Komentāri: "Kā var mocīt valdību!" Aktrise Vazdika par vakcinēšanos

Jelena Sergejeva

Diez ko Mielavs varētu tagad teikt par Izraēlas veiksmes stāstu? Par Islandi vēl var piekrist.

20.sep 2021 Atbildēt
jānis

Izraēlas veiksmes stāsts ir beidzies. Vakcinācijas process tur ir apstājies pie 59%. Krievvalodīgie žīdi negrib potēties. Tu viņu ir sabraucis ap miljonu.

20.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde jānis

Diez vai krievvalodīgie, tur visi vienādi.

20.sep 2021 Atbildēt
Haralds Elceris

ko dēvē par krievvalodīgo. to, kurš prot krievu valodu vai to, kurš prot TIKAI krievu valodu? bet U$raēlā gandrīz puse no Padumjo Savienības emigrējušo €brievu, kuri ne žīdišā ne ivritā nerunā. tepat in†enā†ā figurē apgalvojumi, ka U$raēlā 80 vai 90 % novakCionē†i. un nesenāka ziņa, ka slimo šā kā ko dēvē par krievvalodīgo. to, kurš prot krievu valodu vai to, kurš prot TIKAI krievu valodu? bet U$raēlā gandrīz puse no Padumjo Savienības emigrējušo €brievu, kuri ne žīdišā, ne ivritā atbraukdami nerunāja.

bet tepat in†ernā†ā figurē apgalvojumi, ka U$raēlā 80 vai 90 % novakCionē†i. un mazliet nesenāka ziņa, ka slimo šā kā †ā!

vispār tāda muldēšana, ka tie tur dara tā un nav duraki, fufelis. un atgādina man situāciju Brivdabas muzejā. mēs ejam ar priecīgām sejām un pēkšni saprotam, ka kāds iet pa iemī†u †aciņu un ka sociālais konformisms nos†rādājis, karroče, mēs nezinam, vai pareizi ejam. un tad viena dāma pateica ģeniālu frāzi - laikam jau ejam pareizi, re kā tie tur tā pārliecinā†i velkās mums pakaļ!

20.sep 2021 Atbildēt
Iveta Kornejeva

Par Izraēlu nezinu, bet dzīvoju Itālijā, un te ir pozitīvs stāsts. Uz šo brīdi vakcinējušies jau vairāk kā 75% no iedzīvotājiem virs 12 gadiem, un saslimušo skaits krītas, pat neskatoties uz skolu atsākšanu, slimnīcās Covid slimnieku paliek aizvien mazāk, un tie paši ir tuvu 100% nevakcinētie. Gan jau vēl būs kādi viļņi, bet kopumā izskatās cerīgi.

20.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Iveta Kornejeva

kāda labdarība Ivetiņ glābt katru bomzi,ubagu un klaiņojošu suni.Valdība uztraucas ,lai glābtu visus no kovida.Kāmīšus un mušiņas nevakcinē?

20.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Haralds Elceris

Dalbojob, skolā rakstīt tevi nemācīja? Jeb mācīja, bet neiemācīja?

20.sep 2021 Atbildēt
Scorp atbilde jānis

Drīzāk tur problēmas ar arabiem, kuri sastada vairāk nekā 20% iedzīvotāju.

20.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Scorp

Nu beidz! Ja skatīsimies pēc jūdiem, vai arābiem, tad tur viss ir 100%.

20.sep 2021 Atbildēt
Haralds Elceris atbilde Iveta Kornejeva

Piccolo cazzo!

21.sep 2021 Atbildēt
Janis Liekne atbilde Haralds Elceris

...teica izcilais Izraēlas un krievvalodīgo eksperts.

22.sep 2021 Atbildēt
Reds

Skatos lv liela dala makslinieku ir dalbajobi.Aplausi kājās stāvot.

20.sep 2021 Atbildēt
Marcis

Neta 99% ir dalbajobi..Reds...

20.sep 2021 Atbildēt
Haralds Elceris

gandrīz visur 82÷94 %!

20.sep 2021 Atbildēt
Marija Čerepenko

Tieši tā. Iespējams, ka ir samaksāts viņai. Vienas skolas direktore sapulcē savus skolotājus aicināja vakcinēties. Viņa teica: Jūs man atņemsiet naudas balvu! Tātad skolu direktoriem arī par aicināšanu vakcinēties maksā.

20.sep 2021 Atbildēt
Egons Froms

Vazdika , kaunies par savu garīgo līmeni un liec veselos cilvēkus mierā .

20.sep 2021 Atbildēt
Marija Čerepenko

Tieši tā. Iespējams, ka ir samaksāts viņai. Vienas skolas direktore sapulcē savus skolotājus aicināja vakcinēties. Viņa teica: Jūs man atņemsiet naudas balvu! Tātad skolu direktoriem arī par aicinājumu vakcinēties maksā.

20.sep 2021 Atbildēt
Liga
20.sep 2021 Atbildēt
Arvils Jākabsons

Nopietni?

20.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Tualetes papīrs pietiks?

20.sep 2021 Atbildēt
Guna Kreicberga

Nabaga "nomocītā valdība! Laidīsim viņus garā atvaļinājumā! Vazdikai arī par šo rakstu vajadzētu eksotisku ārzemju izklaidi piešķirt-nu jau ir vakcinēta! Tablete.

20.sep 2021 Atbildēt
Livija Subbotina

Mans viedoklis no manas pieredzes: visus vakcinētos uz 10 dienām karantīnā lai neaplipina citus, tā lūk es dabūju kovidu no vakcinētā, otrs, gripai ir kaut kādas zāles bet kovidam nav es14 dienas nodzīvoju bez, tikai pirmās 3 diena temperatūra paracetamols un laringospray, angīnai un visa arstēšana no kovida, viens labums ir pārslimots un sertifikāts. Varbūt tāpēc arī netic jo bija tikai kā saaukstēšanās, bet pozitīvs.

20.sep 2021 Atbildēt
Rolando Rolley

Ej potē sev vel 3 un 4 poti. Tev ta pat nau ko zaudet.

20.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

nau nau, idiot:)))

20.sep 2021 Atbildēt
Haralds Elceris

Rainis esot klanījis uz "nau"!

21.sep 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Vazdikai pizdik pēc vakcinēšanās laikam ar smadzenēm.

20.sep 2021 Atbildēt
Jānis Jansons

Man arī viens radinieks tikko saņēma pozitīvu testu,kaut jau maija mēnesī bija dabūjis savu otro poti!Kam tad var ticēt?

20.sep 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Jānis Jansons

Cerams, ka Jūsu, Jāni, radinieks vismaz neaģitē pārējos vakcinēties..?

20.sep 2021 Atbildēt
Elisa Meijere

gudri cilvēki jau pirms gada saprata, ka vienīgais, kas var apstādināt pandemiju ir vakcinēsanās. Diemžēl muļku mums izrādijās tik daudz, kas sapratīs tikai tad, kad slimība vai nāve skars viņus pašus vai tuviniekus. žēl, ka citiem un valstij jācieš šo cilvēku dēļ

20.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

gudri cilvēki netic vispasaules bezmaksas potei,mistikai,ka vakcīnu no jaunas sērgas radīt nevar pa skolēnu brīvdienu laiku un netic '' labiem onkuļiem '' ar konfekšu tūtām (potēm) ,kuri ložņā ap bērnudārziem un čamda bikšupriekšu,bet uzrodas vecas večiņas un pajoli ,kuri tic pasaules mēroga bezmaksas labdarībai,tic ,ka grib cienāt visus ar konfektēm un viņiem vienkārši gribas čurāt dotajā brīdī !!!!Ja ir tā pandēmija tad nosaucat konkrēti cik katram no jums paziņu,radu ir miruši no kovida? Deru ,ka praktiski ņihuja.Man neviens.Slimie kuri it kā slimoja bij kādi 4 bet nu visi veseli.Neredzu iemeslu panikai.Gripa nez kur ikgadējā pazuda,kurai visi simptomi kā kovidam???

20.sep 2021 Atbildēt
Inga Laimere

Vēl gudrāki cilvēki saprot kas ir kas un, eksperimentālajām potēm nepiekrīt.

20.sep 2021 Atbildēt
Rolands atbilde Dzēsts lietotājs

Gripa ikgadējā "nez kur" nepazuda,vienkārši un skaidri- pagājušā gada rudenī pret gripu tik daudz sapotējās, ka visiem pat vakcīnas nepietika, tik daudz vakcīnas, kā agrāk pa vairākiem gadiem. Pret gripu labi iedarbojās arī pastiprinātā higienas pasākumu ievērošana, distancēšanās. Gripai ar to arī pietika.Tev gan novēlu COVID priekus izbaudīt, pie ventilatora pieslēgtam pāris nedēļas pabūt, bet dzīvam palikt, lai varētu savus iespaidus citiem pastāstīt! Es taču tev sliktu nevēlu, tikai īstenību ieraudzīt! Mani vari nebaidīt, jo eži plikas pakaļas nebaidās, esmu vakcinēts, dzīvot ir jauki, viss ir labi, pat ļoti labi!!!

20.sep 2021 Atbildēt
lichen atbilde Dzēsts lietotājs

Viedi vārdi! ++++

20.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Rolands

Bet tas jau ir jauki. Es par to tikai priecājos, ka viss ir kārtībā un cerams arī būs. Bet es negribu purva rāvu savā ķermenī laist, lai nu cik viņa būtu veselīga. Man

netālu no mājām tek dzidrs avota ūdens. P.s nevienam nepiedāvāšu,jo esmu pederasts un mauka. Apmēram tā, pie tam, ko var gribēt no krievu maukas.

20.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Rolands

Tu bomžiem piespied rokas mazgāt.Kurš cūka bij,tas ari ir.Labi gripa var jau samazināties,bet ne pazust.Ar gripu slimoju pats pirms 10 gadi.Viss 100% kā kovidam,zuda garša un smaržas sajūta,ēdu ķiplokus kā ābolus un neko nejutu.Trūka elpas,taisiju vaļā visu laiku logus.Nebaidi mani ar šito cirku.Nu nosauc tos mirušos.Kā parasti čušš tik baida ar tiem propelleriem un ventilatoriem.Ikgadējais gripas vīruss + visi plaušu karsoņi pieskaitīti.Jebkuram kurš gripu izslimojis paprasi.Apstiprinās un nevajag batonus bāzt ausīs.Jauki lai ir.Laiks rādīs ko tev tur iegrūda konfekšu onkuļi.Vajadzēja tev Roland pagaidīt,sola ,ka maksās $ tuvākajā laikā,ja dosi durt.A tu par velti.Tak hotj 5 cīti dabūtu.

20.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Rolands

nu Roland nosauc tos savus mirušos? Pandēmija tak.?

20.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzēsts lietotājs

Čušš,nekā,klusums.Kovidfani zūd miglā

20.sep 2021 Atbildēt
Haralds Elceris

no tiesas gudri cilvēki reti par ko 100% pārliecināti. un kā pati personāli atšķir gudru cilvēku no duraka? gudrus un skumjus vārdus runā, kā par provi tipa betaoksietilortoaminofenola hidrogenchlorīds, disleksija, anorgasmija, piodermija, eholālija, izotonisks NaCl šīdums, parciālais spiediens, sistoliskais spiediens, inhibitori, suskulātōri, Bernulli shēma, endogēnais depresņaks? vai pēc tā, ka grādīgi zinā†nieki?

muļku jums tiešām daudz! konkrētam pacien†am nav pandēmija, pandēmija ne slimība, bet parādība. ja slimība vai nāve skar, tad saprot ne to, ka vienīgais veids, kā ap†urē† "pandēmiju" novakCionē†ies, be† †o, ka nav izdevies izvairī†ies no †ās zarāzas.

ā, sevi pieskaiti pie gudrajiem? tad jau zini, kā Luijs Pastērs ieberzās un ar ko šhi†ās "vakcīnas" esenciāli atšķiras no Džennera un Pastēra vakcīnam un vispār visām iepriekš figurējušajām? zini, ka DDT zinā†nieks izs†rādāja un dabūja par to Nobela prēmiju, zini, ka zinātnieki ap†aisījās, kad DDT atrada pingvīnu aknās un zini kā ieberzās ar ciferblatēm, kuras tumsā spīž un kā ar talidomīdu! zini, kā zinā†nieki dievojās, ka moficē†ie (lai katru gadu sēklas jāpērk, paši nevairojas tāpat kā mūļi) augi nekrustosies ar nemodificētajiem un kā sakrustojās gan.

20.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Dzēsts lietotājs

Vispār, tā ir normāla lieta, mazgāt rokas.Ja kāds ir cūķis, tad.. Aizbraucot uz veikalu, šķiet, ka izdzīvos tikai bomzīši. Viņus nekāda kaite neķer. Tāpēc Mārcis ir tik dzīvotspējīgs. Žurkas, kazas un plakāti, piemirsu ēzelēnu.

20.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzēsts lietotājs

Nu sutka pagāja,bet nevienam kovidfanam nav mirušo ko nosaukt.Nu bet tak pandēmija un tie cilveki mirstot,bet ,ja kādu izprašņā neviens kovida mirušo nezin.Vazā idiotus aiz deguna,bet kovidfani to negrib atzīt,jo tādā gadijumā kļūst un atzīst sevi par muļķiem

21.sep 2021 Atbildēt
lichen

Vecā tūska galīg fišku nerubī

20.sep 2021 Atbildēt
Sandra Šmate

vot duma vecene

20.sep 2021 Atbildēt
Arnolds Purins

VALDIBA VAR DEM

ISIONET , JA NEPATIK. A KO LAI DARA MES

20.sep 2021 Atbildēt
moriss

Vecuma marasms!

20.sep 2021 Atbildēt
Haralds Elceris

liekvārdība. marasms pēc definīcijas VECUMA plānprā†ība!

20.sep 2021 Atbildēt
Inga Māra Kraukle

Pirms gada, cienītā, nevienu vēl nemaz nepotēja! Šīs vakcīnas līdz 2020.gada novembrim bija aizliegts vakcinēt cilvēkiem, bet, nepaejot pat gadam, jau bērnus un grūtnieces vakcinē. Atjēdzieties taču!

20.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Iedur to vakcīnu un skatās,ja otrā dienā kedeli nav atmetis un dzīvs ....TĀTAD DROŠAS !!!!!!!!!!!!!!!!!

20.sep 2021 Atbildēt
Arnolds Purins

TAUTA VIENOJAS PRET VALDIBU, VAZDIKA NESAPROT TO. LAI VINA ATKAPJAS, BET VINU AIZSTAV TIKAI LURBAS. LIELS BUS NICINAJUMS VAZDIKAI IET CINA UZ NAVI UN DZIVIBU.

20.sep 2021 Atbildēt
Haralds Elceris

viedoklis par vakcinēšanos visiem, savs gan reti kam. pārsvarā pārkladzinātais. šis derēs "ugunsgrēka" auditorijai! :D

mocīt valdību? ne pletīzeri, ne mikrovolnovku nevar islēg† †ā, ka nežvadzētu par †o, ka jāskrien novakCionē†ies, Urlakova brīvnužņikā jau nelaiž bez maskas un MĒS mokam valdību?

kā viņiem nav apnicis katru dienu †eik†, ka jāpo†ējas? sen apnicis, be† viņiem †āds darbs, par to maksā un neslikti!

novaCionē†ies vienīgā izeja? no kurienes / kā? no pandēmijas nekādi, jo pandēmijas nav.

jāpo†ējās, jo †ā ir liela nelaime! nahren, ja tā liela nelaime?!

novaCionē†ies vienīgā izeja. lielāku marasmu reti gadās dzirdēt! vajag paskaidrot? vajag. OK.

skaidroju. varbūt vēl 128 vai 256 izejas nav atklātas. "vienīgais veids kā pārvietoties, ir kustināt pakaļkājas!" nebija melots, kamēr nebija piejaucēti zirgi un ieviesti gaisa baloni, autō, kuģi, vilcieni un lidmašīnas. saprotams, ja aizmirstam par putniem. par putniem laikam bija piemirsuši tie zinātnieki, kuri apgalvoja, ka nekas smagāks par gaisu nevar lidot gaisā. čīniešu lidojošos lukturīšus arī nebija redzējuši.

"... tāda ir mana nostāja. Man ir bijušas divas un nekāda vaina!" bijušas divas nostājas? laikam jau vakcīnas. :D kaķis izkrita pa 3. stāva logu un nekādas vainas! zivs zem ūdens visu dzīvi pavada un nekādas vainas!

20.sep 2021 Atbildēt
V.B.

Arnis Krauze ir homoseksuāls tāpēc arī tā mīl vakcīnas:

puaro.lv/interesanti/l...geju-top-10-2/

LGTB kopienas daudziem indivīdiem nav nekādas problēmas ar ķermeņa neatgriezenisku kropļošanu (piedodiet modificēšanu) lai panāktu kaut kādu fantāziju

tā kā nav jābrīnās ka viņi ir uz tu ar dažādām nevajadzīgām ģenētiski modificējošām lietām, protams kā homoseksuālis Krauze būs kreisliberālis, kuri absolūtais vairums ir ieņēmuši provax pozīciju, un to ka tā sauktie 'liberāļi' atbalsta vakcīnas un pat to mandātus tas bija labi zināms jau pirms kovid afēras.

Par šo kundzīti runājot, to kāda viņai ir orientācija es nezinu, bet ja ir saņēmusi savu 'vakcīnu' tad ir pasargāta, un citi jāpārliecina to lietot nav, protams tas ir ja viņa vispār tic tās efektivitātei.

20.sep 2021 Atbildēt
V.B.

to vai šīs vakcīnas tiešām ir drošas iespējams nezina pat neviens, netrūkst vielu un dažādu organisku materiālu kas var prasīt pat dekādēm līdz letālam iznākumam, lai minētu dažas

1. trakumsērgu izraisošais 99.999% letālais vīruss var aktivēties pat gadus pēc inficēšanās

2. prioni kas izraisa tādas 100.0% letālas slimības kā kreicfelda jakoba slimība var prasīt pat dekādes no inficēšanās līdz nāvei

3. dažādas karcinogēnas vielas var prasīt dekādēm līdz izraisa vēzi

4. dažādas vielas, vīrusi u.c. kas rada neatgriezeniskus bojājumus arganismā var prasīt no mēnešiem līdz vairākiem gadiem kamēr bojājumi izraisa priekšlaicīgu nāvi

saskaņā ar dažiem pētījumiem MRNA vakcīnās esošie pīķa proteīni izraisa plašu trombozi vismaz mazajos kapilāros vairumam cilvēku, kas dažu gadu laikā var novest pie sirds mazspējas un nāves

šeit video un raksts angļu valodā par to

www.youtube.com/watch?v=5sIWb9GTbbE

theduran.com/dr-charles-ho...c-blood-clots/

20.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Tas pielec un saprotams nevakcinētajiem,kuriem galva ir un viņi ar to domā,bet ne tikai ēd.Uz kovidfaniem tas neiedarbojas ,jo viņi uzskata,ka viņi ir prioritārie un pasaules zinātnieki moka sevi no rīta līdz vakaram, lai izdomātu kā viņus glābt no ''trakā kovida'',lai glābtu katru Latvijas plikdirsi,bomzi,ubagu un klaiņojošo suni. Tas ir bezjēdzīgi V.B

20.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzēsts lietotājs

Antivakseriem galva ir?

21.sep 2021 Atbildēt
Melānija

Piekrītu katram aktrises vārdam.Nav jau neviens jālamā,nepotējies,bet tad dari visu,lai neapgrūtinātu veselības sistēmu,nesaslimsti,bet beidz visā vainot visu un visus.Tā tik tiešāam ir visas pasaules nelaime,un vaai tad mēs dumjāki par citu valstu iedzīvotājiem? Taču nē.Jācīnās mums visiem ar šo covidu,jāsargā sevi un arī līdzcilvēkus,un jāpažēlo aarī mediķi.

20.sep 2021 Atbildēt
Vilnis

Perfekti. Paldies, Melānija, no mums visiem. Ka uzdrošinaties ar vienu vēzienu, ar labiem vārdiem- nolīdzināt šo, augstāk lasāmo, pārsteidzošo pašapmierināto vārtīšanos naida un augstprātības peļķē...

20.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Nu paskates Cipule ko runā.Tev taisnība,jo mediķi uzskata,ka 80-gie apgrūtina veselības sistēmu.Cik saprotu grib eitanāziju.Psihi,guļošie 95 gadīgie ari apgrūtina.Piekrītu.Tādas medikiem mokas ,lasu galvenajam vienam otram ārstam Rīgā alga 10 -12 tūkstoši euro mēnesī.Tiešām apgrūtinoši !!!!

20.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Es arī piekrītu.

20.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Dzēsts lietotājs

Varētu piekrist, ja es par to pseido ārstēšanos, nebūtu vairākus gadus uz priekšu jau nodokļos samaksājusi.Un lai tik kāds kovidfans, man to acīs iebāž. Varbūt izliekas, ka var izbraukt uz maksātāju naudu? Neies cauri, jūsu vakcīnas apmaksā arī nevakcinētie nodokļu maksātāji.

20.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Viss jau pareizi, bet kā Jūs Melānij varat izskaidrot, ka no 400 saslimušajiem, ir 102 vakcinētie? Vai tad tā nav makaronu karināšana uz ausīm? Jūs tagad iedomājaties, ka visur var iet un braukt. Bet tādā veidā jūs vakcinētie to vīrusu arī izplatiet. Es neesmu vakcinēta un apzinos risku, ka vazājoties varu saslimt, tāpēc mierīgi nogaidu. Man nevajag vakcīnu dēļ izklaidēm.

20.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Jelena Sergejeva

Tas tak ir naudas pelnīšanas cirks.Iespējams ir agresīvāks gripas paveids no kā uzpūta ziloni.

21.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Jelena Sergejeva

Tās vakcīnas ir feiks,jo sapumpēt ūdeni ir tādā daudzumā pat problēma,bet šie vakcīnas tūkstošiem tonnu ražo.Nu,nu

21.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Dzēsts lietotājs

Bet ko tad darīs ar Pfizer vakcīnām? Tām termiņš jau oktobrī beigsies. Lai iet dillēs!

21.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Jelena Sergejeva

Nekas,Pfizers oficiāli garantiju pagarinās.Takā Maksimā papīriņus pārlīmēt tak ari var,bet aunu baram tak pohuj,ies ,durs pat saskābušu.

21.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Dzēsts lietotājs

Lai tak, katram sava galva uz pleciem. Vienkārši ir pretīgi, ka no slimībām taisa biznesu. Šeit pat nav bizness, man grūti aprakstīt latviski šito murgu.

21.sep 2021 Atbildēt
Arnolds Purins

ka var runat pret tautu/ laboties vajag.

20.sep 2021 Atbildēt

Komentēt