Komentāri: Gobzems: Latviešu izdzīvošana nav tautasdziesmas un Dziesmu svētki

Normunds Grostins

Lai izdzīvotu, pēc viena otra deputāta parauga vajadzēs ēst savus puņķus. Un ziedot 12 000 eiro Vienotībai - kā to ir izdarījis pats Gobzems (skat. KNAB lapā ziedotāju sarakstu). Īsi sakot, bez puņķu ēšanas un shēmošanas nevarēs, JA Saeimā sēdēs visādi deģnerāti.

Kad gāju uz Barikādēm 1991., bija skaidrs, ka būs kapitālisms un zags (un vēlak tiks sodīti), bet man prātā nevarēja ienākt, ka Saeimā deputāts var ēst pats savus puņķus un pēc tam atkal kandidēt.

16.jan 2022 Atbildēt
Lauma

Laikam tie tavi puņķi tev pašam brokastīs, pusdienās un vakariņās tev ir atņēmuši veselo saprātu. Nabadziņš, ej paārstē galvu pirms klabini taustiņus internetā!

17.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Jā, no gastronomiskā aspekta LPSR spartakiādes latvju tautai tiešām bija veselīgākas nekā Dziesmu svētki.

16.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Musu nakamais firers. Mes likvidesim mesla waxserus un plievotibu

16.jan 2022 Atbildēt
Māriņa

Kaut ko tik idiotisku un trulu var pateikt tikai Gobzems. Tieši kultūras mantojums palīdzēja latviešiem pārdzīvot okupācijas gadus, nevis salāti un skrējiens ap māju. Vai tiešām Gobzemam šķiet, ka viņš izskatās sportisks, vai veselīgu dzīvesveidu dzīvojošs cilvēks? Drīzāk jau līdzinās savītušam ābolam un narkomānam ar iekritušiem vaigiem.

16.jan 2022 Atbildēt
Elofija

Nu riktīgs fanātiķa teksts. Tādam valsti atļaut vadīt? Nopietni??? Kultūru noniecināt, salātlapas un spinātus tā vietā godā celt? Papajs vismaz izskatījās muskuļots, nevis izkaltis kā no koncentrācijas nometnes izlaists. (Visu cieņu, līdzjūtību un apbrīnu cilvēkiem, kuri patiešām piedzīvoja koncentrācijas nometnes). Patiesībā - no visa pa mazlietiņ. Jādzīvo balansā, bez lieka fanātisma. Kādu dienu pasportot, kādu dienu paslinkot. Ēst labāk mazāk, bet kvalitatīvāk. Vairāk sporta gultā :) Tad arī burgeris un frī kartupelīši apēsti reizi mēnesī nevienu resnu nepadarīs un kapā nenovedīs.

16.jan 2022 Atbildēt
Diduu

Mans ir šokā!!!

17.jan 2022 Atbildēt

Komentēt