Komentāri: Reiniku "izsmej" par soctīklu ierakstu par balstvakcīnu

Leons

Ir mums starp kultūras darbiniekiem, tomēr, gudri cilvēki. Paldies Reinika kungam.

6.dec 2021 Atbildēt
Libertariertis

Lai Dievs pasargā no ņevežām ar iniciātīvu - lai Dievs sarga no debilajiem kas sevi uzskata par ahūni kultrāliem -- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kretīniņš nav smadzenes ieslēdzis --- Visa šī busterēšaNĀS IR REDUCĒJAMA UZ VISU VAKCĪNU KOPĀ SAMAIŠĪŠANU -- ANALOGI ŠADU VAKCĪNU IEDOS DAJEKKURŠ ''inficētais'' ';'kovidpozitīvais ''-- kaķis atnesīs-- visi visvisādu vīrusu genoma fragmentus ap sevi izdasla -- tā piem C19 slimais dabiski izvakcinē un revakcinē 20-30 gab zsavā tuvumā -- pilnu vīrusa genomu kā stafeti nodod vien 1,15 --1,3 citiem---- DEBĪLĪŠI vnk nojūgušies ar '' haltūras 1 vai dažu gēnu vakcīnām'' -- Es dabiski ļauju sevi imunizēt simtiem vīrusu kas mannā apkārtē cirkulē --- Man nav vajadzīga smirdīgo poliiķišu un alkatīgo faķiru vakcīnas. an nav epidēmiju un pandēmiju -- Man ir sporādiski gadījumi kad mans gļukainais biorobots jāpaārstē -- ne no ''vīrujsimnnfekcijām'' -- MANA GĻUKAINĀ BIOROBOtA AUDU ALERĢIJAS JĀGLUŠĪ

6.dec 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Vari apreceet vinju!!!!

6.dec 2021 Atbildēt
t atbilde Libertariertis

Izskaties pietiekoši infantīls lai nesaprastu, ka medicīna un politika nav vienā maisā liekami.

Tu mēģini iespītēt politiķiem, valdībai bet beigās iegriez ārstiem un pats sev, jo ekonomika brūk uz tava rēķina.

8.dec 2021 Atbildēt
Umis

...tad nu, vislabāk par vakcinācijas nepieciešamību pārliecina skābekļa maska uz paša ģīmja...tikai tad mēdz būt arī par vēlu...

6.dec 2021 Atbildēt
pamuļķi...

Kāda maska, tu pārbarojies lops. Veselību savu jātur ir kārtībā, parastākā gripa. Bet Jūs debīliķi ar pirms skolas izglītību, vienkārši esat apbrīnojami. Ja 2 dienas 37-38 temperatūras dēļ, tev jāskrien uz slimnīcu, lūdzu izdari jau uzreiz pareizu izvēlis, pa logu nahuj ārā.

7.dec 2021 Atbildēt
Uldis Kārkliņš atbilde pamuļķi...

Tu tiešām pamuļķi esi pārbarojie lops. Lasu un brīnos no kurām kūtīm jūs lopiņi nākat. Katrs dara kā grib ar savu veselību tikai nesauciet ātros palieciet uzticīgi līdz galam. Varu sienu un skābbarības ruļļus piedāvāt.

7.dec 2021 Atbildēt
Andris Baumanis

Lauris ļoti precīzi pateica - kamēr nevienu šī slimība neskar personīgi (arī draugi, tuvinieki u.t.t.), tikmēr ir bravūra enerģiski klaigāt un nolamāt jebkuru, kurš pauž viedokli, ka vakcīna ir svarīga, nevis kaut kāda iegriba.

6.dec 2021 Atbildēt
Pipo

Man skāra..nu un???kkas mainīsies??Redz ir cilveeki kas ir debiliodi kuri darīs ko paps teiks..vergi nolādētie

6.dec 2021 Atbildēt
Libertariertis

esmu veterinārs-- PROFFESIONĀLIS -- es no vīrusiem nevairos jo Nr1

irracionāli un neiespējami -- Nr2 vīrusi nevienu nedara slimu un nenogalina , Nr3 SARS ''sērgu gadījumos -- V sk arī C19 dēļ nav vajadzīgi ne lokdauni ne vaklserēšanaš un debilā busterēšanās -- SARS sindroms un C19 pneimonijas nav innfekcijas sekas --

NR4 vnk pie vajqadzības steidzami jāglušī audu alerģijas pret liekām im unvielām-- Nahuj man vēl vakcīnas kas proviocēs imunvielu lavīnu -- es neesmu lohs --esmu profesionālis kas šo to zin kā fizioļoģija un biõõķimija darbojas --un ko man VAJAG UN KO MAN NEVAJAG ---

NR5 -- ES un tuvinieki --Mēs neesam debili irracionāli lohi kam ierzopmbējuši ''neinficējies-neslimo-nenomirsti"" ...kā doto mēs SAVUS C19 mājās pārslimojām un ne mirkli pat teorētiski neplānojām smirdošas valsteles uatainā slimnīcā nokļūt - Mēs zinām, kā sevi mājās ārstēt lai slimnīcasnervajadžētu ----- mūsu 0,5% risks smagāk slimot nonāžkot slimnīcasa figļaru naġoas būtu jāreizina ar 10 vai 100 ----- ((nahuj man 5-50% riskus )) vnk 'PĒC EKSKLUZĪVĀS DIAGNOZES'' UZ tesēšanu aizgājām -- birkrāelim ausvaisu ko purmnnā iebāzt

----------------------------------------------------------------------------------------------

moraslais kroplis kas mani biedēs ar savām murgainajām matemātiskajām cerībām kāvienu atrausies --barbarisku kāvienu -- publisku kāvikennu -- sitīšu kamēr nekust --

6.dec 2021 Atbildēt
Uldis Kārkliņš

Pilnīgi piekrītu. Sliktākais ir tas,ka apsaukā visu fermu lopu vārdā. Jautājums kas ir pats.😂😂😂

7.dec 2021 Atbildēt
Arvids

Atkal tas klauns ir izpaudies. Vēl tak varēja paust arī Magones, Kiviča un Kombuļu Ineses viedokļus.Un Kiops ar, šķiet, pēdējā laikā ir nepamatoti aizmirsts.

6.dec 2021 Atbildēt
Alina Marija Berneva

Atbalstu Lauri. Mūsdienās cilvēki uzskata, ka tiklīdz Tu izsakies pozitīvi par vakcīnu, tā Tev ir jaubrūk. Neviens vairs neatceras, ka viedokļi var atšķirties un nav tāda - pareiza vai nepareiza. Ja viens uzskata, ka vakcīna ir laba, tās ir viņa tiesības tā uzskatīt. Viņš taču nevienu, kurš negrib vakcinēties aiz rokas nevelk… tad kāpēc viņam ko pārmest? Pareizi ir, kāmēr šie bļāvēji nesaskarsies ar slimības smago norisi, tikmēr jau turpinās spiest tika uz to, ka viņu viedoklis ir vienīgas pareizais un “pandēmija nēeksistē”… negribi vakcinēties - nevakcinējies, ko Tu plijies virsū ar pārmetumiem tam, kurš izteicis viedokli par labu vakcīnai un nolēmis sevi pasargāt? Nekad nesapratīšus tādus cilvēkus.

6.dec 2021 Atbildēt
Andy Sku

Klau, bet vai tev neliekas ka Lauris kritizēja un uzbruka cilvēkiem ar pretējo viedokli pirmais, un visu ko tu saki viņam vajadzēja ievērot? Būt publiskai personai ir ne tikai fani bet jāievēro ētikas un kultūras normas, nevis kā puikmeitenei kas dabūjusi ar slapju lupatu jāčinkst visos mēdijos.

7.dec 2021 Atbildēt
Laura Ankipāne

Covidam ir sezonāls raksturs, tas jau ir pierādījies. Un revakcinācija būs cikliska, ko tur vēl šausmināties. Skumji, ka tauta norej paši savus māksliniekus, kas rāda piemēru ar savu labo rīcību.

6.dec 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Deelj taadiem labiem cilveekiem,pasaule aizies bojaa!!!!!

6.dec 2021 Atbildēt
Andris Kārkliņš

un ja nu radi vai draugi vai kaimiņi dabū ciest no vakcīnas vai no tā,ka covid saķēruši uzreiz pēc vakcinācijas(ārsti pat tie,kuri aģitē''par''to neslēpj.Konkrēti Rācenājs)?kas tad ir jāsaprot?Vai ne tas,ka epidēmijas laikā vakcinēties vēl joprojām ir bīstami,tāpat kā agrāk?

6.dec 2021 Atbildēt
Inta Skrastiņa

Kas viņš par kungu- plānā galdiņa urbējs. Viņa nākotne ar viņu arī beigsies. SPECIĀLISTS!!!!

6.dec 2021 Atbildēt
Melānija

Paldiess,Lauri,gudrs cilvēks,kurš cenšās saglabāt savu ,tuvinieku un zināmā mērā arī līdzcilvēku veselību!

6.dec 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Kur tu saredzeeji gudriibu!?????

6.dec 2021 Atbildēt
Agris44

Malacis Lauris, cerams daudzi arī sekos viņa piemēram! Un tie kas viņam uzbrūk ar ''gudrajiem" komentāriem, nekur tālu nav tikuši kā no dīvāna līdz ledusskapim - un tik to vien dara, kā izplata dezinformāciju! Tādus nav ko ņemt galvā!

Sekojiet Laura piemēram!

6.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Kas staigā tikai no dīvāna līdz ledusskapim, nevar inficēties un nevar arī citus aplipināt.

6.dec 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Aizbrauc Agri,nobuco reinikam kurpes!!!!!-........

6.dec 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Lauri, nolec no jumta, lai pārējie var sekot tavam piemēram.

9.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Lai tikai potējas un vairo vakcinācijas aptveri! Vismaz kāds no peredastiem labums.

6.dec 2021 Atbildēt
cilveks444

Pasaka par cilvēku, kurš ticēja, ka mirs!

Aiz trejdeviņām jūrām un trejdeviņiem kalniem, kādas karaļvalsts cietumā sēdēja kāds vīrs, kurš bija izdarījis noziegumu. Smagu noziegumu, pa kuru pēc karaļvalstī valdošā karaļa izdotiem likumiem vīram draudēja nāves sods. Vīrs bija samierinājies ar savu likteni, viņš zināja, ka viņam nav cerību uz apžēlošanu. Jo visus viņa lūgumus par apžēlošanu karalis bija atteicis.

Tā šis vīrs sēdēja savā cietuma kamerā un gaidīja noteikto stundu, kad viņam tiks izpildīts nāves sods. Te pie viņa cietuma kameras, kopā ar apsargu, pienāca kāds baltā ķitelī ģērbies cilvēks. Kurš sacījās esam ārsts. Teica, ka vēloties parunāt ar nāvei nolemto. Uz nāvi notiesātais piekrita sarunai. Ārsts sacīja, ka viņš veicot zināma veida eksperimentus, tāpēc vēloties jautāt, vai uz nāvi notiesātais nepiekristu piedalīties šādā eksperimentā!?

Nāvei nolemtais vīrs jautāja, kas tas par eksperimentu? Dakteris atbildēja, ka nekas daudz nemainīsies, taču vīram tiks izpildīts nāves sods, notecinot asinis, tādā veidā, ka viņš pats neredzēs to, kā tas tiek darīts, taču jutīs to visu. Vīrs nezināja, ko atbildēt, jo ārsta piedāvājums nešķita tāds, kas esošā situācijā varētu kaut kā atvieglot uz nāvi notiesātā likteni. Tomēr nedaudz padomājis vīrs nolēma piekrist ārsta piedāvājumam, jo ārsts sacīja, ka tādā veidā nāves soda izpilde būs mazāk sāpīga.

Pienāca diena, kad vīram tika izpildīts noteiktais soda mērs. Viss bija sagatavots soda izpildei, gan speciāls krēsls, gan saites ar kurām piesiet uz nāvi notiesāto, lai tas neizrautos, gan aizslietnis, lai vīrs neredzētu, kas tiek iedurts viņa rokā. Notiesāto piesēja, nolika aizslietni, apkašā palielu bļodu, kurā satecināt asinis. Un nāves soda izpilde sākās.

Vīram rokā, kura bija aiz aizslietņa, iedūra šprici, ar kuras palīdzību notecināt asinis. Un asinis lāsi pa lāsei sāka pilēt bļodā, kuru vīrs redzēja. Gāja laiks, bļoda pildījās ar notiesātā asinīm arvien vairāk un vairāk, tā kļuva pilnāka un pilnāka. Bet vīrs - bālāks un bālāks. Jo pilnāka kļuva bļoda, jo bālāks un vārgāks kļuva vīrs. Viņa galva pamazām nolaidās uz sāniem, augums sāka ļimt, acis sāka dzist.

Pagāja laiks un bļoda bija gandrīz pilna. Te pēkšņi asins strūkla apsīka un līdz ar tās apsīkšanu aizvērās arī uz nāvi notiesātā vīra acis uz mūžu. Ārsts pienāca pie vīra un pataustīja pulsu. Pulsa nebija. Vīrs bija saļimis un miris. Nāves sods bija izpildīts. Sods bija sasniedzis notiesāto. Bet arī eksperiments bija izdevies. Eksperiments, kurā tika pārbaudīts kā darbojas cilvēka psihe. Cik viegli cilvēku var pakļaut nāves bailēm, kas notiek tad, ja cilvēks domā, ka mirs.

Jo notiesātā rokā adata gan bija iedurta, taču asinis viņam netika notecinātas. Tās bija tikko nokauta lopiņa no karaļa ganāmpulka asinis. Kuras miesnieks no nokautā lopiņa bija savācis un atdevis ārstam, kurš veica eksperimentu. Eksperiments apliecināja ārsta aizdomas, ka cilvēku spēj nogalināt domas! Domas, ka nāve ir neizbēgama, ka cilvēks jau mirst!

Pēc daudziem daudziem gadiem, jau citās karaļvalstīs un pavalstīs, šo pašu psiholoģisko triku izmantoja tie, kas izvērsa kādu baismīgu afēru, kas skāra visu cilvēci, sludinot, ka nāvējošs vīruss ir pārņēmis pasauli, ka no tā nevar izbēgt, ka slimiem nav cita ceļa kā mirt. Ja vien viņi nesamaksās valdniekiem, pārdodot savu brīvību, bet sātanam dvēseli. Un cilvēki, domājot, ka ir nāvei nolemti, mira, bet tos, kas negribēja tam ticēt, sāka vajāt līdz zobiem bruņoti valdnieku pakļautībā esoši policistu bari!

6.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Jā... :(

6.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

šitā pasaka saprotama parastiem cilvēkiem,bet kovidfani to nesaprot.Es savam radam lielam kovidfanam uzdevu jautājumu kāpēc viņam pēc tās ļergas ievadīšanas (3 dozas labprātīgi) organismā ir jānēsā namordņiks tāpat kā nevakcinētajam ????? !!!! Iestājās kapa klusums un pēc brīža viņš mani nosauca par muļķi.Kurš man var izstāstīt kāpēc vakcinētajiem ar suņa pasi un QR kodu ir jānēsā namordņiks? Kāpēc viņi var iet lielveikalos ,bet namordņikā? Kāpēc var braukt uz ārzemēm ,bet namordņikā???Kurš kovidfans var dot atbildi??? Deru ,ka neviens.

7.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

Redz,iestājās kapa klusums.Klusums,tāpat bij ari ,tad kad līdzu nosaukt no kovida mirušos radus un draugus.Aūūū ,kovidfani atbildat tak !!

8.dec 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Dzintis

Saucēja balss tuksnesī. Es vakcinējos, pēc mēneša bija pozitīvs tests. Pie velna tās vakcīnas ar visām maskām,bet pazīstami mirušie ir, ja var ticēt ārstiem, no covid.

9.dec 2021 Atbildēt
Agnese

Reinikam daudz fanu un pazīstams cilvēks sabiedrībā, cerams tie kas nav vakcinējušies, ņems piemēru no viņa! Jo kā redzams, viņš taisīs jau trešo poti! Un vai kaut kas ir noticis ar viņu, protams ka nē, tad ko tur baidīties potēties, sākat domāt ar galvu nevakcinētie!!!!!

6.dec 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Es jau sen domaaju ar galvu un paarbaudu informaaciju!!!! Bet tu,Agnese un tev liidziigie,esat aitas!!!!! To tu apstiprinaaji tikko ar savu komentaaru-tu klausies un skaties,ko saka sabiedriibai paziistami cilveeki!!!! Tas nekas,ka tie paziistamie cilveeki,mediciinaa nulle,kritiskaa domaashana nulle!!!!!!

6.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Vitalij Nartish

Agnese ir kā narkomāns... :)

6.dec 2021 Atbildēt
pamuļķi...

Pret ko debīliķe tu skrien potēties ? Pret gripu ? Ja tu tā esi kājas apdirsusi stipri, iesaku uzreiz pa logu ārā, nav vajadzīgi vāji cilvēki nākotnei.

7.dec 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Atbildi lūdzu, priekš kam bezjēdzīgi grūst iekšā litriem nezin ko?Man pietika ar vienu, vairāk (ja atkal neuzspiedīs) netaisos durties.

9.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

Prātīga ideja,jo vairāk dur ,jo labāk paliek.Narkomāni ari dur un liela cik forši.Es ari uzskatu,ka jādur pa 1 litram vakcīnas dienā,ja tek pa ausīm ārā,tad jāiesit koka tapas ausīs un atkal jāpiesakās uz papildus poti.Jā,prātīga doma !!!!

12.dec 2021 Atbildēt
cilveks444

Tas ir pamatīgs “izrāviens uz priekšu” medicīnā – paziņot, ka vesels cilvēks bez jebkādiem slimības simptomiem, tomēr ir slims un ir nāvējošs drauds apkārtējiem, jo nav vakcinēts! Pēc tam, kad šie murgi ar pērkamu mediju līdzdalību ir iedēstīti masveidā ļaužu prātos, ar cilvēkiem, kas to “sagremojuši” un nav bijuši gatavi protestēt, var darīt pilnīgi, visu kas ienāk prātā.

6.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

Reinikam šoreiz taisnība,jo pederasti ir jāvakcinē.Jo varāk,jo labāk,vēlams vismaz 1 litru vakcīnas dienā.Pederasti ejat lūdzu vakcinēties.

6.dec 2021 Atbildēt
Politruks

Vai Reiniks balso par Vienotību? Reiniks ir muļkis. Kliķes pakalpiņš.

6.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Viņš noteikti balsoja par partiju peredastiem PAR.

6.dec 2021 Atbildēt
Sergejs Sergio Kalinovskis

Debiloīds!!!

6.dec 2021 Atbildēt
Vadims LV

Pidars un piedevām totāls dalbajobs !Ej iebūstero sev 15 uzreiz idiot !!!

6.dec 2021 Atbildēt
Linda

Ne visi sabiedrībā zināmi cilvēki izvēlas paust savu viedokli par labu vai sliktu vakcīnai, jo abejādi saņems pretī cilvēku neapdomātus uzbrukumus, aizvainojums un pat draudus. Kur mēs esam nonākuši? Vai tiešām cilvēkiem šādi ir jāgāna otrs? Laurim cepuri nost, ka neklusē un arī vakcinējas. Es par un pati arī iešu pēc boostera, bet ne jau tāpēc rupji apgānu tos, kuri nevakcinējas. Novēlu visiem labu veselību!

6.dec 2021 Atbildēt
Politruks

Es Tevi negānīšu, bet ieteikšu lai iebūstero Tev caurumiņā zem nabas, kur caurimiņš ar mežiņu apaudzis. Pēc būsterošanas mežiņš varbūt pazudīs.

6.dec 2021 Atbildēt
cilveks444

Linda, paldies par saprātīgo komentāru, lai gan skaidrs, ka nepiekrītu tam, ka jaunās vakcīnas, kas faktiski ir medikamenti eksperimentālā stadijā, glābj, jo notiek pretēji procesi. Taču katrs pats par savu veselību izvēlas, ko un kā uzskata par labāku esam. Tieši brīvprātības princips ir būtiskākais un ir neatņemams. Pretējā gadījumā esam totalitāra sabiedrība. Kāpēc Reiniks dabū sutu? Vienkārši. Jo kā sauc, tā atskan. Reiniks nicinoši ir izteicies par cilvēkiem, kas pieņēmuši lēmumu nevakcinēties. Tagad skan viņa atbalss, tikai otrādi apvērsta. Tāpat Reiniks, un tā ir viņa izvēle, likumsakarīgi tiek asociēts ar to divkošu un liekuļu varzu, kas citus grasoties izolēt no sabiedrības, jo nav potēti, paši laizīja viens otru M.Rītiņa organizētajā rautā. Tas bija maksimāli ciniski. Šo nelgu un neliešu taisnošanās, kas bija tik stulba un samākslota, visu padarīja vēl sliktāku. Kungi un dāmas bija pielikuši ūzas līdz augšai, smakoja uz nebēdu, bet šie vēl klāstīja, ka tā rožu smarža!

7.dec 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde Politruks

Tā skaitās intīmās frizūras ''obliseņije''.???Jā,tas var ietekmēt mīlas partneru daudzumu,jo lisas sievietes daudziem vīriešiem nepatīk.Nav '' mežiņa'',nav mīlestības.

7.dec 2021 Atbildēt
Ziedonis Savickis

Starp kulturas darbiniekiem ir daudz pederastu un narkomaskas a tu Leona kungs pagriez vinam savu pakalu lai vins tev iesprauz varbut tad naks pratins majas.

7.dec 2021 Atbildēt

Komentēt