Komentāri: Neticēsi, ar kādiem līdzekļiem Magone stiprina veselību

Vova the Vagabond

«Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos».

/Māra Zālīte/

20.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Pēc sinepēm un siļķu burgeriem odošā veselīgā Magone apskāvās ar Levitu un Zālīti.

20.feb 2022 Atbildēt
Haralds Elceris

ar to arī slavena?

20.feb 2022 Atbildēt
Eduards Vasiļevskis

Vairākās skolās aizliedz lietot vārdu mamma un tētis, lai neaizskartu netradicionālas ģimenes! Kā tagad sauks mammu? Pieaugušais!!! Vecāki šokā, šajā Anglijas pilsētā.

Paraksties www.tubalso.lv, lai Latvijā mūsu bērni joprojām var saukt mammu par mammu un tēti par tēti! Viendzimuma laulības ir tikai sākums, tālāk seko viss pārējais.

Aizstāvi Latvijas bērnus no ideoloģijas! Bērni sevi aizstāvēt nevar. Paraksties par mammu un tēti, par dabisku ģimeni www.tubalso.lv

www.dailymail.co.uk/news/article-...y-mum-dad.html

20.feb 2022 Atbildēt
jānis

kas tur ko neticēt, visas rij spermu

20.feb 2022 Atbildēt
zeltmatis

Smieklīgi. Tēlo no sevis baigo zvaigzni, stāstot to, kas cilvēkiem jau sen zināms, izlasot internetā. Vai nav stulbi? Labāk pastāsti, kā izciet vīrieša spermas badu, pī*zda karst nedabūjusi.

20.feb 2022 Atbildēt

Komentēt