Komentāri: Latviešu astrologs ironizē par Gobzema ierakstu

īpaši stulbs

Gobzemam pat Nostradama un Vangas ironiskie pareģojumi pie kājas.

6.jan 2022 Atbildēt
badžoo

Vai tad šie bija dievi ka viņu pareģojumi būtu jāuztver nopietni?

7.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Astroloģija ir pseidozinātne, tātad Baņķis ir plānā galdiņa urbējs. Negrib, mauka tāds, strādāt.

Kā saprotu, viņam arī nemaksā par to pasteļošanu- žaketīte ubogaja, apakšā vēl apdrukāts T-krekls ar peredastīgu v- veida izgriezumu. Grūti laiki parazītam.

6.jan 2022 Atbildēt
Tenis Ritenis

Visvairāk mani fascinē, ka astrologi ar sajūsmu stāsta, ka astroloģija kā zinātne pazīstama jau no Senās Ēģiptes. Bet tad vēl nebija atklātas visas planētas. A tas izrādās pofig - ietekmē, tātad, tikai tās planētas un zvaigznes, kuras zinām.

6.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Var jau būt, ka ēģiptieši zināja visas planētas un tuvākās zvaigznes, bet tumšajos viduslaikos to neņēma vērā un aizmirsa.

6.jan 2022 Atbildēt
Ingrida Ingrida

Nesaprotu, ar ko un kā - tas tur Baņķis - sev maizīti pelna? Hmm.. kaut ko atgremojot, kā izskatās..Lai Gobzems izsakās, ko un kā vēlas, ir, kuri viņam tic un seko, ir - kuri nebūt nē, bet tas, ka Gobzems vismaz kko dara (lai arī stipri narcistiskā veidā), atšķirībā no tiem, kas tikai purkšķ uz kāda rēķina - tas ir nenoliedzami. Lai labi Jums garšo nopelnītais, "ironiski izsakošais" Baņķi! ;D

6.jan 2022 Atbildēt
Mārtiņš Šneiders

Govzemam drīz būs jāatskaitās par veltīgi iztērēto naudiņu.Nez vai šis eksemplārs bēguļos vai beigs dzīvi kā citi kas uzdzīvo uz sveša rēķina?

6.jan 2022 Atbildēt
Reds

Kas ir blje ir astrologs?Pilnīgs sviests.

7.jan 2022 Atbildēt

Komentēt