Komentāri: Pēc Pavļuta ieraksta par omikronu iedzīvotāji vēlas pamest Latviju

Rolands Grigulis

Vīrusi bija un būs ar viņiem jāsadzīvo bet ko dara politiķi ir apzināta Latvijas iedzīvotāju iznīcināšana,potes nestrādā uzņēmumi bankrotē,parādi valstij aug,bērni paliek apaļi kā vaboles,darbs tikai ar sertifikātu dzīvo kā vergs,nekādas nākotnes man šodien meita sakravāja čemodānu un aizbrauca uz Londonu jo Latvijā kamēr būs pie varas esošie politiķi nekas nemainīsies,vīrusa aizsegā kādas naudas pelna bet vidējās statistikas gada laikā tikpat daudz cilvēku nomirst kā katru gadu.Novēlu izturību un ja ir iespēja bēgt tālu prom.

5.jan 2022 Atbildēt
Vova the Vagabond

Veci un jauni kovidgrupas vīrusi pavada mūs jau kopš dinozauru laikiem. Tie mutē uz nebēdu, nogalina vecus un slimus jau desmitiem tūkstošu gadu. Tie ir putniem, cūkām, kaķiem un esot pat.. zivīm!

5.jan 2022 Atbildēt
Aivars

"Man nav vārdu. Šī valsts vairs nav priekš tautas. Liekas, ka vienīgā izeja - braukt prom ar visu ģimeni." Jā, nu tā ir idiotu cienīga atbilde huntai. Ja liela daļa tautas spēj tikai ņaudēt, tecināt puņķus un nesaprot ka ir tikai 2 iespējas- mēs viņus iznīcināsim, vai viņi mūs nobendēs. Visā pasaulē tas notiek. Kur jūs, idioti, bēgt taisāties? Uz Austrāliju?

5.jan 2022 Atbildēt
Yohn Plunt

O, redzu, ka esi super izglītots virusologs, ja tev ir nepagāžami pierādījumi, ka potes nestrādā. Es pieņemu, ka savā aizņemtībā neesi dzirdējis, ka Londona atrodas Lielbritānijā, kura jau ir izstājusies no eiropas savienības. Ar tūrista vīzu tava meita diezcik ilgi nevarēs Londonā uzturēties. Vajadzēja doties uz Dublinu, tā atrodas Īrijā, kura vēl ir ES sastāvā.

5.jan 2022 Atbildēt
Vitalij Nartish atbilde Aivars

Tev taisniiba!!!!! Bet to nevar ieskaidrot cilveekiem.

5.jan 2022 Atbildēt
Ivars Alkšars atbilde Yohn Plunt

Mana meita jau 15 gadus dzīvo Anglijā,bija ciemos atbraukuse,ar grūtībām tika ārā no Latvijas.

6.jan 2022 Atbildēt
Aija Dreimane atbilde Yohn Plunt

Mani kaimiņi abi saņēmuši ne tikai abas potes, bet arī balstvakcīnu saslima. Pote nepasargā no saslimšanas un pārnēsāšanas. Tā ļauj vieglāk pārslimot, bet tas jau ir raksturīgs omikron variantam. Lipīgs, bet vieglāks, kā saaukstēšanās.

6.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Aija Dreimane

uz tāda āķa uzķeras un cilvēku iespaido uz duršanos ,tas redz tu guli pēc potes slimnīcā,tu esi invalīds pēc potes,jo tev ir sirds mazspēja,tev ir ratiņkrēsls,bet tu dzīvs !!!! Ja nebūtu potes,tu būtu zem zemes !!! Pote glāba!! Un muļķi jož durties

6.jan 2022 Atbildēt
Yohn Plunt atbilde Aija Dreimane

To tu sev skaidroji? Es to sen jau zinu. Iestāsti to saviem bāleļu “ekspertiem-virusologiem”, viņi joprojām gaida lai vakcīna pasargātu pat no inficēšanās.

6.jan 2022 Atbildēt
Misters atbilde Yohn Plunt

Potes noteikti palīdz....jau pus gadu cīnos ar sirds problēmām un blaknēm pēc vakcīnas!!!! Tur nevajag būt vīrusologam vai zinātniekam lai saprastu, ko šī vakcīna dara ar mani...IZNĪCINA VESELĪBU!!!!

7.jan 2022 Atbildēt
Ilze

Nja, nu, ko lai saka. Zviedrija var rēķināties ar jaunu, spējīgu, baltu, integrēties gatavu migrantu pieplūduma. Latvijā .... logi paliks aizvien tumšāki, ielas tukšākas, jau tagad mazpilsētās ir sajūta, ka būtu bezmaz Černobiļā nonācis, logi tumši, uz ielas neviena cilvēka.

5.jan 2022 Atbildēt
jabis

Nu Spiegel raksta, ka vācieši brauc prom no savas valsts nejēdzībām uz Bulgāriju, populārs ir apgabals ap Varnu. Latvieši gudrāki un turigāki - tie brauks uz Zviedriju?

5.jan 2022 Atbildēt
Sintija Katānova

Uz Zviedriju jau tagad ļoti daudzi latvieši ir atbraukuši un vēl brauks,ar visām ģimenēm,bērniem! Latvijā labi ja 1,5 milijoni mūsu tautas tik palikuši.Un paliks vēl mazāk!

7.jan 2022 Atbildēt
Inga Inga

Ne jau tik Latvijā tas viss ...

Izraēla jau ceturto vakcīnu dod vaļā un tur bija lockdown daudz ilgāk.

Austrija obligāta vakcīna.

Francijā obligāti sākas balstvakcina ,savādāk veikalā netikt.

Anglijā obligāti vakcinācija strādājot ar cilvēkiem ,var nedarīt , bet sods būs ja piekers. Anglijā vienmēr iecelojot vakcinetiem bijis vajadzīgs tests vienmēr bez izņēmuma.

Tas ir tas tikai dažas valstis ....palasīt informāciju.

Neaizstavu nevienu , bet ir informācijas trūkums , ja domājat ,ka citas valstis zelta zeme.

5.jan 2022 Atbildēt
Kaspars Namsons

Nelasi feika zinas, UK obligati nav javakcinejas un sodu nav, ja NHS un pansionatu darbiniekiem obligaati, varbuut veel kaadai grupai bet ne visiem. Man daudz pazinu, straadaa kur kurais dazhaadaas sfeeraas un negrasas vakcineties un neviens viniem neuzspiezh, ari man neviens neko nav teicis, UK lai arii solija, bet neviens no vakcinu del cietushajiem vai mirusho gimenem, nav izmaksajis kompensacijas, kgan oficiali atziti par cietushiem.

5.jan 2022 Atbildēt
Ilze

Austrija un Francija nav Latvijas iedzīvotāju migrācijas galamērķis. Zviedrijā vakcinācija nav obligāta, Lielbritānijā nav, Nīderlandē nav, Dānijā, Norvēģijā nav. Tās ir galvenās valstis, uz kurām plūst šobrīd iedzīvotāji no Latvijas. Nu, protams, galvenokārt jau jauni cilvēki, pensionāri jau neemigrē (lai gan pēdējā laikā parādās tendence, ka civēki, kas jau gadiem dzīvo ārzemēs, ņem vecākus pie sevis uz ārzemēm, kad tie paliek veci un vairs vieni dzīvot nespēj).

5.jan 2022 Atbildēt
Laila Adamsone

Uk NAV obligaatas vakcinaacijas, taas ir fake zi'nas. Es straadaaju ar cilveekiem- nav obligaati !!! Arii sodus neliek, kaa LV. Taa var rakstiit cilveeks, kur$ nedziivo Uk, bet paartiek tikai no fal$iem zi'nu portaaliem.

5.jan 2022 Atbildēt
Oskars Štirlics Stamps

meita Inga Inga atjēdzies un negvelz muļķības...

5.jan 2022 Atbildēt
Inita Romanovska

Jā, Inga, arī Čehijā obligātas tikai un vienīgi respiratormaskas, pat medicīniskās nedrīkst. Pati savām acīm redzēju, kā Prāgas lidostā sievietei pirms drošības kontroles lika uzvilkt respiratoru, kaut gan viņai bija medicīniskā. Sods, ja pieķer policija, 20 eiro.

5.jan 2022 Atbildēt
Inga Inga

Dzivoju gan Anglijā 🤣, jā atvainojos nepiebildu, ka publiskajā sfērā ir obligāta...

Kaspars es dzīvoju Anglijas dienvidos ,nezinu kā ir vidū, tur pārāk daudz iebraucēju ,neviens nekontrolē..un nebūtu spējīgs 🤣

Ilze te iet runa arī par lockdown cik zinu Nīderlande nupat vēl bija pilnīgā lockdown , un es strādāju ar Nīderlandes kompānijām divām , paši Nīderlandieši neiebilst ,bet apmierināts ar situāciju nevar būt neviens.

Laila kā jau teicu dzīvoju, šeit bija arī tas ka testi jataisa LV ielidojot nekur tas nav jādara vakcinetiem!? Vai pa šo ar man nav taisnība ka UK vienmēr ir bijis jātaisa tests ielidojot??

Francijā man dzīvo divas ģimenes nav pieprasīta bet pietiekoši ir tur arī Latvieši..

Hmm kam vēl neatbildēju 😃

Aaaa Oskars zin paldies Dievam tu neesi man vecāks..🤣🤣🤣🤣

No tā ka drazas gāž te ,negācijas, nevienam jau labāk nepaliks un nepalika... priekš kam vainot tikai Latviju???????😢💔

Vēlu Jums visiem veselību.🐯♥️

5.jan 2022 Atbildēt
Евгений Антипин

Meli !!!!! Paziņa dzīvo Austrijā.Nav tur nekādas obligātās vakcinācijas! Šo teiku izplata vietējā teiku fabrika

5.jan 2022 Atbildēt
Inga Inga atbilde Евгений Антипин

Par ko tad viņi gala rezultātā tik ļoti piketeja? Man pat būtu interesanti uzzināt. Cik zinu par pret obligātu vakcināciju, tad tas nozīmē cilvēki uzvarēja, uhtinjaa ir nu gan brīnumi mūsdienās 🤣 Atvaino ja tā ,tad ņemu atpakaļ, skrienam visi uz Austriju tur nav obligāta vakcīna nevienā sfērā ,juhuuu ....👍🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

5.jan 2022 Atbildēt
Liene Pušpure

Par citām valstīm nezinu, bet uz Franciju braucu reizi nedēļā iepirkties. Nav ne reizi sertifikāts pajautāts. Šveicē ar visi veikali pieejami. Nav ko izdomāt. Kur šo te ņemat???

5.jan 2022 Atbildēt
Aldis Aldis atbilde Kaspars Namsons

Vairākas valstis ir ieviesušas noteikta veida mandātus Covid vakcīnām. Bet tie ir pretrunīgi, un daži sabiedrības veselības eksperti apgalvo, ka, kur vien iespējams, priekšroka jādod izglītošanai un pārliecināšanai, nevis piespiešanai.

Covid pases ir parādījušies kā viens no veidiem, kā pierādīt Covid-19 vakcīnas statusu, taču tās pašas par sevi nav vakcīnas mandāts, īpaši, ja testēšana ir iekļauta kā alternatīva.Vai Apvienotajai Karalistei ir Covid-19 vakcīnas mandāti?Kopumā Apvienotās Karalistes politiķi ir iebilduši pret plaši izplatītajām vakcīnu mandātu shēmām, bieži vien pamatojoties uz brīvību. Arī Apvienotajā Karalistē jau ir salīdzinoši augsts uzticamības līmenis attiecībā uz vakcīnām, kā rezultātā daži ir iebilduši, ka mandāts nav vajadzīgs.Tomēr Apvienotās Karalistes valdība ir grozījusi 2008. gada Veselības un sociālās aprūpes likumu, lai nodrošinātu veselības aprūpes darbinieku vakcināciju pret Covid-19:

Kopš 2021. gada novembra aprūpes namu darbiniekiem ir jāsaņem divas apstiprinātas Covid-19 vakcīnas devas (ja vien nav atbrīvota). Aprūpes namu pakalpojumu sniedzēji var pārcelt nevakcinētos darbiniekus darbā, kas nav frontes līnija, vai likt viņiem bezalgas atvaļinājumā, līdz viņi saņem abas devas.

No 2022. gada aprīļa šīs pilnvaras tiks attiecinātas uz visiem vadošajiem veselības un sociālās aprūpes darbiniekiem ar 12 nedēļu labvēlības periodu. Pilnvaras attieksies arī uz citiem darbiniekiem, piemēram, nesējiem un administratoriem, kuriem var būt saskarsme ar pacientiem.

6.jan 2022 Atbildēt
Aldis Aldis atbilde Kaspars Namsons

Visu planētas iedzīvotāju regulāra vakcinēšana pret Covid-19 nav ilgtspējīga vai pieņemama, sacīja Apvienotās Karalistes vakcīnas zinātnieks.Profesors sers Endrjū Polards, kurš palīdzēja izstrādāt Oxford-AstraZeneca vakcīnu, teica, ka ir jāidentificē visvairāk riskam pakļautie un tā vietā jānosaka prioritāte.Viņš sacīja, ka Apvienotajā Karalistē vakcīnas ieviešana ir noritējusi ļoti labi, bet citas pasaules daļas atpaliek.Taču premjerministra Borisa Džonsona pārstāvis sacīja, ka valdība neredz nekādus datus, kas liecinātu, ka turpmāki ierobežojumi būtu pareizā pieeja Anglijā. Prof Pollards, Apvienotās vakcinācijas un imunizācijas komitejas (JCVI) priekšsēdētājs, kas konsultē valdību par vakcīnām, BBC Radio 4 raidījumam Today sacīja: Tas tiešām nav pieņemams, ilgtspējīgs vai, iespējams, pat nepieciešams vakcinēt ikvienu uz planētas ik pēc četrām reizēm. līdz sešiem mēnešiem.Mums pat nav izdevies visus Āfrikā vakcinēt ar vienu devu, tāpēc mēs noteikti nesasniegsim punktu, kurā ceturtās devas ikvienam būs pārvaldāmas.Nav pilnīgas pārliecības par to, vai Apvienotajā Karalistē varētu būt nepieciešams vēl viens pastiprinātājs, piebilda Oksfordas vakcīnu grupas direktors Prof Pollards. www.bbc.co.uk/news/uk-59865108...

6.jan 2022 Atbildēt
Aldis Aldis atbilde Laila Adamsone

-SKY-NEWS-Lielbritānijas darba devēji ir brīdināti, ka, piespiežot darbiniekus vakcinēties pret koronavīrusu, tas var būt noziedzīgs nodarījums, ņemot vērā bažas par politiku-darbs-bez darba.Valdība saka, ka uzņēmumiem, kas ierosina pārbaudīt darbinieku vakcinācijas statusu, "būs jāapsver, kā tas atbilst viņu juridiskajām saistībām. Tikai Anglijas aprūpes namu darbiniekiem būs nepieciešamas abas vakcīnas devas, lai tās darbotos saskaņā ar spēkā esošajiem tiesību aktiem, un notiek apspriešanās par to, vai to attiecināt arī uz NHS darbiniekiem? Chartered Personāla un attīstības institūta (CIPD) ieteikumos teikts, ka "obligātā vakcinācija ir iejaukšanās darbinieka ķermenī un var tikt diskriminēta, pamatojoties uz invaliditāti vai reliģisku vai filozofisku pārliecību. Piespiedu vakcinācija būtu noziedzīgs nodarījums pret personu un nelikumīgs ievainojums, kas izraisītu tādas prasības kā uzbrukums un baterija.CIPD - kas pārstāv cilvēkresursu profesionāļus un kurā ir vairāk nekā 160 000 biedru - piebilst, ka Eiropas Cilvēktiesību konvencija "aizsargā cilvēkus no iejaukšanās fiziskā vai psiholoģiskā jomā (kas ietver obligātu vakcināciju). No rudens ikvienam, kas strādā aprūpes kvalitātes komisijas reģistrētā aprūpes mājā Anglijā, jābūt divām vakcīnas devām, ja vien viņiem nav medicīniska atbrīvojuma.Taču valdība pilnībā neizprot šādas politikas ietekmi uz darbavietām.Tās pašas labākās aplēses liecina, ka aptuveni 40 000 aprūpes mājas darbinieku risks zaudēt darbu obligātās vakcinācijas rezultātā, piebilstot, ka nozarei tās nomaiņa varētu izmaksāt 100 miljonus sterliņu mārciņu.Taču valdībai vēl nav jāsastāda pilnīgs politikas ietekmes novērtējums, kas šā mēneša sākumā, apspriežot šo jautājumu, sarūgtināja vairākus toriju deputātus.

6.jan 2022 Atbildēt
Inga Inga atbilde Liene Pušpure

Biju tad vai nu jūs melojat vai ģimene kā patstāvīgi dzīvo jau vairāk kā deviņus gadus tur ..nezinu kad bijāt pēdējo reizi un kur tieši , bet Makrons ir izsludinājis ka bez balstvakcina veikalos netiks ,no kura datuma es neprasīju, bet fakts paliek fakts. Es nemeloju un ticu vairāk cilvēkiem kuri tur dzīvo, kā naudas teretajiem uz dārgām lietām.

Piedošanu,bet es ticu savējiem ne Jums!

Un kā neprasa sertifikātus ,mani cilvēki vēlējās zināt kuros veikalos ,jo Parīzē šur tur neprasa bet ārpusē , mēģiniet tur!

Kā jau teicu man vnk kaitina ka viss kas pret vakcinu un ierobežojumiem ir patiesas ziņas ,viss cits feiks. TIEŠĀM!!!!!!!!!

Nju žēl...

6.jan 2022 Atbildēt
Inga Inga atbilde Aldis Aldis

Aldi Jūs ne tikai šajā interneta vietnē meklējat darbiniekus un solat zeltu UK , vai tiešām šī patiesa ziņa?!?

6.jan 2022 Atbildēt
Diāna Kalēja atbilde Laila Adamsone

UK obligāta vakcīna strādājot valsts iestādēs, piemēram, sociālā aprūpē. Nezinu par privātiem biznesiem. Man UK dzīvo gan brālis ar sievu un mamma, ir diezgan strikti tur, pat iebraucot man bija jāveic tests pirms un iebrauc par bargu naudu jāveic atkal tests, lai gan esmu vakcinēta.

6.jan 2022 Atbildēt
Aldis Aldis atbilde Inga Inga

Inga,darbiniekus meklēt un solīt zelta kalnus es nevaru,jo neesmu darba devējs - vienkārši laiku atpakaļ man šķiet šeit pat , kāds ironiski rakstīja par aizbraucējiem , kuri lasa zemenes ar putām uz lūpām.Ar šo es gribēju mazliet izgaismot,ka šos zemeņu lasītājus man izskatās ir tikpat sarežģīti atrast kā LV. Vasarā taču LV. - 1500 solīja - bet cik sapratu ar lasītājiem tāpat bija pašvaki - 1500 jau nav nemaz tik slikti.Nu mani personiski vienīgi ar pistoli pie galvas varbūt zemenes vai ko līdzīgu darīt pieliksi - uz īsu brīdi-:(:(:(...Protams ar kaut ko jau ir jāsāk.Ja pieņemsim iebraucējs pilnīgi bez valodas aizbrauks uz LV.zemeņu lauku un neko necentīsies mainīt-tad viņš tur arī paliks bet ja pamācīsies valodu,rakstību un pakontaktēsies un - zelta ceļš-(sadraudzēsies) ar vietējiem - viņu uz zemeņu lauku ar koku vairs nedabūsi.Nu padomā taču loģiski-vai te ir kaut kāda cita planēta,kad nav nekā interesantāka par zemeņu lasīšanu?Saukšu uz dullo kas ienāks prātā - kaut vai tajā pašā LIDL pēc Jūsu domām plauktus kārto savādāk nekā LV.-LIDLĀ?Par šoferiem brauc savādāk nekā LV? Meitai draudzene strādā nelielā juvelierveikalā - nedomāju ka tur ir nenormālas atšķirības starp LV. - juvelierveikalu-(vienīgi jau labākai valodai jābūt)-tomēr īpašāka prece - teiksim palīdzēt klietam izvēlēties-pabraukt pa ausīm-:(:(:(:-(pierunāt)-par to atsevišķa bonuss pie stundas likmes.Galvenais nebaidīties un mēģināt - diezgan bieži nostrādā faktors - īstajā laikā un vietā.Ar to gribu pateikt ja tu trāpi sakarīgā vietā un tur tiešām vajag cilvēku - pareizs acu skatiens - pieklājība - eksistē tādi burvju vārdiņi-paldies,lūdzu,atvainojiet,es centīšos darīt visu pēc labākās sirdsapziņas - 99,9% tas darbs ir tavs.Protams sākumā grūtāk-meiteni,kuru minēju kas strādā lombardā-ar visu diezgan sakarīgo valodu-teica : vai,vai,vai - kādu mēnesi bieži piere bija slapja aiz uztraukuma kad kaut ko nesalaižu greizi.Tagad sēž ar smaidu uz lūpām un jau esot padomā kaut kas cits.Jā-starp citu savu karjeru U.K.-:(:(:( - sāka ar vistu fermu.Jauna,apķērīga-valoda ātri pielec-nu cik nu ātri - starp pirmo un pēdējo vakanci gadi četri un vēl kādas piecas vakances-ja ne vairāk ir pagājušas.Un mans(ne tikai) uzskats ir savādāks par to kuri saka-laimes meklētājus lūdz neatsaukties.Iedomājies nelielu gaiteni ar kaut vai desmit durvīm-katrās durvīs ir kāds kaut cik atšķirīgs darbs,atšķirīgi kolēģi,atšķirīgi priekšnieki.Nu un Tu biji katrās šajās durvīs iegājusi pastrādāt,teiksim pa pusgadam.Kad aizvēri desmitās un nu teiksim ir pienācis brīdis kad ir jāpieņem stingrāks lēmums - dodies uz jebkurām atpakaļ-bet minimums piemēram pieci gadi!!! Es dikti šaubos vai tu atbildēsi - man pilnīgi vienalga uz kurām.Nu kaut kā tā.Baigais romāns sanāca...

6.jan 2022 Atbildēt
Borsnik Smorton atbilde Inga Inga

Inga! Nu nav publiskajā sfērā obligāti! Lūdzu nemelo. Ja Tu strādā NHS vai Care Homes - tad ir obligāti! CITUR NEKUR NAV OBLIGĀTI!!!! Es dzīvoju Anglijā jau 17 gadus! Nu un ka jātaisa tests ielidojot? Tests £22 paņem līdzi uz mājām un uztaisi! Un tiešām - nemelo! Nav šeit nekādi drakoniskie ierobežojumi un obligāta vakcīna.

6.jan 2022 Atbildēt
Borsnik Smorton atbilde Laila Adamsone

Protams. Nav nekādi sodi Anglijā. Man par šo smiekli sanāca! Inga 100% nedzīvo Anglijā jo tiešām nezin par ko runā

6.jan 2022 Atbildēt
Aija Dreimane

Anglija tikko atcēla testus iebraucējiem, kas saņēmuši abas vakcīnas.

6.jan 2022 Atbildēt
Borsnik Smorton atbilde Aija Dreimane

Man nav vakcīna. Un es neesmu šeit piedzīvojusi nekādus ierobežojumus ne darbā, ne ejot izklaidēties. Tā kā ceļoju bieži - esmu pieradusi gan pie testiem, gan pie procesa. Citi šeit raksta - ļoti grūti ceļot utt. Absolūtas muļķības

6.jan 2022 Atbildēt
Mia atbilde Liene Pušpure

Francijaa atkariigs no tirdzn,centra lieluma, ja tu brauc uz casino iepirkt leeto paiku, baigaa jau nu iepirkshanaas. Un vispaar tajaa pashaa casino bij moments, kad prasiija sertifikaatus, tikai diezgan aatri atceela.

6.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Aija Dreimane

galvenais,ka vakcīnas saņemtas,bet paši infektoloģi saka,ka fakcinētajiem jānēsā maskas ,jo viņi tāpat ir pārnēsātāji.Vakcinēts var pārnēsāt,bet nefakcinēts nedrīkst.Loģika kur "????

6.jan 2022 Atbildēt
Raimonds Sprukts atbilde Inga Inga

Inga Inga, 13.janvari braucu uz Izraelu, paskatīsimies, vai Jums ir taisnība

6.jan 2022 Atbildēt
Daina Zvirgzdiņa atbilde Kaspars Namsons

UK

Patreiz tikai maskas darbavietās un kādās telpās pasākumos.. tas arī viss . Nekādu piespiedu kārta vakcīnām. Un pat nav distances 2m. Tā ka dzīvojam labi tikai tas ka uzpurņi kā saku jānēsā darbā.. pārējais ierastā dzīve..

7.jan 2022 Atbildēt
Niks Čiks atbilde Kaspars Namsons

Mani radi ir anglijā un nevakcinējās

7.jan 2022 Atbildēt
Elita Strazdina atbilde Liene Pušpure

Bet varbūt cilvēkiem uzticas un nepārbauda?

Varbūt ir sods ja paprasot nebūs ko uzrādīt?

9.jan 2022 Atbildēt
Tedis

Daņuks varēs sev prezervatīvu uz viepļa uzvilkt,drošība būs!!!

5.jan 2022 Atbildēt
Vova the Vagabond

"Ivars Kalviņš: Esam sapratuši, ka Covid-19 nekas tik īpašs nav..."

/TV24 Kārtības rullis 2020. gada 23. novembris/

5.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

tas visu pasaka

6.jan 2022 Atbildēt
ivo

Es izvēlē starp vakcināciju un izbraukt no valsts, izvēlēšos pamest Latviju.lai vakcinētie pajoļi dzīvo valstī kur varaskari zagļi grib likvidēt tautu...

5.jan 2022 Atbildēt
Jans Meķis

Pis nah... un saulainu taciņu! Pakaļ jau neraudāsim...

5.jan 2022 Atbildēt
ivo atbilde Jans Meķis

Sūkā, un paklusē..tev pamuļķim pat cāļa smadzeņu nav..tirgū nopērc ja naudiņa ir..

5.jan 2022 Atbildēt
Yohn Plunt

Pieņemu, ka dosies atpakaļ uz savu dzimto rašu-parašu. :D

5.jan 2022 Atbildēt
Aldis Aldis

Nu nevajag jau runāt ja pats īsti nezini.Neesmu nekāds ļoti sabiedriskais cilvēks bet pa šeit pavadītajiem gadiem pazīstu diezgan latviešus,kuri strādā samērā labos darbiņos.Daudz kur latviešus ņem ar atplestām rokām...Personiski pazīstu - par piemēru-veikals-Aldi-(viens no menedžeriem-latvietis),pazīstama meitene strādā lombardā-(tur no pieciem cilvēkim nav vispār neviena angļa),pāris gadus atpakaļ nedaudz salamājos aģentūrā ar administratori - pēc tam kolēģis smejas - vajadzēja teikt lai pasauc šefu - es bišku nesapratu - viņš smaida - tur latvietis šefs un pret sakarīgiem letiņiem var iespringt - nu nav jau baigā profesija bet tomēr - uz to brīdi viņam bija līgumi ar kaut kādām padsmit ražotnēm.Nu nav jau arī baigais zelta darbs - bet piegādēs - DPD,YODEL,DHL - tur dažos depo noteikti vairāk kā 50% ir leiši,latvieši u.t.t.(valodas prasības minimālas-gadās kad atnāk kāds anglis un prasa-vai te vispār kāds runā angliski? Nu protams-(valoda-prioritāte) bet nu arī LV ar kolosālu latviešu valodu vien sakarīgu darbu nedabūsi-vajadzēs kaut ko pamācītes un ja viņas nav-tad protams tevi nav iespējams pamācīt.Bet nu ar minimālu angleni ļoti daudzi strādā noliktavās-(cipari.kodi,skanera funkcijas,lokāciju numuri) - ir ļoti līdzīgi visās valodās...

5.jan 2022 Atbildēt
Aldis Aldis

Jā - ar to pašu forkliftu arī Anglijā brauc domāju ka tieši tāpat kā Latvijā - :(:(:(...

5.jan 2022 Atbildēt
Aldis Aldis atbilde Jans Meķis

Steidzami nepieciešams

Pievienošanās komandai DPD Local Sywell, Northampton varētu būt labākais solis, ko jūs jebkad esat izdarījis. Mēs esam dinamisks un augošs bizness strauji augošā paku piegādes nozarē. Daļa no DPD grupas, mēs apvienojam pirmās klases pakalpojumus, pārsteidzošus cilvēkus, nozarē vadošās tehnoloģijas un labvēlīgu vidi, lai nodrošinātu godalgotu pieredzi.Piegādājot sūtījumus un somas savā furgonā, jūs piegādāsit pašnodarbināta kurjera veidā, saņemot mūsu atbalstu un norādījumus.

06:30 sākums līdz uzdevumu izpildei (līdz 17:30).

Katru pirmdienu līdz piektdienai.

Maksā par piegādi un savākšanu.

Jūs piegādāsit un savāksit no 90-120 galamērķiem dienā.

Maršruts automātiski sakārtots ekonomiskās piegādes secībā.

Forma nodrošināta.

Apmācība mūsu sistēmā un nodrošinātās procedūras.

Paku piegāde Northamptonshire apgabalā.

Jūs izbaudīsiet daudzveidību aktīvā un klientu apkalpošanas lomā. Jūs kļūsiet par atbalstošas ​​komandas locekli, kas strādā kopā, lai radītu nepārspējamu pakalpojumu. Konkrēti tas ietvers

Sava furgona iekraušana, izkraušana un vadīšana.

Atrašanās vietas noteikšana un braukšana uz dažādām adresēm - nodrošināta satelīta navigācija.

Sūtījumu piegāde laikā, izmantojot mūsu PDA/ svītrkoda skeneri.

Jums būs nepieciešams:

Derīga Lielbritānijas vadītāja apliecība un nodrošināt savu furgonu.

Preču tranzītā apdrošināšana.

Mobilais telefons.

Prezentējiet sevi klientiem un sabiedrības locekļiem mierīgā un profesionālā veidā.

Labas laika plānošanas prasmes un ievērot piegādes termiņus.

Ja vēlaties strādāt ar veiksmīgu un augošu uzņēmumu, lūdzu, iesniedziet savu CV tūlīt, izmantojot pogu Pieteikties.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka šī ir pašnodarbinātā pozīcija bez franšīzes iespējām,Darba veidi: pilna slodze, līgums

Alga: £50 000.00-£60 000.00 gadā

Grafiks:

no pirmdienas līdz piektdienai

Iespēja pārvietoties/pārcelties:

Northampton NN6: droši brauciet uz darbu vai plānojiet pārcelties pirms darba sākšanas (obligāti)

Pieredze:

piegādes vadītājs: 1 gads (vēlams)

braukšana: 1 gads (vēlams)

Licence/sertifikācija:

Autovadītāja apliecība (vēlams)

Preču apdrošināšana tranzītā (vēlams)

Transportlīdzekļa apdrošināšana biznesa vajadzībām (vēlams)

Darbs attālināti : Nē

5.jan 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Yohn Plunt

Un to saka cilvēks, kurš "pārvalda" latviešu valodu??? Pie tam perfekti. Iesākumā savu vārdu iemācies latviski uzrakstīt.

9.jan 2022 Atbildēt
ivo

Papļūts par zelta gultām vēl tiks sauktas pie atbildības..arī liela daļa mediķu..

5.jan 2022 Atbildēt
Oskars Štirlics Stamps

kaut nu tā būtu, Ivo, lai gan, maz ticams, ka šitos Latviešu tautas iznīcinātājus un posta nesējus kāds sauks pie atbildības, bet Dievs jau gan viņiem nepiedos..!!

5.jan 2022 Atbildēt
Sandra Odgaard

Danija apzinigie dani vakcineti vairak ka 80%, tresho poti sanemushi nenormai daudz. Viruss straujiem tempiem kapj, shodien 26000 inficeshanas gadijumu. Seruma instituts priecajas, ka virus ir lipigs, bet ne tik bistams, slimo vairak vakcinetie, un visi bus izslimojushi, visiem bus imunitateun doma, ka februaris ir virusa beigu datums, ka pec tam bus normala dzive. LV agrakais piemers, ka dani ir apzinigi vairs neder. Tikai sabiedriskaja transporta vajag maskas, bet taja biezhi nebrauc vairak a 5 cilveki, tapec viniem nav jasmok un veikala, kur ir lugums nakt ar sarakstu, lai atrak virzitos un vienam no gimenes, ja iespejams. Ta ka skolenus skola teste, maskas viniem logiski nevajag, visi macas klatiene. Shodien pec skolas brivdienam atsakas macibu gads

5.jan 2022 Atbildēt
Inese Valtere

Lielbritānijā 1.vakcīnu saņēmuši 90,1%,2.devu 82,6%,3.devu 59,8%.Tas uz šodienu.Jā,saslimušo ir daudz,bet nav vairs smago gadījumu tik daudz un arī mirušo ne.

5.jan 2022 Atbildēt
Ivars

Un jūs tam visam ticat???

5.jan 2022 Atbildēt
Aldis Aldis atbilde Ivars

Ticēt šodien vairs nevar nevienam - tas ir U.K. news info - COVID: Apvienotajā Karalistē jaunākajos ikdienas skaitļos reģistrēti 218 724 gadījumi un 48 nāves gadījumi.Uzstājoties Dauningstrītas preses konferencē, premjerministrs Boriss Džonsons atzina, ka slimnīcas saskarsies ar paaugstinātu spiedienu, NHS pārejot uz kara pamatiem.Bet viņš teica, ka vakcinācija un ārstēšana nozīmēja, ka valdībai vairs nebūs "jāizslēdz" valsts, jo Omicron izrādījās maigāks nekā iepriekšējie varianti.Iepriekš Džeivids teica, ka datos nekas neliecina, ka Anglijai ir jāpārvar pašreizējie B plāna ierobežojumi, kas ietver darbu no mājām un sejas maskas sabiedriskajā transportā. news.sky.com/story/covid-1...aily%20figures

6.jan 2022 Atbildēt
Aldis Aldis

Visu planētas iedzīvotāju regulāra vakcinēšana pret Covid-19 nav ilgtspējīga vai pieņemama, sacīja Apvienotās Karalistes vakcīnas zinātnieks.Profesors sers Endrjū Polards, kurš palīdzēja izstrādāt Oxford-AstraZeneca vakcīnu, teica, ka ir jāidentificē visvairāk riskam pakļautie un tā vietā jānosaka prioritāte.Viņš sacīja, ka Apvienotajā Karalistē vakcīnas ieviešana ir noritējusi ļoti labi, bet citas pasaules daļas atpaliek.Taču premjerministra Borisa Džonsona pārstāvis sacīja, ka valdība neredz nekādus datus, kas liecinātu, ka turpmāki ierobežojumi būtu pareizā pieeja Anglijā. Prof Pollards, Apvienotās vakcinācijas un imunizācijas komitejas (JCVI) priekšsēdētājs, kas konsultē valdību par vakcīnām, BBC Radio 4 raidījumam Today sacīja: Tas tiešām nav pieņemams, ilgtspējīgs vai, iespējams, pat nepieciešams vakcinēt ikvienu uz planētas ik pēc četrām reizēm. līdz sešiem mēnešiem.Mums pat nav izdevies visus Āfrikā vakcinēt ar vienu devu, tāpēc mēs noteikti nesasniegsim punktu, kurā ceturtās devas ikvienam būs pārvaldāmas.Nav pilnīgas pārliecības par to, vai Apvienotajā Karalistē varētu būt nepieciešams vēl viens pastiprinātājs, piebilda Oksfordas vakcīnu grupas direktors Prof Pollards. www.bbc.co.uk/news/uk-59865108...

6.jan 2022 Atbildēt
Borsnik Smorton

Muļķības! 🤣

6.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Aldis Aldis

Kāpēc domā,ka kāds visus grib glābt ?

6.jan 2022 Atbildēt
Daina Lūse

Dr.Zaržeckis teica, ka labāk Omikronu visiem izslimot, jo tas izslimojas vieglā veidā un ilgi saglabājas imunitāte!

5.jan 2022 Atbildēt
Inese Sondora

Āmen! Un vēl viņš teica:"Vīruss nav muļķis- viņš negrib nogalināt saimnieka organismu. Omikron ir Dieva svētība."

5.jan 2022 Atbildēt
jabis

pavļuts ir vīrs ar aknām, sariktēja oik, sariktēs arī kovidu. Cita lieta, ka tā saucamiem latviešu valsts iedzīvotājiem, nekas nespīd, nav jau vācieši. www.spiegel.de/international...9-568794a10d31

5.jan 2022 Atbildēt
Druvis de Rencis

Ak, Dievs! Kad tas beigsies. Visu laiku ievērojot visus lēmumus, dzīve nevis atviegloja, bet paliek sarežģītāka.

Nez kāda ir statistika, cik cilvēku dēļ šā ir nonākuši depresijā, bezcerībā. Cik izpostītu dzīvju, pašnāvību, emigrācijas, nonākšanas psihenē un cietumā. Esmu gandrīz pārliecināts ka šāda statistika ir. Bet... To nav izdevīgi izgaismot. Vissmagāk cieš sirmgalvji, īpaši vientuļie un dziļāk laukos un bērni. Cilvēki sāk atsvešinātības, nenotiek nekāda socializācija, izglība ir sabrukusi... Viss iet uz to, lai mēs nonāktu vistumšākajā organisma vietā, daļēji mēs jau tur esam...

5.jan 2022 Atbildēt
Oskars Štirlics Stamps

de Rencis, es atceros, ko teica viens gudrs vīrs kādus 15-mit gadus atpakaļ; "..mīļie letiņi, neceriet un nelolojiet sapni uz labāku dzīvi savā Latvijā. Nāks Valdībā tādi plēsoņas un korumpēti ministri, kuri būs skolojušies ārzemēs, kas šo zemi izlaupīs un mums, Latviešiem būs jābēg prom no savas Tēvzemes Pasaulē Laimi meklēt..!!" ...rādās, ka tā būs bijusi rūgta patiesība...

5.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Sirmgalvji laukos gan necieš. Ne viņiem īpaši kas pirms Covida spīdēja, ne arī tagad. Viņiem, vientuļajiem, uzvemt uz vīrusiem un kā dzīvoja, tā dzīvo un dzīvos.

5.jan 2022 Atbildēt
Inga Inga

Es ļoti atbalstu un palidzu saviem vecākiem kas Latvijas laukos , situācija ir ļoti grūta, bet sēdēt un naudet vai atņemt dzīvību sev īsts risinājums nebūs. Un neba visi no ģimenes ies darīt pašnāvību kāds paliks un tam būs vissmagāk... nerunājiet šeit muļķības bet ja iespējams palīdziet, jo es palīdzu arī Anglijā savai dzīvojošai ģimenei kam grūti arī šeit .. tāpat vēl vienai ģimenei Latvijā... Ir traki ,bet man saka sēdi uz sava jo nezini kad tev pienāks grūts laiks.. nesedesu bet dalīsos un palīdzēsu .

Man nevajag salonus un dārgas lietas ,man vajag laimīgus cilvēkus arī grūtos brīžos apkārt.♥️♥️♥️

Vissmagāk ka tu redzi ņaud tie kam patiesībā ir nauda "maizie" bet tie kam viņas tiešām nav 😢ehhh....mīlu visus ,ja varētu darītu daudz vairāk... Nevis sūdzētos un cikstetu cik visi slikti I valdība I ārsti I vakcinēti cilvēki, paskaidrojiet man ,kas tieši mainījies Jūsu dzīvē kad nosodat kādu sev līdzās. Tas ienes pozitīvas pārmaiņas Jums , vai Jūsu ģimenei ?

Jā jā zinu jau kas esmu dažiem tagad .......😳🤷🤣 Es nevelu arī tev mīļais labais cilvēciņ neko sliktu.🤗

5.jan 2022 Atbildēt
Niks Čiks atbilde Oskars Štirlics Stamps

Paši būsim okupabti svešumā tā arī vajag diršat uz krievuem šāvāt ēbrejus

7.jan 2022 Atbildēt
Haralds Elceris

kretīni!

5.jan 2022 Atbildēt
Zane Līvmane

Tie kuri vēlējās pamest valsti, sen jau to izdarīja. Viss pārējais ir blefs un tukša ..iršana.

5.jan 2022 Atbildēt
Ivars

Arī es ar savu ģimeni piegdien pametam šo ""Laimes"" zemi,lai ""Veiksmes stāsts"" ir ar jums.

5.jan 2022 Atbildēt
Daina Medine

Ko tur teikt...Laimīgu ceļu pieGdieņiem, svešzemju brīvprātīgajiem vergiem.Nožēlojami.

5.jan 2022 Atbildēt
ivo atbilde Daina Medine

Daina,labāk pamest pamuļķu zemi..nekad nedomāju ka tik daudz nepilnīgu latviešu..tādai tautai nav nākotnes..

5.jan 2022 Atbildēt
Agrita Švarta

Pēc "piegdien" ir skaidrs kāpēc jāpamet valsts

5.jan 2022 Atbildēt
Yohn Plunt

Saki pieGdien. Laikam jau uz dzimto rašu-parašu dodies ivan?

5.jan 2022 Atbildēt
Aldis Aldis atbilde Daina Medine

Nu nevajag jau runāt ja pats īsti nezini.Neesmu nekāds ļoti sabiedriskais cilvēks bet pa šeit pavadītajiem gadiem pazīstu diezgan latviešus,kuri strādā samērā labos darbiņos.Daudz kur latviešus ņem ar atplestām rokām...Personiski pazīstu - par piemēru-veikals-Aldi-(viens no menedžeriem-latvietis),pazīstama meitene strādā lombardā-(tur no pieciem cilvēkim nav vispār neviena angļa),pāris gadus atpakaļ nedaudz salamājos aģentūrā ar administratori - pēc tam kolēģis smejas - vajadzēja teikt lai pasauc šefu - es bišku nesapratu - viņš smaida - tur latvietis šefs un pret sakarīgiem letiņiem var iespringt - nu nav jau baigā profesija bet tomēr - uz to brīdi viņam bija līgumi ar kaut kādām padsmit ražotnēm.Nu nav jau arī baigais zelta darbs - bet piegādēs - DPD,YODEL,DHL - tur dažos depo noteikti vairāk kā 50% ir leiši,latvieši u.t.t.(valodas prasības minimālas-gadās kad atnāk kāds anglis un prasa-vai te vispār kāds runā angliski? Nu protams-(valoda-prioritāte) bet nu arī LV ar kolosālu latviešu valodu vien sakarīgu darbu nedabūsi-vajadzēs kaut ko pamācītes un ja viņas nav-tad protams tevi nav iespējams pamācīt.Bet nu ar minimālu angleni ļoti daudzi strādā noliktavās-(cipari.kodi,skanera funkcijas,lokāciju numuri) - ir ļoti līdzīgi visās valodās...

5.jan 2022 Atbildēt
Aldis Aldis atbilde Daina Medine

Uzņēmums Engineius ik mēnesi visā valstī pārvieto tūkstošiem transportlīdzekļu uzņēmumiem visās nozarēs un dažādos transportlīdzekļa dzīves cikla posmos. No pavisam jaunām sporta automašīnām līdz 15 gadus veciem kravas furgoniem un visam pārējam pa vidu! Mēs sniedzam pakalpojumus saviem klientiem, kas nozīmē, ka Engineius autovadītāja loma ir vairāk nekā tikai transportlīdzekļa pārvietošana no punkta A uz punktu B. Pakalpojuma prasības var atšķirties atkarībā no darba, kā arī tas, ka katru dienu apmeklēsit dažādas vietas. Nav divu vienādu darbu! Tāpēc mēs meklējam azartiskus, uzticamus un dedzīgus cilvēkus, kuri vēlas izkļūt no ierastās darba rutīnas. Ja jums patīk, ka jūsu dienas atšķiras no vienas dienas uz otru, tad būt par Engineius līgumdarba vadītāju ir jūsu uzdevums! Par lomu -

Šī loma ietver transportlīdzekļu pārvietošanu starp klientu vietām un dzīvojamo māju adresēm dienvidaustrumos. Daudzi no šiem transportlīdzekļiem būs jauni vai gandrīz jauni elektriskie transportlīdzekļi (EV).

Jūs parasti savācat un piegādāsit divus transportlīdzekļus dienā.

Nav iesaistīta plānošana – jūs katru dienu vadīs iekšējie plānotāji.

Mēs segsim visas jūsu ceļojuma izmaksas.

Līguma nosacījumi (pašnodarbinātais) izmēģinājuma periodā, pāreja uz nodarbinātā statusu (PAYE) lejup pa straumi.

Mēs saprotam, ka kvalitatīvi autovadītāji nāk no visām dzīves jomām, tāpēc pieredze nav būtiska, lai gan mēs sagaidām, ka esat profesionāls, reprezentabls un uzticams.

Prasības - Spēja sniegt profesionālu un uzticamu pakalpojumu mūsu klientiem.

Labprāt izmantoju sabiedrisko transportu darba starplaikos.

Uzticama un uzmanīga detaļām.

Teicamas laika plānošanas prasmes.

Pieklājīgs un labi audzināts vienmēr un atbilstoši ģērbies.

Pilna Lielbritānijas vadītāja apliecība.

2 gadu braukšanas pieredze ar Apvienotās Karalistes vadītāja apliecību (B kategorijas vai augstāka).

Viedtālrunis (iPhone 6s / Android 6.0 vai jaunāka versija ar plānu, kurā ir iekļauti dati).

Ne vairāk kā 3 soda punkti.

Pēdējo 5 gadu laikā nav aizliegts vadīt transportlīdzekli.

Pamata DBS pārbaudīts un notīrīts (lūdzu, nepiesakieties DBS pārbaudei, kamēr neesam apstrādājuši jūsu pieteikumu).

Alga - Sākot no £500 katru nedēļu, Engineius nodrošina perfektu darba un privātās dzīves līdzsvaru, kur jūs saņemsiet atlīdzību par paveikto, ja izvēlēsities uzņemties vairāk darbu.

Mēs maksājam katru nedēļu, bet divas nedēļas ar kavējumu, un maksājumi tiek veikti jūsu bankas kontā katru otrdienu.

Izdevumi, kas radušies, pārvietojot transportlīdzekļus, tiek pilnībā atmaksāti.

Bez slēptām izmaksām: bez licences maksas, lai piekļūtu mūsu portālam, bez apdrošināšanas izmaksām, bez komisijas maksas.

Darba veidi: pilna slodze, līgums, pastāvīgs

Alga: no £500.00 nedēļā. uk.indeed.com/cmp/Engineius...elivery+Driver

5.jan 2022 Atbildēt
Andis

Pavļut, marš uz psiheni šizofrēniju ārstēt, pārējos covid sektantus Valdībā un medicīnā uz Mazo Matīsa ielu nogādās speciāli tam domātos limuzīnos. Lai vēl kas slikts pa ceļam nenotiek, tad apsardzi varētu nodrošināt NATO karavīri. Priekš tam taču tie ir atvilkti uz Latviju.

Kādu spiest potēties ar nekur nederīgu eksperimentālu vakcīnu pret iesnām, kāds ir nobrukušais covid vīruss, lai varētu izlaupīt Valsti, tā vairs nav kļūda, bet noziegums un par to ir jāstājas tiesas priekšā un jāatbild pēc maksimuma.

5.jan 2022 Atbildēt
Inita Romanovska

Andi, es nemaz neaizstavu valdību un Pianistu vismazāk, bet aizej uz kovida nodaļu un paskaties, kādas iesnas ir kovids ar trubām rīklē.

5.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Inita Romanovska

no kovida ,ja tic oficāli pa 2 gadi latejā mira 4000 (cik no fakcīnas ,bet kovedam uzvēla ),bet no parastas gripas ES gadā pēc of datiem mirst līdz 75 000 cilvēku (pandēmijas un panikas nav bijis un nav ).Bail muļķīšiem un kovidfaniem ar 4 potēm plecā

5.jan 2022 Atbildēt
Mārīte Bokta

Andis... laikam labi pazīst ...kā nogādā uz slimnīcu ... bet paldies par informāciju, diemžēl uz vakcinētiem tas neattiecas.🤫

5.jan 2022 Atbildēt
Saulīte atbilde Inita Romanovska

Nu tāds diemžēl tas liktenis lētticīgajiem ir, ja cilvēks tik šausmīgi pārbijies i no COVID, i no nāves, tur nekas savādāks par trubu rīklē, nevar sanākt. Viss ir tikai un vienīgi galvā. Ja tic, ka nomirsi, tad pļāvējs atnāks un arī nopļaus. Baigi nesēroju, lai aiziet kam jāaiziet, lai paliek, kam jāpaliek. Tāda dzīve!

5.jan 2022 Atbildēt
ivo atbilde Inita Romanovska

Es slimoju..nestāsti pekstiņus..smagi slimo reti kurš, un viņš pirms covid bij ar vienu kāju kapā..

5.jan 2022 Atbildēt
Jans Meķis

"spiest potēties, lai izlaupītu valsti" - tev, jefiņ, laikam čīčas labu zāli pārdevuši. :)))

5.jan 2022 Atbildēt
Andis atbilde Inita Romanovska

Par trubām rīklē ir atbildīgs slimnīcas personāls, kuri ar iesnām saslimušos par tādiem uztaisa. Par šo jau 2020. gada novembrī Marina liecināja, bet nesen to apstiprināja slimnīca, ka tā nogalinājusi jaunu cilvēku - tikai uz piekto izsaukumu saslimušo hospitalizēja un tad slimnīcā iemidzināja/ ievadīja mākslīgā komā, no kuras, protams, slimnīcas, bet varbūt pareizāk kautuves upuris nepamodās. Ko tad nozīmē ar infekciju saslimušo ievadīt komā - atslēgt imūnsistēmu, bet tad jau vairs nav kam ar infekciju cīnīties, tādēļ arī no tāda jau pilnīgi izvirtuša vīrusa mirst cilvēki. Nav tajās kautuvēs ārstu, nav to, bet ir ar dubultu algu apmaksāti slepkavas.

Ir pēdējais laiks sākt izmeklēt miršanas iemeslus, jo nav normāli, ja Igaunijā un Baltkrievijā ar covid mirt 4x mazāk saslimušo kā Latvijā.

6.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Andis

Atceros laikus ,kad Jēkabpils slimnīcu vietējie sauca par ''gaļaskombinātu''.Bij tur tāda'' jauka '',neliela auguma ,melnīgsnēja ,līdzīga čigānietei sieviete ,kura braukāja uz izsaukumiem,vienmēr zviedza kā zirgs,tauta runāja,ka lietojot prieku izraisošus medikamentus.Iesauka viņai bij'' bešennaja''.Tas bij ap 2000 gadu,nesen viņu satiku uz ielas ģērbtu mediķa formā,tātad šitais neadekvātais mežonis vēl joprojām '' strādā' 'medicīnā.Ārprāc !!!

6.jan 2022 Atbildēt
Gints Reinieks

Īsi un skaidri Daniel tu neesi normāls ,teiksim tā ļoti neprofesionāls,tu cel paniku sabiedrībā,pieņem muļķīgus lēmumus,bez jebkāda seguma nedomājot par sekām.Kas cits atliek kā pamest šo valsti.

5.jan 2022 Atbildēt
Mārīte Bokta

Kas tad Gints Reiniks ir pēc izglītības, ka tik pamācoši komentāri?

5.jan 2022 Atbildēt
Andis atbilde Mārīte Bokta

Nekā nepareiza Ginta komentārā nav, jo Pavļuta un visas tās covid sektantu vaimanas ir vērstas uz saslimstības radīšanu, jo ja cilvēks no kā baidās, tad tas ar viņu arī notiek. Kas attiecas uz sektanta prognozēm, tad tās ir pilnīgi bez pamata, bet vēl kādus durt ar nederīgu vakcīnu, jau vērtējama kā ļaunprātība un noziegums.

6.jan 2022 Atbildēt
Aldis Aldis atbilde Andis

Visu planētas iedzīvotāju regulāra vakcinēšana pret Covid-19 nav ilgtspējīga vai pieņemama, sacīja Apvienotās Karalistes vakcīnas zinātnieks.Profesors sers Endrjū Polards, kurš palīdzēja izstrādāt Oxford-AstraZeneca vakcīnu, teica, ka ir jāidentificē visvairāk riskam pakļautie un tā vietā jānosaka prioritāte.Viņš sacīja, ka Apvienotajā Karalistē vakcīnas ieviešana ir noritējusi ļoti labi, bet citas pasaules daļas atpaliek.Taču premjerministra Borisa Džonsona pārstāvis sacīja, ka valdība neredz nekādus datus, kas liecinātu, ka turpmāki ierobežojumi būtu pareizā pieeja Anglijā. Prof Pollards, Apvienotās vakcinācijas un imunizācijas komitejas (JCVI) priekšsēdētājs, kas konsultē valdību par vakcīnām, BBC Radio 4 raidījumam Today sacīja: Tas tiešām nav pieņemams, ilgtspējīgs vai, iespējams, pat nepieciešams vakcinēt ikvienu uz planētas ik pēc četrām reizēm. līdz sešiem mēnešiem.Mums pat nav izdevies visus Āfrikā vakcinēt ar vienu devu, tāpēc mēs noteikti nesasniegsim punktu, kurā ceturtās devas ikvienam būs pārvaldāmas.Nav pilnīgas pārliecības par to, vai Apvienotajā Karalistē varētu būt nepieciešams vēl viens pastiprinātājs, piebilda Oksfordas vakcīnu grupas direktors Prof Pollards. www.bbc.co.uk/news/uk-59865108...

6.jan 2022 Atbildēt
Gunta Vaivade

Kā viņi visi vēl turpina elpot!?

5.jan 2022 Atbildēt
Mārīte Bokta

Tā kā elpo visi mediķi, kas glābj dzīvības slimnīcās.

5.jan 2022 Atbildēt
Saulīte atbilde Mārīte Bokta

Tos cilvēkus nevar izglābt, viņi mirst no pārbīļa nevis vīrusa vai ko citu

5.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Saulīte

točna

5.jan 2022 Atbildēt
Mārīte Bokta

Itālijā jau pieņēma likumu par FPP2, neko jaunu viņš nepaziņoja, tikai seko citām valstīm Eiropā. Un kur visi tie, kas pamet Latviju taisās braukt? Lai pirms uzzin, varbūt tur vēl striktāki noteikumi 😂

5.jan 2022 Atbildēt
Dana Jansone

Būsim reāli, kamēr Eiropa maksās "covid" skartajām valstīm, tikmēr mēs dzīvosim murgā.... Tikai politiķi mazgājas naudā un berzē rokas 😉

5.jan 2022 Atbildēt

Komentēt