Komentāri: Britnijas Spīrsas aizbildnis joprojām ir nobažījies par viņas garīgo veselību

Jelena Sergejeva

Tad jau lielākajai daļai "stāru" ir problēmas ar psihi. Viņi gandrīz visi tā uzvedas.

10.aug 2021 Atbildēt
Marcis

Tu pati tada esi neta dura...

10.aug 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Marcis

Pēc laika durkā jābūt vakariņām. Skaties, nenokavē.

10.aug 2021 Atbildēt
Roberts Cipulis atbilde Jelena Sergejeva

Un ērzelīti lai neaizmirst uzpumpēt.!

10.aug 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Ko tur daudz uztraukties! Mūsu Samanta Tīna tāda pati, nemaz nav labāka, bet, re, pat uz Eirovīziju pati varēja aizbraukt! Daži peredasti jau it kā palīdzēja, bet tas nebija nopietni.

10.aug 2021 Atbildēt
Marcis

Tu stulba homofobiska ateja tak vienu reizi pakluse un Sergejeva esi viena stulba neta dura.

10.aug 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

pidarasu ateja

10.aug 2021 Atbildēt
Roberts Cipulis atbilde Marcis

mārcis ir savaldzinājis Tvaicenes sanitāru,tāpēc šis reizēm ļauj piekļūt pie interneta.

10.aug 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Marcis

Iznāk, ka homofobs un sociopāts esi Tu, jo neieredzi nevienu cilvēku, izņemot sevi.

10.aug 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Jelena Sergejeva

Jāsaka kā tajā anekdotē: Ar kuru veci man jāpārguļ, lai vienreiz kāds izdauzītu purnu šim izdzimtenim Marcim?

Vai šeit ir vēl palikuši vīrieši, kas aizstāvētu sievietes no tā kretīneļa?

10.aug 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Māriņa

Cien. Māriņas kundze ! Goda vārds , Jums nebūs un nevajag ar mani pārgulēt , lai es izdauzītu purnu izdzimtenim Marcim ( pilnā vārdā - Marcis Dzelme ) , jo tas ir viens no mana mūža "zilajiem sapņiem". Es ar zadistisku baudu viņam ne tikai purnu izdauzītu , bet ar viņu veiktu daudzas citas interesantas darbības - iebāztu ānusā ietaukotu egļu čiekuru , pakārtu aiz attiecīgas vietas virs ugunskura un daudz ko citu . Bet diemžēl ir viena būtiska problēma - kā lai to debīlo kretīneli dabū rokā ? Vispirms jadabū redzēt kā viņš izskatās , pēctam jānoskaidro kaut vai aptuvena viņa adrese . Daudzas regulārās komentetājas - Sarmīte Ņikītina , Elvisa18 , Perle un citas var Jums apliecināt , ka es agrāk regulāri esmu ļoti asi reaģējis uz Marca pret sievietem vērstajiem apvainojumiem un lamām . Esmu regulāri tam kretīnam piedāvājis satikties kā vīrs pret vīru un uzdevis jautājumu : "Kur, kurā vietā un cikos ". Rezultātā Marcis mani sāka lamāt par "vecu perdeli un padomju palieku ", kā arī lielīties ka viņš esot 30 gadīgs , 100 kg smags čalis un man pret viņu neesot nekādu izredžu . Bet to pierādīt - ne par ko ! Marcis jūtas drošībā un neaisniedams un tāpēc nesodīti var visus / visas lamāt un aizvainot kā sirds kāro . Portālos Facebook un Draugiem.lv Marci Dzelmes ir kādi 5- 6 . Atmetot 2 , kuri nekādi nevar būt īstie , vienalga paliek 3- 4 kandidāti . Bet gan jau Latvijā ir vēl citi Marci Dzelmes . Bet mājas adreses šajos portālos nav. Noskaidrot kurš ir īstais kretīns un izdzimtenis Marcis , bez grūtībām varētu noskaidrot policijas speciālisti . Es jau gadu vai vairak atpakaļ aplamātajām dāmām sirsnīgi ieteicu ar oficiālu iesniegumu un Marca lamu datorizdrukām griezties policijā , bet neviena negribēja ķēpāties . Laikam uzskatīja ka policija tikai pasmiesies un ar šādiem "sīkumiem" neķēpāsies . Lūk tāda ir reālā situācija !

11.aug 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Dzēsts lietotājs

Paldies, par tik izsmeļošu atbildi, taču Jūs kļūdaties, tas mēsls nav latvietis, visdrīzāk, krievvalodīgais, jo ir virkne pazīmju, kas par to liecina. Un šeit nav nekāda sakara ar naidu pret krieviem, vai tamlīdzīgi. Viņa rakstībā, izteiksmē, punkta nelikšanā pēc datumiem u.t.t., ir zināma līdzība ar rakstību krieviski, ko es esmu ļoti labi apguvusi. Faktiski rakstu krieviski tik pat labi, kā latviski. Arī viņa pseidonīms, sauksim to tā, ir speciāli piemeklēts, jo viņš par visu varu grib izlikties tas pareizais patriots. Rezumējot, nav viņš nekāds Marcis Dzelme, ticiet man šoreiz.

Mans brālis strādā par sistēmu administratoru, un viņš pateica, citēju: ka šajā situācijā vajag atrast labu programmistu/crackeri, kas ātri vien atrastu viņu pēc mac adress. Tieši to pašu var izdarīt arī tad, ja tas mērglis raksta no mobilā telefona, tātad pēc raidītāja, kas ir piesaistīts konkrētam apvidum, apm. ar 3-5 metru nobīdi. Protams, tas viss maksā naudu, taču ir izdarāms elementāri.

Runājot par mūsu policiju, pareizi uzskatīja, jo mūsu nedapolicija sāk kustināt savas resnās pakaļas tikai tad, kad ir noticis jau reāls konflikts vai slepkavība. Cik ir rakstu, kur cilvēki stāsta, ka pirms nelaimes vairākkārt vērsušies pēc palīdzības policijā, taču vienmēr ir atteikts, pat izsmiets, un lieta ielikta atviktnē...

11.aug 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Māriņa

Cien. Māriņas kundze . Diemžēl par mūsu policiju Jums ir 100% taisnība . Arī man par to ir negatīva dzīves pieredze un novērojumi . Piekrītu , Jums varētu būt taisnība ka "Marcis Dzelme" ir kaut kāda nekaunīga krievu bidlas pseidonīms . Bet kamēr tas nav oficiāli konstatēts, es pielaižu varbūtību, ka Marcis tomēr ir mūsu pašu latvietis , tikai garīgi slims un atpalicis cilvēciņš , kurš pat sasniedzot pieauguša cilvēka vecumu , nav spējis apgūt latviešu valodas pareizrakstību un elementāru gramatiku . Vai esiet savā dzīvē redzējusi garīgi slimus bērnus , kuri arī pieaugušā vecumā būs maza bērna attīstības līmenī ? Tas ir ļoti psiholoģiski nomācoš un drūms skats . Vai Jūs ziniet tādu vietu - Veģi ? Tā atrodās uz Sabiles - Kuldīgas ceļa pie pagrieziena uz Talsiem . Tur vēl no dziļiem padomju laikiem atrodas garīgi slimo bērnu pansionāts un palīgskola . Braukājot tur garām uz Kuldīgu dažreiz var redzēt tos slimos bērnus pastaigā . Atceroties tās tukšās , debīlās sejas , es iedomājos par to, ka tāda varētu būt mūsu Marca izcelsme un ar to saistīti viņa komentu saturs . Droši vien esiet dzirdējusi par Gintermuižu Jelgavā ? Tā ir ļoti drūma bet tajā pašā laikā interesanta vēsturiska vieta . Tur ejot garām šādas sejas var redzēt ļoti daudz , pie kurām varbūt pieder mūsu Marcis . Bet es svēti Jums ticu ka Jūsu pieņēmums ir daudz vairāk ticams nekā manējais . Bet cerams ka piekrītiet ka arī manai hipotezei ir zināms loģiskais pamats un nav pilnīgi jāatmet ? Bet tagad parunāsim pa lietu . Es ar savu naudu un šādiem tādiem sakariem esmu ar mieru piedalīties Marca sameklēšanā . Mans naids un riebums pret šo kropli ir jau dziļi personīgs . Man vienalga kas viņš ir - nekaunīgs krievu bidla vai latviešu psihiski slims cilvēks . Katram par savu rīcību ir jāatbild , vai ne ? Ja domājat tāpat , iesaku Facebook sazināties ar Sarmīti Ņikītinas kundzi. Viņa Jums iedos manu Facebook un Draugiem.lv profilus . Varēsiet redzēt gan manu uzvārdu , gan foto . Sarmītes kundze arī jau sen ir ļoti cietusi no Marca lamām un mums ar šis kundzes ir izveidojies labs kontakts Facebook . Mēs kopīgi Facebook varētu apspriest darbības plānu par Marca atrašanu un atmaskošanu . Šeit to nevar izdarīt . Vai esiet ar mieru sākt konkrētu rīcību ? Gribu piebilst , ka arī man nav nekāda naida pret krieviem kā pret tautību . Starp viņiem ir ļoti daudz labu , gaišu , inteliģentu cilvēku kurus ļoti cienu . Man ir arī paris labu krievu draugu . Bet es ciest nevaru nekaunīgus tā saucamos bidlas .

12.aug 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Dzēsts lietotājs

Krievs viņš nav noteikti. Es nevienā krievu portālā neko līdzīgu neesmu redzējusi.Tur arī ir tādi crazy, bet Mārcim ir neatkārtojams analfabētisms, kurš diez vai pazustu, ja rakstītu krieviski. Šitas gānās tikai latviešu portālos.

12.aug 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Dzēsts lietotājs

Esmu redzējusi, taču viņi nav tik ļauni un agresīvi, kā šis izdzimtenis. Protams, ka par saviem vārdiem ir jāatbild, neatkarīgi no smadzeņu stāvokļa. Ja cilvēks patiesi ir nepieskaitāms, tad viņš nesēž portālos un nefano par LGBT un tamlīdzīgiem frīkiem, bet atrodas ārstniecības iestādē vai savu tuvinieku aprūpē, kas viņu kontrolē. Runājot par Facebook, man nav tur profila, un tāda nav nekur, jo neredzu vajadzības publiskot savu privāto dzīvi. Padomāšu, kā mums sazināties, jo kaut kas jau ir jādara lietas labā. Tā, kā mani ir gānījis šis stulbenis, turklāt bez iemesla, nav atļāvies neviens un nekad. Runājot par krieviem, nu, maz jau mums ir iemeslu viņus mīlēt, jo tā ir kaimiņu valsts, kas izslaktēja, piemānīja un izsūtīja mūsu vecvecākus, izpostīja valsti un tās nākotni, atņēma mums īpašumus, bet pēc tam pusgadsimtu lika dzīvot svešu dzīvi pazemojumā un izolācijā no pārējās pasaules. Man ir daudz paziņas krievvalodīgie, taču viņi visi runā ar mani latviski un neuzskata, ka Latvija pieder Krievijai. Tieši tā pat viņi neatbalsta 9.maija okupantu dzīres karātavu laukumā. Latvieši, kā tauta, ir pārāk iecietīgi un toleranti, jo neviena tauta pasaulē nerunā savu iekarotāju un slepkavu valodā pēc brīvības atgūšanas, taču pie mums krievu valoda ir neoficiāla otra valsts valoda, pat neskatoties uz notikušo valodas referendumu, kurā pārliecinošs vairums nobalsojām par latviešu valodu. Salīdzinājumam - Krievijā neviens nerunā vāciski valsts līmenī, Vācijā neviens nerunā krieviski, Korejā neviens nerunā japāniski, u.t.t. Diemžēl, bidlu mums ir pilna Latvija, jo īpaši Rīga...

Rezumējot - kad man būs mazliet vairāk brīva laika, izveidošu profilu kādā no soctīkliem, vai pajautāšu brālim, jo laikam viņam ir kaut kāds Facebook konts.

Paldies, par Jūsu atbildi un ieinteresētību.

12.aug 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Māriņa

Kāds te sakars ar krieviem.?Nebūtu gruzīnu mizantrops, nebūtu tāda situācija, kāda tolaik izveidojās. Nevajag visās likstās vainot krievus. Latviešu jūdi bija vēl nožēlojamāki,pie tam sēdēja augstos amatos.

14.aug 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzēsts lietotājs

Saproti,Juri ir pasīvie pederasti,aktīvie pederasti un uzradās ari agresīvie pederasti.Tādi šeit ir Mārcis un piderasu aizstāvis alus dzērājs.Starp latviešiem bidlu ari diezgan daudz.

14.aug 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Jelena Sergejeva

Visās nelaimēs Latvijā vaino krievus,komunistus un tt,bet cilvēki nezin to (vai tēlo,ka nezin),ka Staļins pēc tautības bij gruzīns un viņa īstais vārds bij Josifs Džugašvili.Jāzin ari tas ,ka Rīgas pilī burtiski katrs otrais ir bijušais komunists.Tas ir smieklīgi līdz asarām represēto dienā 25 martā skatīties pa TV kā šīs sistēmas pakalpiņi maina pufaiku uz otru pusi un asarām acīs stāsta par drausmīgo komunistu nodarīto postu.Cirks un nekas cits.

14.aug 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Jelena Sergejeva

Sakars tāds, ka nevis Staļins gāja uz mājām un lādēja cilvēkus mašīnās, lai pēc tam izvestu lopu vagonos, bet gan krievu tauta. Jā, arī starp latviešiem bija nodevēji, spilgtākais piemērs ir Vilis Lācis, kas pat izsūtīja ar otro piegājienu Benjamiņas kundzi, kas viņu savulaik padarīja slavenu kā rakstnieku. Un starp krieviem bija nodevēji, komunistu izpratnē, jo bija veselas krievu SS divīzijas, populārākā bija divīzija RONA, bija arī Vlasovieši u.t.t. Bet vai tāpēc man nav tiesību nemīlēt krievu komunistus, kas izpostīja mūsu valsti?

14.aug 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Māriņa

Komunistiem tautība nav. Ir laba dok. filma "Russkij SS", BBC veidota. Pamēģini kādam pārliecinātam stagnātam to ieskaidrot 16.martā pie Brīvības pieminekļa. Mani pēc tāda mēģinājuma savāca policija.

15.aug 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Jelena Sergejeva

Nu, komunisms pilnā mērā aizsākās Krievijā. Esmu redzējusi to filmu, samērā labs materiāls. Runājot par Latvijas krieviem, jāsaka, ka man ir ļoti dalītas sajūtas, jo atceros valodas referundumu, kur milzīgs skaits krievvalodīgo atbalstīja divvalodību, labi zinot to, cik ļoti latvieši gribēja nacionālu valsti ar savu valodu, un labi zinot to, ka tik un tā ar viņiem runās krieviski gan valsts iestādēs, gan komercuzņēmumos, kā tas ir joprojām arī pēc referenduma. Mūsu lauku mājas izpostīja krievu zaldāti, ar kājas spērienu iznesot durvis un izlaupot visu saimniecību, bet viņi taču sevi sauca par ''atbrīvotājiem''. Arī Latvijas jaunā krievvalodīgo paaudze bieži vien jau no dzimšanas ir noskaņota pret latviešiem, jo tā viņus mājās māca mātes, tēvi, vectēvi un vecmammas. Es ar šausmām noskatos uz 9. maija lozungiem - Na Berļin, Mi možem povtoritj, Nagņjom vseh i ļubogo, u.t.t. Jo viņiem naids nepāriet nemaz, taču tajā pat laikā grib, lai latvieši visu aizmirst.

16. marts ir sāpīga tēma, provokācijām apvīta un degradēta ar dažādu marģināļu izdomājumiem. Piem. vainojot leģionārus ebreju slepkavībās, taču viņi nezina, vai izliekas nezinot to, ka starp ebreju slaktēšanu Latvijas teritorijā un latviešu leģiona dibināšanu ir 1,5 gada starpība - leģionāri fiziski to nevarēja izdarīt. Tur drīzāk ir vainojama Arāja banda (Viktors Arājs).

Ja tiešām esi krievu izcelsmes un aizstāvēji mūsu vērtības, varu tev paspiest roku, jo tādu cilvēku nav daudz. Par policiju pat neizteikšos, jo tai ir tipiska dubultstandartu pozīcija, nezinu, kāpēc. Grūti iedomāties, ja 9. maijā kāds atļautos viņus tā noriet, kā tas notiek 16. martā. Tu man esi simpātiska kā cilvēks, jo labi māki latviski rakstīt un izteikties, aizstāvi Latvijas vērtības un principus - paldies Tev. Dzīvē mēs varētu būt labas draudzenes ;)

16.aug 2021 Atbildēt

Komentēt