Komentāri: VIDEO: Mākslinieka Brektes vārdi LTV izraisa pamatīgu "vētru"

Vova the Vagabond

Nākotnē dzīvi tā sauktajā “brīvajā” Latvijā atcerēsies kā nevērtīgu, zaudētu laiku mietpilsoniski-deģenratīvā un kriminālā pseidovalstī. Tad šausmināsies par valdošās kliķes visatļautību, nelietībām un melīgumu. Par atsacīšanos no valsts suverenitātes, sabiedrības debilizāciju, dažādu perversiju propagandu u.tml. lietām.

21.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Pareizi Brekte pateica, bet ne jau katra idiotiska ideja drosmīgi jārealizē. Man, piemēram, gribas stāvēt pie Ministru Kabineta durvīm un gaidīt, kad Kariņš nāks ārā, un, kad nāks, tad mīstu viņam virsū. Lieliska ideja, daudzi mani atbalstītu, bet man kauns toā darīt un arī bail. Brekte, lūk, nebaidījās un saņēma BALVU! Bļē..

21.feb 2022 Atbildēt
Tedis

EU,es rindā aiz Tevis,var?

21.feb 2022 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Balvas "Kilograms kultūras 2021" žūrijā ir LTV, LR un LSM kultūras jomas profesionāļi - LTV Kultūras raidījumu redakcijas vadītāja Ieva Rozentāle, žurnālistes Lilita Eglīte, Eva Johansone, Daira Āboliņa un Henrieta Verhoustinska, LR3 "Klasika" direktore Gunda Vaivode, žurnālisti Orests Silabriedis, Liene Jakovļeva un LR1 žurnālists Toms Treibergs, kā arī portāla LSM kultūras sadaļas redaktore Laila Burāne.================Skaidrs, žūrijā gandrīz visas sievietes...un te tas rezultāts, "iepirdušas" balvu īstajam tēviņam, kurš izskatās pēc sievietes bez matiem!

21.feb 2022 Atbildēt
Edmunds Smelters

Ir tacu Latvija pietiekami daudz mudaku,kuri ari Maru Zaliti uzskata par dzejnieci,inteligenti...Ko,tad brinities par sito pidarasu?

21.feb 2022 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns atbilde Edmunds Smelters

Es nebrīnos par pirdēju Brekti, tādu pirdēju ir pilna pasaule, viņu patiesi ir ļoti daudz, visās vārtrūmēs. Mani drusku tomēr izbrīna žūrijā sēdošo sieviešu pozitīvais vērtējums šī kadra sniegumam. Ja žūrijā vairākumā būtu vīrieši, tad Brekte pat netiktu izskatīts uz balvu kā kandidāts. Lielais jautājums - kas notiek ar mūsu sievietēm??? Viņas, īpaši tās, kas amatos, ir slimas, nedabūjušas, perversas? Kas darās šo sieviešu galvās?

21.feb 2022 Atbildēt
Tedis atbilde Edmunds Smelters

Patīk tas mums,vai nē, bet viņa ir dzejniece,laba,tas,ka pērkama ādiņa,tas jau no cita plaukta...

21.feb 2022 Atbildēt
Marina Bruzgule

Man vairs nav 20. Smieties arī vairs nav daudz par ko. Komentārs no Īpaši stulbā, mani patiesi no sirds izsmīdināja.

21.feb 2022 Atbildēt
Vaida Liepiņa

Nu bet nav tas Īpaši stulbais nemaz tik stulbs. Pie reizes varētu uzmīzt arī Brektem.

21.feb 2022 Atbildēt
Roberts (meža vecis)

Deģenerāti - liberasti ir salīduši tik augstos amatos, ka paši savējos tikai reklamē un apbalvo. Tautai uzspiež deģenerātu vērtības.

21.feb 2022 Atbildēt
Arvīds

Sēdi savā mežā un nepird!

22.feb 2022 Atbildēt
Daina Lūse

te uzstājas ar runām ,,īstie'' mākslas pazinēji...

21.feb 2022 Atbildēt
Dzintra Cīrule

Ko brīnāmies, ka māksla degradējas. Ar šādiem māksliniekiem kuri, paši savējos tikai reklamē un apbalvo, nekur tālu tikt NEIESPĒJAMI. Apbrīnoju arī vērtētājas, bail par nākotni, uz kurieni tāda ved? Izbrīna, ka šāds "mākslinieks", tik vien var un tāda līmenī izteikties, toties "skaitās" pasniedzējs.

21.feb 2022 Atbildēt
Astrīda Štāla

Kas finansē Nākotnes Atbalsta fondu?

21.feb 2022 Atbildēt
Ella

Nez uz kurieni mūs visus ved neskaitāmās 21.gs"modernās vērtības", un ar ko tas viss beigsies.Pēc dažām paaudzēm. Retorisks jautājums, atbilde ir skaidrāka par saulainu dienu.

21.feb 2022 Atbildēt
janis

Brekte ir talantīgs! Ļoti!

Tik "kinderštūbe"- nekāda!

Un - būtu labi, ja savu plakano darbu neveltītu Džemmai Skulmei!

Nav adekvāti!

21.feb 2022 Atbildēt
Roberts

Brektem gredzeni netur

21.feb 2022 Atbildēt
Māris Kalniņš

Jūtams DOKTORA grāds šim cilvēciņam , pateicības runas beigās !?

21.feb 2022 Atbildēt
dadzis

Padomju laikos šāds profesoriņš tiktu ievietos psihenē, lai ārstētos no šizofrēnijas, bet tagad jebkurš var izpirst jebkādu kaku zīmēju un tas skaitīsies izcils mākslas darbs. Izskatās, ka Brekte ir veiksmīgi aizpirdis acis visai žūrijai un saviem studentiņiem, kas turpinās viņa kaku šedevrus...

21.feb 2022 Atbildēt
Arvīds

Ja tev tik ļoti pietrūks padomju savienības tad brauc uz Krieviju tevi tur bučos un cienīs!

22.feb 2022 Atbildēt
Inars

Kauns. vienkarši K. Brektes debils! vajag vēl pierādījumus? un tie apbalvotāji tadi paši. Piderasti un debili.

21.feb 2022 Atbildēt
Kainšvainlībtdihs

Ja mākslinieki, ārsti, dzejnieki utt darītu savu darbu, nevis pirstu uz sienām, uz papīra, video ekrānos, tv, un visur citur, tad neviens neko neteiktu.

22.feb 2022 Atbildēt
Vija Šteina

Pēdējos gados māksliniekiem īsti nav ko teikt. Vai nu izpausties nejēdzībās, vai arī pazagties no lielajiem meistariem, parokoties to bērnības dienu zīmuļa darbos. Un tie, kuri nolikti pie vērtēšanas, pūlas būt moderni, laikmetīgi, neatpalikt no "jaunrades"... Man nav karsta galva no šī visa. Taču varbūt vajadzētu ļaut Brektem, piemēram, paslaidrot, kāpēc tieši šie bērna šļupsti bij jāuzliek šai lielformātā. Nevis atrunas ar Skulmes mākslu. Par lielo novērtējumu jābūt atdevei. Vai no sevis neko jēdzīgu nevarēja izspiest?

22.feb 2022 Atbildēt
Arvīds

Ļoti pareizi teikts visu cieņu Brektem... jo dīvānā pirdēji tiešām netrūkst visās sfērās!

22.feb 2022 Atbildēt
Andris Vilde

Kādreiz Leonardo da Vinci meklēja neglītā skaistumu, tagad K. Brekte smirdīgā kaut ko notiekošu

22.feb 2022 Atbildēt

Komentēt