajag jaukt jedzienus valdiba un Valsts! Tas ka kāds neieredz valdibu,vel nenozime ka neieredz Valsti!! Valdibas nāk un iet,mainās kā laikapstākļi aiz loga..bet VALSTS paliek,kā rakstija Sabatini..lai tās pilsoņi tai uzticigi kalpotu! Mes aizstāvesim SAVU VALSTI,bet valdibai ši aizstāviba ir jānopelna!!!

21.feb 2022 Atbildēt
Astrīda Štāla

Piekrītu A.Š. teiktajam- nejaukt valsti ar valdības rīcību problēmās, kuras šobrīd piemeklē daudzas valstis.

21.feb 2022 Atbildēt
Sarmite Mengele

Visu cienu Veidemanei un Sleseram!

21.feb 2022 Atbildēt
Tedis

Par ko cienīt šito pērkamo mātīti?Tādas kuces parasti nošauj abās frontes pusēs.Lāču Vilis bija tāds pats,bet kā rakstnieks super,arī sarkanā Māriņa kā dzejniece ir forša,bet kā cilvēks,mēsls.

21.feb 2022 Atbildēt
antivate

Valdībā ir tādi pat prokremliski pederasti, kā Šlesers, vienkārši tas palīgskolas beidzējs šobrīd nav pie siles.

21.feb 2022 Atbildēt
Deizija

Māra Zālīte ir ļoti drosmīga un gudra sieviete, kurai vienmēr ir bijis plašs skatījums uz visu notiekošo. Es pilnībā piekrītu viņai. Sajūsmina arī viņas humora izjūta. Lūgums tautiešiem - neapēdiet viņu!

21.feb 2022 Atbildēt
Lauma

Vairs nav par ko cienīt viņu. Kādu dziesmu dziedās pērkamie varneši, tādu viņa maus līdzi. Nožēlojama divkosība.

21.feb 2022 Atbildēt
Ainārs Buls

Kaut ko nesaprotu?

Valdību gānīt un pelt drīkst visi un tas jādara obligāti, atšķirībā no PSRS laikiem. Bet pateikt savu viedokli, kurš ir pretrunā pūlim ir amorāli????

21.feb 2022 Atbildēt
Uldis Daugerts

Slesers pie varas budams pibaza savas kabatas,Latviju noveda lidz nabadzibai .Bet daudzi tik Sleserits-Ainarins.Ko gribat lai atkal vins slauc Latviesu tautu.Tagat jau vins visus nomelnos lai tik tiktu pie siles.Redz ka visi laupa ,bailes ka vinam nepaliks.

21.feb 2022 Atbildēt
Elisa Meijere

šlesers nu ne ar ko neatšķiras no pārējiem aferugām, bet šoreiz viņam taisnība un cienu visus tos, kas var pateikt savu viedokli, kaut arī tas nesaskan ar to, kur mūs šobrīd virza asv mafijas varoņi

21.feb 2022 Atbildēt
Uldis Daugerts atbilde Elisa Meijere

Jo vairak vinu slavinas,jo vairak vins saprot ka vinam atkal bus lielaka iespeja tikt valdiba lai kartejo reizi noslauktu savu tautu.Ka vienmer tauta kapj uz vieniem un tiem pasiem grabekliem.

23.feb 2022 Atbildēt
Lilita Skarbniece

Vai tad dzejniece Māra Zālīte bija pat Komunistiskajā partijā?Esmu to palaidusi garām...Laikam jau māk M.Zālīte visām varām Latvijā izkalpoties...Par E.Levitu tik muļķīgā veidā sarakstījusi kā par nez ko.

21.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Es arī domāju, ka pie sliktas valdības vainīga ir Kremļa roka.

21.feb 2022 Atbildēt
jānis

Pie sliktās valdības vainīgi vēlētāji.

24.feb 2022 Atbildēt
Ilze

Tā vecene ir totāli sagājusi sviestā. Turklāt, kad viņa runā, ausis jābāž ciet.

21.feb 2022 Atbildēt
zeltmatis

Šī pretīgā komuniste, latviešu tautas nodevēja gan toreiz, gan arī tagad, vēl nekad mūžā nav nopelnījusi, lai viņu cienītu no tautas. Pakaļā līst, to viņa visos laikos ir pratusi un tā arī dzīvo tagad. Nožēlojama līdēja, riebjas uz viņu skatīties, kad redzu Vecrīgā pretī nākot. Nepatīkams cilvēks, bez smēriem pakaļā ielīstu, kur nevajag. Paldies E.Veidemanei un Šleseram, kas varbūt daudziem atvēra acis, ieraugot ,,slaveno dzejnieci" patiesības gaismā.

21.feb 2022 Atbildēt
Maija

Antivakseri iestàjas pret zinàtni, jo paśi ir neizglìtoti, lìdz ar to arì labi atalgotu darbu nespèj stràdàt, tàpèc mazvèrtìbà verbàli apvemj jebkuru sapràtìgu rìcìbu. Briesmìgàkais ir tas, ka ar savu slimìbas un vakcìnu noliegśanu pakļauj reàlam apdraudèjumam sapràtìgàs sabiedrìbas daļas veselìbu un dzìvìbu. Paśi lai kaut upè lec, bet ļaujiet dzìvot tiem, kuri tomèr vèl kàdu laiku padzìvot vèlas

21.feb 2022 Atbildēt
Neizglītots ar zemiem ienākumiem

Žaks Attali (baņķieris, politiķis, Miterāna padomnieks): Mēs atbrīvosimies no liekajiem, liekot noticēt – ka tas viss viņu labā! Žaks Attali 1981. gadā rakstīja:

Nākotnes problēma: kā samazināt cilvēci.

1) Sāksim ar vecajiem! Tiklīdz cilvēkam paliek 60-65 gadi, viņš dzīvo ilgāk nekā ko ražo un tas dārgi izmaksā sabiedrībai.

2) Tālāk – vājie, bezdarbnieki, bezpajumtnieki, tie, kas neko nedara sabiedrības labā, tie vienmēr būs vairākumā.

3) Visvarīgākā grupa – stulbie, garīgi vājie, invalīdi.

Eitanāzijai jābūt vērstai pret šīm grupām! Eitanāzijai jākļūst par svarīgu mūsu sabiedrības sastāvdaļu!

Protam, mēs nevaram viņus sodīt vai salikt koncentrācijas nometnēs.

Mēs atbrīvosimies no viņiem, liekot noticēt – ka tas viss viņu labā!

Pārapdzīvotība, lielākajā vairumā ir nevajadzīga! Pārapdzīvotība pārāk dārgi izmaksā no ekonomikas viedokļa! Arī sabiedriskajā un sociālajā plānā - tikpat bezjēdzīgi!

Mēs nevarēsim pārbaudīt miljardu cilvēku intelektu! Mēs atradīsim iespēju, piemēram, pandēmiju, vīrusu – kas skars vecos vai slimos vai resnos.

Vājie garā, bailīgie – kļūs par upuriem! Iebiedētie kļūs par upuriem – un paši paprasīs vēl!

Un mēs ”parūpēsimies” par to, lai šī “ārstēšana ”kļūtu efektīga! Un šī “ārstēšana”, kļūs par mūsu risinājumu! Un dabīgā idiotu atlase atrisināsies pati par sevi! Viņi paši ies uz savu nokaušanu! Skaidrāk izteikties vairs nav iespējams!

Šīs tēzes ir no grāmatas “Īsā nākotnes vēsture” izdota Francijā 2006. gadā. Piebildīšu ka vēl bijis šis indivīds Eiropas attīstības un rekonstrukcijas bankas vadība! Un nedaudz varbūt aizdomāsies,kurā kategorijā atrodies pēc šī indivīda domām!

21.feb 2022 Atbildēt
Neizglītots ar zemiem ienākumiem

Bet nu labi! Turpini ticēt "zinātnei"! Pēc trešā mūžīgās dzīvības eliksīra gan ieteiktu pārbaudīties uz HIV! Nu ja uzticamies līdz galam zinātnei,tad varbūt vajadzētu ieklausīties nu jau nelaiķa zinātnieka Lūka Montanjē teiktajā! Viņš arī bija cilvēks kas atklāja imūndeficīta vīrusu, un saņēma Nobela prēmiju! Bet nu ja,uz vecumu sagāja pa fāzēm un sāka noliegt šis brīnišķīgās,super drošās un super efektīvās vakcīnas pret šo ārprātīgi šausmīgo vīrusu!

21.feb 2022 Atbildēt
Gints Karklins

Ko te daudz pārmest , ir cilvēki un ir mēsli. Māra Zālīte to skaidri parāda, ka var Smirdēt ne tikai dzīvē, bet arī dzejā. Tad jau arī Skrastiņu dzimta ir no pielīdējiem un glaimju skandinātājiem ?

21.feb 2022 Atbildēt

Komentēt