Komentāri: "Bija ļoti daudz vardarbības"; Holivudas aktrise atklāj skarbas detaļas par bērnību

Dzēsts lietotājs

Tas ir normāli! Visām "zvaigznēm" tā ir jābūt- alkoholiķu ģimene, vardarbība. Ja vēl izvarota tika bērnībā, tā dēļ sāka lietot narkotikas, tas tiek ieskaitīts par plusu!

Pat mūsu Adriana Miglāne tam ir cauri gājusi- badā dzīvojusi, skolā sista un pazemota. Un izauga no rensteles Gulbis!

12.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Jā!

13.dec 2021 Atbildēt
Vita

Raidījumā Hallei tika jautāts, kā pēc visa pārdzīvotā viņa ir spējusi piedot tēvam. Aktrise atzina, ka tas nebija viegli. Viņa ir apmeklējusi ļoti daudz un dažādas terapijas, lai tiktu galā ar pagātnes sāpēm.

No sevis, kas arī (biju) bērnībā piedzīvojusi vardarbības, varu teikt, ka nodarīto bērnībā ir ļoti, ļoti grūti piedot. Prieks, ka Jums ir bijušas veiksmīgas terapijas. Nez, vai Latvijā tās terapijas būtu tik veiksmīgas, lai gan... kas zin, kas zin... Latvijā psihoterapijas ienāca vien 90' gadu sākumā, kad tā saucamie speciālisti bija galīgi zaļi, principā, nekādi... Varbūt arī Latvijā tagad ir profesionāļi... varbūt nav... varbūt profesionāļus ir iznīcinājis viņu EGO (mantkārība, ambiciozitāte, iedomība, augstprātība, virspusība)... jo, lai kļūtu par labu īstu profu... nu jā, tam jābūt par dzīves vienu no vadošajiem mērķiem jeb nolūkiem. JO, jo... jo nauda, atzinība un slava atnāk pati, fonā, tā teikt...

12.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Psihoterapeiti, mūsdienās, ir vien pieckapeiku pārāki par laika zīmju vērotājiem, zīlniekiem, hiromantiem astrologiem un pārējiem zvjezdošķotiem.

12.dec 2021 Atbildēt
Vita atbilde Dzēsts lietotājs

Es gan teiktu savādāk. Es teiktu, ka LV sabiedrība gluži vienkārši nav izgājusi visus tos sabiedrības attīstības posmus (jeb stadijas), ko varēja iziet attīstītās REiropas un Skandināvijas valstis, kā arī ASV.

Ir bijuši tikai nieka 30 gadi neatkarības... priekš psihoterapijas (da i vispār sabiedrības) tas ir, tēlaini izsakoties, gandrīz vai zīdaiņa vecums.

Priekš viena cilvēka 30 gadi - tas ir it kā daudz no dzīves, bet ne priekš sabiedrības kopmā. Mums nav to vērtību, mums nav to tradīciju, mums nav tās kultūras. It kā viss būtu un tomēr... un tomēr... viss ir kaut kā savādāk... Labi, ka vismaz ir Lietuva un Igaunija. Vismaz neesam galīga bāreņa statusā.

13.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Jebkurš normāls čoms bābu izpratnē ir alkoholiķis. Protams, ja tāds vēl ir vardarbīgs nēģeris, tad gan tā čābiskāk.

13.dec 2021 Atbildēt

Komentēt