Komentāri: Bijusī Valsts kancelejas direktore Dreimane: Tādu situāciju kā tagad pat murgos nevarējām iedomāties

Arturs Prieditis

Kurš var izskaidrot, kāpēc latviešu sabiedrībā ir deģenerātu ofensīva bez deģenerātu likvidēšanas defensīvas? Kurš var izskaidrot, kāpēc latviešu sabiedrībā noteikšana visās dzīves nozarēs ir deģenerātiem, sākot ar Rīgas pili, Bruņinieku namu, ministru un premjera kabinetu? Kāpēc latviešu sabiedrībā deģenerāti ir skolu direktori, universitāšu rektori, profesori? Kāpēc latviešu sabiedrībā deģenerāti dzīvo kā oāzē bez jebkādām bailēm no plintes, dunča, indes, uzasināta mieta, cilpas? Kāpēc latviešu sabiedrībā nav defensīva pret deģenerātiem? Kāpēc latviešu sabiedrībā ir masveida demoralizēšanās? Kurš to var un grib izskaidrot? Vai tam ir kāds sakars ar vispārējo latviešu necienīšanu no laika gala ne vācbaltu, ne krievu, ne ebreju, ne poļu un leišu aprindās? Vai tam ir kāds sakars ar Merķeļa izkrāsoto latviešu šausmīgo portretu? Vai tam ir kāds sakars ar Rozenberga Alfrēda rekomendāciju latviešu holokausta organizēšanā, ņemot vērā tautas nevērtību?

17.aug 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Ļoti labi jautājumi, kurus uzdodot, nesaņemsiet atbildes. Ja es atbildētu, tā, kā es domāju, tad sen jau būtu nebrīvē. Es nedomāju tikai par latviešiem,tas ir daudz vairāk. Varbūt nepareizi izteikšos, bet šajā valstī vienmēr ir dzīvojuši gan baltkrievi, ukraiņi un vēl daudzas citas tautības, kuras 90. un 91.gadā bija barikādēs, jo TICĒJA. Tieši tāpat, kā latvieši un ne tikai, kuri gaidīja un cerēja uz labākiem laikiem.

18.aug 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Jelena Sergejeva

Jā, bet katra no šīm tautībām gaidīja savus laikus, savā izpratnē. Tieši tāpēc es uzskatu, ka katrai tautai vajadzētu pēc iespējas dzīvot savā valstī, savā etniskajā vidē, tad arī nebūs uzskatu konfrontācijas.

18.aug 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Māriņa

Šīs tautības ir ar gadsimtu saknēm. Un tieši viņi būs tie, kas pacels ieroci pret uzbrucēju. Lai viņi dzīvo Latvijas nomalēs, bet par viņiem šaubu nav. Aizbraucot uz Rīgu....???

18.aug 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Jelena Sergejeva

Rīga? Rīga ir netīra un ar urlām apsēsta pilsēta - es nekad negribētu tur dzīvot, jo pat pa retam tur parādoties, man gribas mukt projām.

18.aug 2021 Atbildēt
Arturs Prieditis

Tas ir ļoti precīzi: "..pat murgos nevarējām iedomāties". Katram ir savs, ko viņš nevarēja pat murgos iedomāties. Pat murgos nevarēju iedomāties, ka tiks sagrauta zinātne, ZA prezidents kļūs kaut kāds uz ielas atrasts fotogrāfs; pat murgos nevarēju iedomāties mākslas noslīdēšanu fekāliju līmenī; pat murgos nevarēju iedomāties šarlatānu un deģenerātu valdīšanu visās dzīves sfērās; pat murgos nevarēju iedomāties tādu zagšanu, apzogot vienam otru; pat murgos nevarēju iedomāties tik dedzīgu atsacīšanos no valsts neatkarības, kad valsts suverenitāte, brīvība nav nekāda vērtība; pat murgos nevarēju iedomāties tādu naidu pret gudriem un godīgiem cilvēkiem...

18.aug 2021 Atbildēt
Игорь Амелька atbilde Māriņa

man kārtējo reizi jāuzdod jautājums: no kurienes radušies latvieši? Ja nezināt vēsturi, skaidroju: teritorija, kuru nu sauc par Latviju, dzivoja piecas ciltis: kurši, zemgaļi, sēļi, līvi un latgaļi. Katrai ciltij bija sava valoda, sava, teiksim tā, kultūra. Tad nāca vācu krustneši, pret kuriem ar koka springuļiem karot nevarēja. Faktiski tika iznīčināti kurši, zemgaļi, sēļi,, vēl jo vairāk, līvi. Latgaļiem izdevās izdzīvot pateicoties savienībai ar krivičiem 9krieviem), starp citu. Tāpēc jau ir saglabājusies valoda, kultūra. Bet tas tā. ad nāca zviedri, poļi ar leišiem. Visbeidzot atnāca cars Pēteris Pirmais, kurš padzina zviedrus, poļus ar leišiem, bet atstāja zemgali un kurzemi vāciešiem. Kur te ir latvieši???

18.aug 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Māriņa

Pareizi ir. 25 gadus dzīvoju ārpus Rīgas un esmu priecīga, ka nav jādzīvo tajā "kultūras centrā".

18.aug 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Игорь Амелька

Vareni, Igor! Bet tagad tik pat sīki pastāsti, no kā cēlušies krievi un kuras tautas tur apmetās pirmās? :)

18.aug 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Māriņa

Māriņ, ir laba grāmata, saucas "Senatne". Neatceros autoru,tā ir sarakstīta labajos laikos.

18.aug 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Jelena Sergejeva

Diemžēl, neesmu to lasījusi, būs jāpameklē. Igoram ir tipiski tendencioza un pakārtota vēstures izpratne, jo viņš ne vārda nepateica par mongoļu-tatāru jūgu, kas regulāri varoja slāvu sievietes un iekasēja samaksu no katra apvidus vairāku simtu gadu garumā. Krievi kā tauta ir cēlušies no tiem pašiem vikingiem un daudzu dažādu tautu sajaukuma. Kā teica Solžeņicins - nav tādas krievu tautas. Arī tie paši vācieši nekad principiāli nejauca savas asinis ar cittautiešiem. Viņa pieminētais Pēteris 1. atgriezās no Eiropas pilnīgi cits cilvēks, faktiski saukājot krievus par dzīvniekiem un neizglītotiem mežoņiem, gāza mužikus gar zemi un grieza tiem nost bārdas. Varbūt lai Igors papēta savus sejas pantus, vaigu kaulus un acu griezumu - Igor, neko neatgādina? Ak, ko tur runāt, neredzu jēgas tērēt savu laiku šīm diskusijām.

19.aug 2021 Atbildēt
Dainis Kindzulis

tieši tā!un ir auni un dibenslauķi,kas to nesaprot,vai negrib saprast!

17.aug 2021 Atbildēt
Inta Zaļuma

Vairāk vajg vakcinēties, tad viens otram sāks pārgrauzt rīkli un tauta paliek agresīva.

17.aug 2021 Atbildēt
Safro

Un to saka, sieviete, kas smagu darbu dzīvē nav redzējusi. Nāk un iet kad vēlas, darba grafiks, pff. Citus kritizēt gan, to gan no rīta līdz vakaram.

17.aug 2021 Atbildēt
Diduu

.... jā, īsts darbs, laikam, būtu grāvjus rakt un tiltus betonēt.... tad varētu runāt!

19.aug 2021 Atbildēt
Egils Kuprijanovs

manuprāt, viss šis varas pārstāvju tiesiskais nihilisms ir izskaidrojams ar parlamenta= Saeimas politisko saistību ar Ministru kabinetu. Paskataties kas notiek pēc Saeimas vēlēšanām - politiskās(?) partijas uzvedas kā pirmatnējās cilts pārstāvji, vēl valsts Prezidents nav izvēlējies personu, kam uzdot formēt jauno Ministru kabinetu, bet "uzvarējušās partijas " jau dala ministru portfeļus, kam kāds gabals no pīrāga tiks. Satversmē ir skaidri un gaiši ierakstīts , ka valsts Prezidents uzaicina personu lai veidotu Ministru kabinetu , tas tiek jau ar pirmajiem soļiem savā karjerā Saeimā no politisko(?) partiju puses ignorēts !!! Vajadzētu Satversmē nostiprināt pantu par to, Ministru kabineta locekļi ir apolitiski,t.i., tie noliek savas partijas biļetes( vai kā tās sauc) uz laiku, kamēr strādā ministru amatos, tāpat kā viņu palīgi, izpalīgi un citi Ministru kabineta darbinieki. Nekādas politisko partiju piederības Kabinetā nedrīkstētu būt, tad arī atrisināsies jautājums par valdošo partiju politisko nihilismu.

17.aug 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Es jau minēju, ka K. Ulmanis vislabāk ar to liekēžu baru tika galā.

18.aug 2021 Atbildēt
Dzintra Cīrule

Šoreiz Jums jāpiekrīt 100%, Tādu nākotni nekad nevienā scenārijā nevarējām iedomāties. Vienoti stāvējām uz Barikādēm. Tagad zudusi pēdējā TICĪBAS pile, neticu, ka kāds par šādu izvēli šodien būtu gatavs uz Barikādēm iet! NETICU vairs!

18.aug 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Marci, vai nebūtu ar mieru kādus pāris gadus pabūt Kariņa vietā?

18.aug 2021 Atbildēt
Marcis

Man politika ir pie vienas vietas un tikai atbalstu LGBT un Arturs Prieditis ir tikai viens stulbs demagogos kam patik abdr... valsti

18.aug 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Nedod Dievs!!! 🥶

18.aug 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Nedod Dievs!!! 🥶

18.aug 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Marcis

Kāda tev problēma ar apd.... šanu? Šinī lietā tu esi spečuks.

18.aug 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Marcis

Kāds manai ofertei sakars ar politiku..? Mani māc šaubas, ka pat nezini, ko nozīmē vārds "politika".

18.aug 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde īpaši stulbs

Kā viņš to var zināt, ja interesējas tikai par pediņiem...

18.aug 2021 Atbildēt
Janis Zvilna

Nu tieši tā ,tikai aprobežotie piedalās protestos jo nav spējigi saprast ko valsts velas ,pasargat cilvekus no saslimsanas .

20.aug 2021 Atbildēt

Komentēt