Komentāri: "Es domāju, ka tādu dzīvi nevaru dzīvot"; Magone atklāti runā par piedzīvoto naidu no cilvēkiem

Monika Paberza

Sveika, Magone! Man ļoti žēl par to cilvēku attieksmi pret Tevi, nesaprotu. Manuprāt Tu esi jauka un talantīga sieviete, novēlu Tev sakārtot savu privāto dzīvi veiksmīgi. Un tie pusaudži nav vērā ņemami, tie paši netiek galā ar sevi.

9.jan 2022 Atbildēt
Kristine Lilienfelde

MAg one cau! Roberto Meloni . Sasa esi skaisa un leciga ka stirna. Labi labi... Dzeja ir unikala.Ta var patik. man patiK. Ciiem nepaika. Sorry! Lai veicas dzejoshana un dejoshana! * Bus jau labi!

9.jan 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Pati tak gribēja to publicitāti, tagad nevajag elkoņos kost.

9.jan 2022 Atbildēt
Dace Sloka

Tad sēdi savā ģerevņā un nevazajies pa pasauli. Apnikusi tava ākstīšanās internetā ir daudziem. Tādēļ arī tāda attieksme jauniešiem

9.jan 2022 Atbildēt
Alberts Brokāns

Meitenīt! Nu nelieni tajos kanālos STV utt un piezemējies savā djerevņā. Neviens Tevi tur nemeklēs un visi drīz vien aizmirsīs. Pēc tam varēsi dzīvot dieva mierā un arī šutoviks atgriezīsies. Iesaku , pazūdi no interneta un Tev iestāsies miers un laime pilnībā.

9.jan 2022 Atbildēt
Ādolfs Nāks

Gan jau STV kādu kapeiku par māžošanos atmet. Citur būtu jāstrādā.

10.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Tieši tā! Tas S.TV taču ir visīstākais peredastu, lezbiešu un neķītrības TV kanāls. Tur rādi tikai tos, kurus režisoriem riebjas rādīst

10.jan 2022 Atbildēt
Anita Biseniece

dzejniece??????????

10.jan 2022 Atbildēt
Tedis

Lēta šļura,nekas vairāk.

10.jan 2022 Atbildēt
jānis

slinka un sasvīdusi ....pretīga sieviete

10.jan 2022 Atbildēt
Elisa Meijere

ne jau nu viņai vienīgajai tiek tie komentāri, visiem zināmajiem vairāk vai mazāk. Pati jau vien izlika savu dzīvi uz paplātes, tagad nav sūdzēties. Tie bērnu tēvi jau arī "tadi dieva doti", ja kāds paska'kā ir, nav ko apvainoties. Jādzīvo kā ir ar savu pašas radīto slavu. Paati mainīsies mainīsies arī cilvēku domas par tevi.

10.jan 2022 Atbildēt

Komentēt