Komentāri: Bijušais lieluzņēmējs un politiķis teju jebkāda darba meklējumos

īpaši stulbs

Es domāju, ka Jēkabpils PMK vai arī tepat SIA Ošukalns celtniecība viņam vieta noteikti atrastos.

20.nov 2021 Atbildēt
Anita

Protams jo tur neviens neturas ar algu kas knapi sasniedz 1000 eiro

20.nov 2021 Atbildēt
Mirdza Pilina

Dīvaini, izklausās ļoti dīvaini.Tik daudz paziņu un neviens nevar palīdzēt atrast darbu ...Kaut kas ""neklapē"" viņa stāstā ....

20.nov 2021 Atbildēt
Dzintis

Ja biji turīgs ar piķi ,tad biji visiem '' vajadzīgs'' un korišu jūra,bet ticiet man,ja pakaļa kļūs plika,tad visi koriši zudīs miglā.Pasaki saviem korišiem,ka esi bankā visu ieķīlājis,bet tagad tā visu ņem nost,deru ,ka visi '' draugi'' un draudzenes zudīs miglā.

20.nov 2021 Atbildēt
Inga Vegnere

Laikam bija godīgs, bet ''masa'' neticēja.....

20.nov 2021 Atbildēt
N R

Patstāvīgus? Normāls jums tur līmenis

20.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Viņš vēlas patstāvīgus ienākumus?

Sākotnēji domāju, ka viņš nesaprot vārdu "patstāvīgi" un "pastāvīgi" atšķirību.

Pēcāk, bāc! Sapratu- deputāta kungs vienmēr ir saņēmis pastāvīgus ienākumus no citu cilvēku patstāvīgā darba. Parazitējis uz citu rēķina. Nu vēlas pamēģināt strādāt patstāvīgi.

Iecere laba, lai izdodas!

20.nov 2021 Atbildēt
Ina Fominova

Domaju, ka atskiribu starp vardiem patstavigs un pastavigs, visticamak, nezina raksta autors, viens no sis paaudzes zurnalistiem, kurus faktiski vajadzetu saukt par zurnalugam zero zinasanu gramatika un pareizrakstiba un tikpat daudz profesionalaja etika del. Tapec ari autora varda nav zem virsraksta. Vismaz kauna sajuta ir saglabajusies

20.nov 2021 Atbildēt
Andis

Es domāju nedaudz tejāters. Protams cilvēks ir cienījams, gudrs un pieredzējis, bet es nedomāju ka nabadzīgs, gan jau kādi iekrājumi. Viņa celtniecības firmai arī ir uz ūdens, gan jau pelna kā akcionārs, laikam biznesu atdevis/ pārdevis radiniekiem vai bērniem. Man liekas ka tuvojas arī pensijas gadi, var dzīvot no tāda veida ienākumiem, kuri nebūt nebūtu mazi, jo liela alga saņemta strādājot dažādos uzņēmumos, lai veicas.

20.nov 2021 Atbildēt
Eduards

Ogrē kā reiz vajag fizikas skolotāju!

20.nov 2021 Atbildēt
Rolands

Kak raz? Vai esi krievs?

20.nov 2021 Atbildēt
Ina Fominova atbilde Rolands

un kada starpiba, kadas tautibas ir komentara autors ?

20.nov 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish atbilde Ina Fominova

Veel viens naciks!

21.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Vēl par Kalnozolu. Kamēr portāls "draugiem.lv", vēl nebija dzēsis manu kontu, redzēju vienā no d/b grupām, ka šitais sesks garos palagos zākāja Latvijas valdību.

Pajautāju- vai tik tas nebiji tu, kurš četrus gadus rija no siles? Tad kādēļ neko nedarīji? Tu varēji, bet nedarīji!

Vai nav lops!

Arī tas viņa "darba meklējums", ir lēti ponti. Nabadziņš, bļa. Cūka tāds:(

20.nov 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

:DDD

20.nov 2021 Atbildēt
Vaida Liepiņa

Mani pat nobloķēja, kad oponēju viņam.

20.nov 2021 Atbildēt
Ilva Saule

A ko vēl varētu darīt ar patreizējo Latvijas valdību, ja ne zākāt?!

Patriekt ar kakainu mietu, nopirkt kādiem 4 personāžiem biļetes uz mītnes zemēm atpakaļ... sākt bruņotu apvērsumu? NEKO citu viņi tur nav pelnījuši, tāpat kā 95% pārējo liekēžu beidzamo 20-25 gadu laikā!

Bet, jā, piekrītu - šis noteikti nav tas, kurš kaut ko spētu izdarīt!

20.nov 2021 Atbildēt
Ieva Kalna

Tur, šķiet, konkrēts rupors zākāšanai.

20.nov 2021 Atbildēt
Elvis Krūklis

Lai iet par apsargu pie kamerām sēdēt klusā objektā. Tur vismaz pasnaust arī varēs. 😃 😃

20.nov 2021 Atbildēt
Vita

ja var zīmēt autocad, laipni lūgts. Visa info pastā. Kā arī jebkurš, kurš vēlas strādāt, zīmēt AUTOCAD, ātri, precīzi un ir saistīts ar būvniecību.

20.nov 2021 Atbildēt
valters

Karma vecīt karma, cik daudziem cilvēkie paliki parādā...

20.nov 2021 Atbildēt
Laimonis Andiņš

Kas sito fruktu nezin.Karma tagad ir jaatstrada dzives laika.Sava laika par celtniekiem kas pie vina stradaja nodoklus nemaksaja,Zinu cilveku kas pie vina nostradaja 9 gadus.Aiziedams pensija uzzinaja ka nodokli par vinu vispar nav maksati.Tagad sanem 180 eiro pensiju.Kapec VID pielauj ti milzigus nodoklu paradus kurus nepiedzen,bet noraksta.Ta ari tika 10 miljardi nodoklu parads norakstits.Nu sakiet vai pie mums nav lejputrija.Tikai beigas bus vienmer tadas ka sim baltajam zvirbulim.

20.nov 2021 Atbildēt
Valdis Kalnozols

Andri Šķēle, pietiek izsaimniekot valsti, neesi gana naudu sagrābies?! Nepietiks?! Tieši tādu kangaru kā Tu dēļ Latvija, lēni tuvojas bankrotam, izmirst, un tiek izsaimniekota simtos miljonos ( ārzemju eksperti saka miljardos) gadā, iedzīvotāji tiek turēti uz verga eksistences robežas, trūkst finanšu līdzekļi cilvēku cienīgām pensijām, algām skolotājiem, policistiem, medmāsām, bērnu pabalstiem utt.

Tu esi tas, kurš koordinēja būvnieku karteli, tad kad uzņēmumu grupa “Kalnozols un partneri” aktīvi cīnījās par celtniecības pasūtījumiem un kā rāda notiekošais arī tagad, koordinē kukuļdošanas shēmas, valsts un pašvaldību konkursos, nodrošini buvkartelī lemto. Jau vairāku desmitgadu garumā nav atklāts NEVIENS patiess korupcijas gadījums būvniecībā, tikai konkurences padome nesen spēja ieraudzīt būvkarteļa, kurš jau pastāv 20 gadus, vienošanās. Tas nozīmē, ka gana tevis algotu drošības dienestu darbinieki piesedz šīs korupcijas shēmas. Ka gana vēl citu pakalpīgu atkarīgo no Naudas kā vērtības virs ētikas morāles, taisnīguma ir sadēti gandrīz visās valsts un pašvaldības struktūras, lai varētu viltīgi it kā likumīgi izsaimniekot valsti. Tāpēc jau nevar apkarot korupciju, jo ta jau ir Naudas varas sistēmas pamats, kur nevis soda par korupciju, bet izmanto informaciju par korupciju, lai panāktu vajadzīgos politiskos un valstiskos lēmumus. Ir pat baumas, kāpēc neizskaidrojami pret ZZS , mums ir ārvalstu emisārs par premjerministru. Arī tas, ka būvkarteļa biedri viegli tiek cauri smagu celtniecības drošības normu pārkāpumos ( piem. Zolitude, Rigas pils utt), tikai liecina, ka nekas nav mainijies un tu aizvien, koordine šo jomu. Kā nekā palīgos tev tagad ir mans bijušais biznesa partneris Gaidis Bērziņš, tagadējās tieslietu sistēmas krustēvs.

Dārgo Andri, ilgi es domāju nu kam, tad es esmu tā pārgājis “pāri ceļu”, ka bija jāorganizē tāda agresiva, neētiska un amorāla izstumšana (reiderisms) pret mani un uzņēmumu “Kalnozols celtniecība”, jaizposta mana ģimene, jaizposta manu bērnu dzīves, jānomelno mani un mans uzņēmums līdz sapratu no puiša “kuram samaksās un tas paskraidīs” attieksmes pret mani, kurš tad bija RD Vides departementa vadītājs, kuram, tad īsti esmu pargājis ceļu. Kā ari nesen izskanējušais tavs mega projekts “Tīrīga”, salika manās www.facebook.com/kalnozoluvald...44806188867019

20.nov 2021 Atbildēt
Elena Ulasika

Man vajadzigs paligs celtnieciba..

20.nov 2021 Atbildēt
Loreta Šaicāne

Nevar būt! Tik plašs profils! Viņš varētu kā būvnieks iet labot brāķus, ko reiz sacēlis ar savu Kalnozola celtniecības firmu. Tagad viņa pārziņā celto māju iedzīvotājiem jāmokās ar celtniecības brāķiem un atkal jāmaksā ne maza nauda par remontiem. Meistar būvniek, nāc labo savus brāķus par saviem līdzekļiem! Būs darbs!

21.nov 2021 Atbildēt
Valdis Kalnozols

Kalnozols celtniecība" tiek atzīts par spēcīgāko zīmolu starp būvniekiem

Saskaņā ar konkursa "Baltic Brand Formula" rezultātiem būvuzņēmums "Kalnozols celtniecība" ir atzīts par spēcīgāko zīmolu starp būvniekiem. Būvuzņēmuma vadība uzskata, ka šādu novērtējumu saņēmusi, pateicoties veiksmīgai uzņēmuma ilgtermiņa stratēģijai un nacionālo vērtību popularizēšanai un atbalstīšanai. www.tvnet.lv/4955179/kalno...42I1_wWvWHzNAQ

21.nov 2021 Atbildēt
Usne

Nu kādu labu darbu var piedāvāt cilvēkam, par kuru ir skaidrs, ka viņš darba laikā guļ! Un pierādījumi ir tikuši publiskoti un sabiedrība ar viņiem ir iepazīstināta. Nu nav Latvijā pārāk daudz tādu darba vietu, kas šo gulēšanu novērtēs.

21.nov 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Pieaudzis cilvēks tāpat ilgāk par 8-9 stundām diennaktī nogulēt nevar. Tātad, ja guļ oficiālajā darba laikā, tad strādā atpūtas laikā.

21.nov 2021 Atbildēt
Pipins Isais

Nu tagad ir iespēja izbaudīt īsto dzīvi.... Darba pietiek, bet tagad arī pašam to jāsaprot kā ir tad kad tavu darbu nenovērtē, tu strādā un saņem minimumu... Kā īpaši gudrie saka: Vajag tik gribēt strādāt, un ja nav nekā cita var iet arī pa sētnieku....

21.nov 2021 Atbildēt
Roberts

Rumbulā var pastaigāt, ar vienu minetu tagad tur 15€ var nopelnīt

21.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Kam zināt labāk, kā tev :)))

22.nov 2021 Atbildēt
badžoo

Bija laiki kad es tavā uzņēmumā strādāju bez darba līguma un nodokļu maksām! Kam tu sučara vēl ko vari pārmest?

21.nov 2021 Atbildēt

Komentēt