Komentāri: "Baigais egoisms, paņem labāko un izplūdes gāzes atstāj mums"; asas disusijas par bijušās politiķes izteikumiem

Reds

Šitā cūka tak nav jāņem pierē

7.jan 2022 Atbildēt
Beatrise Ezera

Kura tauta?

7.jan 2022 Atbildēt
Ilze

Nu, un kad šie centra iedzīvotāji vasarā brauc uz jūru un laukiem ar savām izplūdes gazēm, kvankšķiem un kviecošajiem bērniem... Varētu padomāt, ka, piemēram, Tūjas iedzīvotājiem vajag viņu izplūdes gāzes, vankšķus un kviecošos kinderus...

7.jan 2022 Atbildēt
Ilze

Turklāt daļa cilvēku ir spiesti braukt ar apvidniekiem, jo diemžēl ceļi Latvijā ir tādi, kādi ir. Un pat Pierīgā ir neasfaltētas ielas un trepe, ko ziemā reti tīra, par laukiem nemaz nerunāsim.

7.jan 2022 Atbildēt
valdis

Kādreiz, kad dzīvoju Rīgā un tajā dzīvoja miljons iedzīvotāju, nevienam svaiga gaisa netrūka. Toreiz pa ielām rūca dzeltenie smakojošie Ikarusi un dažāda veida puspiebeigtas PSRS automašīnas. Jāatzīst, ka nebija arī mākslīgi radīto sastrēgumu. Toreiz arī ielas tika tīrītas, un nebija pasaules gala un sastrēgumu, kad ziemā uzsniga sniegs. Varbūt ir vērts padomāt par normālu iespēju automašīnām tikt cauri Rīgai, nevis iespēju stāvēt sastrēgumos un bojāt gaisu? P.S. Rīgā nedzīvoju 4 gadus!!!!

7.jan 2022 Atbildēt
Guntars Balodis

Paskaiti gudriniek cik tevis piesauktajos laikos bija automašīnu. Ja toreiz būtu tik cik ir pašlaik neviens no tās gāzes kameras dzīvs neizkļūtu.

11.jan 2022 Atbildēt
Arvids

Lakatiņu kontrbandiste nu pamācīs, kā mums dzīvot un ko darīt? Fui, Pindacīš, tu ir vien smucīg mātīt!

7.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Ja nepatīk Čigānei Rīgā dzīvot, lai brauc šurp uz Jēkabpilī. Te jau priekšā ir paliela čigānu kopiena.

7.jan 2022 Atbildēt
Ilze

Iesaku mamzelei aizbraukt uz Bausku. Tur joprojām nav izbūvēts apvedceļš un cauru dienu nakti pilsētai cauri brauc fūres. Ved tādām Rīgas svaigā gaisa tīkotājām pārtiku, zāles, saimniecības preces... Varbūt tad lai baušķenieki arī pieliek priekšā šlagbaumu un Rīgas ekofašisteļi brauc pēc precēm pakaļ ar velorikšām....

7.jan 2022 Atbildēt
Aivars

Pindacīša pati jau sen kā "rīdziniece"?

7.jan 2022 Atbildēt
Roberts Cipulis

Tāda pati Dura kā vinķele,āboltiņa utt.

7.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Diemžēl, jā... Bābas laist politikā ir tas pats, kas brīvprātīgi vakcinēties.

7.jan 2022 Atbildēt
ULD media

Katrs pēc savas sirds patikšanas sabiedrisko mediju telpā iepurkšķina ar savām gāzēm, bet vai tas ko līdz?

7.jan 2022 Atbildēt
Alberts Brokāns

Man tā Rīga nav ikdienā vajadzīga, kā zaķim stopsignāls. Bet ja man vajag uz Rīgas Mākslas salonveikaliem aizvest savus darbus, tad es braukšu un ne kādi čigāni mani neapturēs.

9.jan 2022 Atbildēt
Pēteris Pētersons

Tak neiet runa par Jums. Iet runa par tiem, kas ierodas Rīgā 250 dienas gadā, atved savus sīčus uz Rīgas nodokļu maksātāju skolu, te ārstējas, izklaidējas, bērni iet uz pulciņiem, bet tad visi draudzīgi dodas uz savu guļamnovadu, kuram maksā visus nodokļus. Tā teikt izmaksas un mēsli Rīgai, piķis un miers un klusums sev - tā tam nebūs būt mūžīgi ! Iebraukšanas maksu 10 eiro visiem laika posmā no 6.30 līdz 10.00 !

14.jan 2022 Atbildēt
Pastala Ausekle

Pareizi pateica, tā ir pilnīgākā tausnība

10.jan 2022 Atbildēt
Pēteris Pētersons

Pirmo reizi dzīvē Čigāne ir pateikusi kaut ko sakarīgu, kam var piekrist. Visiem iebraucējiem, kas katru rītu ierodas pietirst Rīgu - 10 euro no mašīnas ! Mazās iebrauktuves Rīgā slēgt - uz lielajiem ceļiem un ielām (sanāk kādi ~ 35), skaitītāji, kas ņem nost naudu katrai mašīnai, kas iebrauc Rīgā no 6.30 līdz 10.00.

14.jan 2022 Atbildēt

Komentēt