Komentāri: Vijai Kilblokai nepatīkams atgadījums "Lidl" veikalā

Banuta Osite

Tiešām Kilbloka kundzei bija pacietība , es gan laikam tā nevarēt , un kāda katram daļa ko es pērku un cik par to maksāju .

9.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Es arī parasti komentēju rindā priekšā stāvošo pirkumu blāķi, un pokuj.

9.feb 2022 Atbildēt
Tedis

Es šad un tad pat pagaršoju,un ar pokuj.

9.feb 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Tedis

Teģik, pediņ, tu šad tad pagaršo vien tava čoma, resnā Dzintara, pipeli:)

Jo vijeboks tu esi:)))

9.feb 2022 Atbildēt
Gunārs Voitāns atbilde Dzēsts lietotājs

...izskatās, ka abi ar teģiku sen reāli pa muti neesiet atrāvušies un sēdēdami savos dīvāniņos baigi drošie un krutie jūtaties ... ( īstenībā tevi atrast var ... elemenāri) ... ja raksti rupjības internetā-vai vari to pateikt arī aci pret aci???

9.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Tedis

:DDD

10.feb 2022 Atbildēt
Tedis atbilde Dzēsts lietotājs

Tevi atkal,kroplīt pa apli palaida,he,he..

10.feb 2022 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Tās ir mēmās šausmas! Lielie pirkuma rati izrādās par maziem. Piekrāmēti līdz augšai, it kā rīt ir karš, kā badā, kā pēdējo reizi! Tu, cilvēks ar mazes kukulīti rokā, stāvi aiz šādas mammas, un tā vien gribas teikt : mazāk vajag rīt, ilgāk dzīvosi! Īsi sakot, es saprotu kundzi, kura uzsāka sarunu ar Viju.

9.feb 2022 Atbildēt
Courtney Glove

Vīrieti, sāc tu arī, beidzot, strādāt un pelnīt, ja tik ļoti skauž pilni iepirkumu rati!

9.feb 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Diez vai uz Lidl kāds iet pēc viena paša maizes kukulīša.

9.feb 2022 Atbildēt
Sandra Šmate

Bet , ja dodas uz veikalu vienreiz nedēļā un tas ir pirkums visai ģimenei. Es piemēram maizi nepērku, jo tikpat kā nelietoju, reti. Rati ir pilni......

11.feb 2022 Atbildēt
Diana Mikelsons

Nekadas memas sausmas tas nav,cilveki ieperkas visai nedelai visai gimenei un ja stavi ar savu "maizes kuliti"tad-apbrunojies ar pacietibu.Nekomente ,ja nevari nopirkt edienu ,tad stavi kluss.

13.feb 2022 Atbildēt
Roberts

Ne visi mūsu laikos var atļauties suni barot ar aknu desu. Pretīgi. Nepatīkama kundze, citiemrindā aiz viņas vēl bija jāgaida. Nekas, šitā rīma pati sev ar zobiem kapu rok

9.feb 2022 Atbildēt
Courtney Glove

Jā, ne visi, tikai tie, kuriem ir laba izglītība un labs amats.

9.feb 2022 Atbildēt
Aivars Ezerlīcis

tur ir "aknu desas" lunķis pa 20 centiem... ja kas...

9.feb 2022 Atbildēt
Ramona Nejavica

Nopietni, Robert? No kurienes tāds naids pret cilvēku, ko Jūs pat nepazīstat? Vijas kundze ir slaida kā 18-gadīga meitene un ēd vegānu partiku. Ļoti nožēlojami pieaugušam vīrietim šādi izrunāties.

10.feb 2022 Atbildēt
Diana Mikelsons

Nerok viss .neturi suni ,ja nevari to barot.

13.feb 2022 Atbildēt
Courtney Glove

Apbrīnoju Kilbloka kundzes pacietību! Es būtu uzsprāgusi. Literāti ir ļoti patīkami un inteliģenti cilvēki!

9.feb 2022 Atbildēt
Imants Locmelis

Pilnīgi bezjēdzīgs raksts, tādiem sīkumiem nav vērts pievērst uzmanību un bojāt sev noskaņojumu.

9.feb 2022 Atbildēt
Laima Plūksna

Tiešām pacietiga gan Kilbloka kundze, es gan būtu uzsprāgusi, un tā zoss ,kas viņai daļa gar maniem pirkumiem un tāpat citiem stulbiem komentētājiem?

9.feb 2022 Atbildēt
Janīna Klindžāne

Tas saucas enerģētiskais vampīrisms. Tādām madāmām vai piekasīgiem večiem rodas fiziska labsajūta, ja aprunātais neiztur, uzsprāgst. nevajag viņiem to prieku ļaut. Tos visus kalambūrus vajag pārtraukt ar kādu darbību. Par piemēru :" Eku, reku - zaķīts aizskrēja"... Vai atvērt minerālūdens pudeli - Ak, re kā izlija... :)

9.feb 2022 Atbildēt
Aivars

Tā ir tipiska okupantu uzvedība, Ķibloka varbūt sāks atbalstīt dekolonizāciju un abonēt DDD.

9.feb 2022 Atbildēt
Aivars Ezerlīcis

Ķiploka - un LIDLā, neiet laikam tas ultra dārgo grāmatu bizness....

9.feb 2022 Atbildēt
Jānis Ivanovskis

Labs, labs atstāsts par notikušo Lidlā

9.feb 2022 Atbildēt
Otto Kurmis

Lidlā ir kādi 5-10 garšīgi produkti, kuri ir ietilpināmi našķu kategorijā (neteikšu jums kuri).. un laba vācu sadzīves ķīmija un higienas preces. Kundze laikam tomēr nāca pirkt poļu plastmasas vistas kājas par 1.45€/kg un fujpienu. Kā var celties roka barot savu suni ar sintētisku desu? Kundze kaunu un saprašanu sen apēduse ir. Skaidrs, ka tapa uzdoti jautājumiņi...

10.feb 2022 Atbildēt
Brigita Rozenfelde

Nu, tik nepatīkami komentāri, šermuļi skrien. Kāpēc jāaprej, un jāiznīcina otrs ar tādiem netīrumiem. Nu, kas Jūs traucē doties iepirkties uz elitāriem veikaliem. It, sevišķi nepatīkami, ka to dara pieauguši vīrieši. Tāda sajūta, ka mucā auguši pa spundi baroti. Kilbloka ir inteliģenta un gudra sieviete, kaut visas būtu tādas, ar tik labām manierēm. Jā, es arī iepērkos Lidl veikalā, un kas tur tik nosodāms? Pirms atverat muti, lai nosodītu un aprietu, vispirms kritiski novērtējiet paši sevi. Vai, tiešām esat tik balti un pūkaini.

10.feb 2022 Atbildēt
Skaidrite Silaraja

Man gadījās,kā,kasiere pie maniem daudzajiem pirkumiem piplusoja piecas auzu pārslu pakas,kuras pirka iepriekšējais pircējs,mans zaudējums 2€,tagad pie kases pārbaudu čekus.

10.feb 2022 Atbildēt
laura

Nu Nabaga, nabaga Kilbloka, ka viņai tik bieži visādi dīvaiņi "piesienās". Cik es esmu Lidlā iepirkusies, nekad, citi pircēji, manus pirkumus neviens pat necenšās komentēt un kur nu vēl apgrābstīt! Un iepirkuma rati, reti kad ir bijuši pustukši.

10.feb 2022 Atbildēt
Ādolfs Nāks

Velk jau uz Linda Mūrniece Nr2.

13.feb 2022 Atbildēt
Anda Fridrihsone

Nu kovar darit ziņkārīgi un indīgi tas ir nepieklajigi un aprunājuši cilveki kas izsaka indigas piezimes izteicienus arī ir nekulturali ņem citas preces . Bet gan bija pacietiga , es gan butu lauka sagaidijusi un ta preti atcirtusi ka vina butu mema.

10.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Man liekas, ka atceros to reizi, kad mēms dabūju mukt...

10.feb 2022 Atbildēt
Ingrida Vitolina

Man kaut kā sanāk noslēgt ar sevi savu uz lentas salikto produktu kaudzi. Es laikam neļautu aiztikt jau manus produktus. Bet vispār gadījums ir riebīgs, ir tādi zem katras kritikas cilvēki. Mucā auguši, spundi aizmirsa atvērt pieklājībai.

10.feb 2022 Atbildēt
Antons Paško

Pasakiet man, ko kasieris varēja izdarīt?

(Lai nomierinātu kundzi, neizmantojot rupjus vārdus un toni.)

Kas varētu notikt ja kasieris kaut ko izdarītu:

1. Kundze parslēgsies uz kasieri un nevarēs nomierināties, padarot grūtu darbu vēl grūtāku.

2. Kasieris būs nedaudz rupjš (piem. rupjš tonis), un uz viņu uzrakstīs sūdzību, pēc tām ar viņu runās priekšniecība. Vai viņam tas ir vajadzīgs?

P.S. Kasiera darbs ir ļoti grūts ne tāpēc ka visu dienu jāstrādā uz vienas vietas, bet rupju un neadekvātu cilvēku dēļ.

Padoms:

Ja gribat vilties cilvēcībā tad, pastrādājiet vismaz pāris mēnešus par kasieri.

11.feb 2022 Atbildēt
Armands Melnalksnis

Tā bija humoreska? Tiešām? Dīvaini, ka augsti situētā madāma, apmaksājusi trīszīmju rēķinu, vīžoja ieraudzīt, "iespējams", nepaēdušā vīrieša skatienu. Labi barotajai kundzei pat prātā neienāca, ka nepaēdušam cilvēkam ir problēmas, kādas viņas abi sunīši nepazīst. Bet Sergeja gražīgā vecene ir tikai bezmaksas pielikums viņa "veiksmes stāstam". Traģēdija jau tā nav, taču humoreska ne tik.

13.feb 2022 Atbildēt
Edmunds Smelters

Mani,godigi sakot,ari besi tie lielie iepirkumu rati.Ipasi besi,kad pohas un pienaku pie kases ar bundzu leta alina un tad sakas ''cels uz Golgatu''-tantuks ar iepirkumiem visai nedelai prieksa...Bet,es vinu saprotu.Kur gan vinai likties?Nav tacu iespejas aizskriet pie miesnieka Evalda nopirkt vakar kautas cukas karbonadi,pec tam turpat pretim pari ielai pie maiznieka Antona panemt siltu,tikko ceptu rupjmaizi...Tapec esmu iemacijies nestresot.Turpat rinda stavot attaisu savu alinu,izdzeru noskaneju pie kases tuksu bundzinu un visiem labi!

13.feb 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Uz lielveikalu pēc viena aliņa? Tas tak nav nopietni.

13.feb 2022 Atbildēt

Komentēt