Komentāri: "Dzīvnieki iespējams ir gudrāki"; Reiniks sašutis par nevakcinēto sabiedrību

Dzēsts lietotājs

O Marcenes milota, trako, laikam nav dabujis dienas spermas karoti mute

2.okt 2021 Atbildēt
Ivars Kruga

Tieši tā, dzīvnieki nepieļautu ka viņu barveži ir tādi pakalpiņi un vestu visu bāru uz izmiršanu!!! Un nepareizi orientētie tiek izdzīti ārā ar kaunu nevis slavināt.

2.okt 2021 Atbildēt
Lester Nygaard

labāk nenokļūt sadusmota reiniga ķetnās

2.okt 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Visu zina un saprot tikai Dievs. Es arī nesaprotu un laikam nekad nesapratīšu to peredastu mīlu. Atklāti sakot, nav arī nekāda vajadzība.

2.okt 2021 Atbildēt
Egons Froms

Reiniku jāsaprecina ar tās Grētas , būtu interesants pāris .

2.okt 2021 Atbildēt
Lester Nygaard

Knieb pac savu reinigu un liec mierā GT. Vismaz kāds cīnās pret aplamībām ko ievazā pastalgnīdām līdzīgi aprobežoti sūdi - kaut vai piem. .. pilnas pastakastes ar makulatūru mežu vietā, ātra neta laikmetā ... utt.

2.okt 2021 Atbildēt
V.B.

vai tauta vainīga ka viņš homoseksuāls?

2.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Sudu stumeja reinika atklasmes, par skabekla trubu:

"Daudzi nesaprot, ka tās divas nedēļas pie trubām/balona ir jāpavada skaidrā.

Ja saprastu, tad vakcinēties gribētāju būtu stingri vairāk..."

2.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

man nospļauties par pederastu domām,tāpat ari par ēzeļu drāzēju domām.Visiem pederastiem jābrauc kāzu ceļojumā uz Arābu Emirātiem vai Saūda Arābiju. Tur viņus sagaida ļoti silti un ar prieku !!!Par kovidu tur visi pederasti ātri aizmirsīs.

2.okt 2021 Atbildēt
moriss

Piderjuga!

2.okt 2021 Atbildēt
Ansis Jirgensons

Pats uzprasījies.

2.okt 2021 Atbildēt
deserttramp

Puisītis pārāk maz zina un pārāk skaļi runā. Vai arī ir liels viltnieks

2.okt 2021 Atbildēt
Aivars

Čalis pieradis saņemt regulāras anālās injekcijas un vairs nespēj saprast, kā citi var negribēt. Starp citu ir jau dzirdēts, ka potētajiem saslimstot ar kovidu, tiek pierakstīts plaušu karsonis. Tagad spararats griežas uz otru pusi. Agrāk kovidu pierakstīja visiem, kam var, tagad savukārt slēpj patiesos skaitļus par slimiem vakcinētajiem. Viss kā pie sovjetiem. Kur tālu mēs esam aizgājuši? Tikai ekonomika izpostīta.

3.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Daudzi jau teiks,ka esmu sovoks,bet,ja skatās patiesībai acīs,tad sovjetos pederasti sēdēja vai nu cietumā ,vai skapī.Slimnīcas cēla tad vienu pēc otras ,bet tagad taisa ciet un visi tic,ka tās ir rūpes par tautu.Es jau sen nēesmu dzirdējis,ka kāds slimotu ar angīnu,plaušu karsoni vai vienkārši stipri saaukstējies.Visi slimo tikai ar kovidu.citu variantu nav,bet smieklīgākais ir tas,ka pa TV tika teikts,ka uz šo brīdi slimnīcās ir 390 kovidslimo un tas ir uz 2 miljoniem iedzīvotāju.Pandēmijas nav un nav bijis,bet ir tikai ļoti labs bizness ,kurš tiek mākslīgi uzturēts ar melu kovidu.

3.okt 2021 Atbildēt
Tince Mickevica

Zāļu valsts aģentūra informē, ka Eiropas Zāļu aģentūras (EZA) Zāļu drošuma komiteja ir apstiprinājusi divas jaunas reti novērojamas iespējamas blakusparādības, kas ir saistītas ar vakcīnas Covid-19 Vaccine Janssen lietošanu – venozo trombemboliju un imūno trombocitopēniju, ziņo nra.lv

Nu ko idioti vai muļķi turpāk Laura koncertus neapmeklēs. Kaut pandēmija beigsies neies un viss. Gribēšu redzēt kā Laurītis varēs atļauties pa ārzemēm braukāties.

3.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

nav jēgas par to runāt un kādam vakcīnfanam to pierādīt.Tā ir tukša laika tērēšana. Uzliec uz vakcīnas pudeles galvaskausu ar kauliem un uzraksti,ka sastāvā ir ciankālijs un žurku inde ,tāpat dursies un rindā stāvēs

3.okt 2021 Atbildēt
Anna

Ehh. Lauri arī nopirkuši. Žēl gan.

3.okt 2021 Atbildēt
Edvins Rudzitis

Iespējams, pat dzīvnieki ir gudrāki… par Reiniku...

4.okt 2021 Atbildēt
Lexa Baumhouse

Reiniks un parejais aitu bars, droshi kalpojat par ekperimentalu objektu, tici man, nevienam nav un nebus zhel. Ko lai dara, ka pat nemegini uzzinat kas patiesiba ir Fauci.

5.okt 2021 Atbildēt

Komentēt