Komentāri: Gazmanovs par dzīvokli Jūrmalā: Tur laikam dzīvo bezpajumtnieki

Melānija

Vajadzēja pirkt dzīvokli Krimā,nevis Jūrmalā,tad varētu aizbraukt.

16.jūl 2021 Atbildēt
Marcis

Nevaizeja 2014 gada Latvijas naconalajam gejam Gazmanovu un Valeriju melnaja saraksata un nevaig jauk makslu ar politiku

16.jūl 2021 Atbildēt
Acidum atbilde Marcis

Vienvirziena kosmosa biļeti negribi?

16.jūl 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Marcis

Šoreiz, Marci, Tu atkal pareizi pateici!

16.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Marcis

Kurš tad bija tas gejs 2014. gadā, es tādas lietas neiegaumēju?

16.jūl 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Jelena Sergejeva

Arlietu ministrs Edgars Rinkevics,kas 2014 gada janvari to publiski tautai atzinas ..

16.jūl 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde īpaši stulbs

Ko tad viņš tur tik pareizu pateica? Varbūt Gazmanovam, Valērijai un pārējiem ''krim naš'' nevajadzēja līst ar saviem koncertiem okupētā teritorijā un atbalstīt uzbrukumu Ukrainai. Sanāk, ka viņi var jaukt mākslu ar politiku, bet citi nedrīkst?

16.jūl 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Māriņa

Māriņ..! Kāda nu tur okupēta teritorija, ja krievi ar turkiem un persiešiem Krimā jau viduslaikos plēsās un stiprākais uzvarēja. No ukraiņiem tur toreiz nebija ne smakas. Tad jau pēc analoģijas Prāta vētra un Busuls ir vēl lielāki maitas, kuri pat uz Latvijas okupantu galvaspilsētu Maskavu brauc dziedāt. Duāla valdības nostāja un arī sabiedrības daļā tāda pastāv.

16.jūl 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Māriņa

Kada tev Krima,tas idiotos Edgars Rinkevics Olegu Gazmanovu ielika melnaja saraksta tikai par vienu dziesmu Sdelano v CCCP, kar ir dzietata 1991 gada

16.jūl 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Māriņa

Bet Valerija ir Putina partija Vienota Krievija .

16.jūl 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde īpaši stulbs

Varbūt Jums ir vērts mazliet pastudēt vēsturi, pirms iesaistīties šādos dialogos? Kas ir Bizantija, kas ir Krimas tatāri, un kādā ceļā tas viss nonāca pie krieviem. Ja jau tā mīlat iekarotājus un viņu taisnību, tad varbūt Jūs arī Latviju pieskaitīsiet krieviem, jo viņi taču to dabūja ''kupil-prodal'' ceļā no zviedriem? Bet pēcāk atņēma mums visus īpašumus, salādēja visus lopu vagonos un izsūtīja uz Sibīriju... Atdosim tagad visu krieviem, jo viņi taču vinēja?

1993. gadā Krievija atzina Ukrainas teritoriālo neaizskaramību vienošanās ceļā, parakstot to visu demokrātiskā ceļā, apmaiņā pret ko Ukraina atteicās no sava kodolieroču arsenāla - un ko mēs redzam tagad? Krievija neievēro nevienu normatīvu un ignorē jebkuru vienošanos pec savas patikas!

Un jā, PV un čigāns Busulis ir bezmorāles dziedoņi, kurus interesē tikai finansiāls ieguvums. Es nezinu nevienu valsti vai tautu, izņemot latviešus, kas braukā pie saviem slepkavām dziedāt, runā viņu valodā un vēl uzmetās par bezmaksas tulkiem...

16.jūl 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Māriņa

Te nav pat runa pat Krimu,un ko tu jaucies lietas par ne par temu un idiote nejauc makslu un politiku,un krievu tauta nav vainiga,ka prezidents tirans Vladimirs Putins,un te vesture ir pie vienas vietas un PSRS jau nav 32 gadus.

16.jūl 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Marcis

Aptaurētais nelga, ja tu vēlreiz uzrunāsi mani aizskarošā tonī, turklāt bez iemesla, tad dabūsi pretī daudz vairāk, nekā tavas cāļa smadzeņu paliekas spēj absorbēt.

Bet tagad iesūc šo: ''Gazmanovs, kurš ir biežs viesis Latvijā, un kura tuvinieki dzīvo Rīgā un Jūrmalā, jau iepriekš ir nonācis Ārlietu ministrijas redzeslokā. Mūziķis Krievijas konstitūcijas divdesmitgades svinībās dziesmā "Ražots Padomju Savienībā" aizrautīgi slavinājis padomju impēriju. "Ukraina un Krima, Baltkrievija un Moldova - tā ir mana valsts. Sahalīna, Kamčatka, Urālu kalni - tā ir mana valsts, Krasnodaras novads, Sibīrija un Pievolga, Kazahstāna un Kaukāzs un Baltija arī," - šādi "savas valsts" ģeogrāfiju Gazmanovs izklāstījis dziesmā, kuras piedziedājumā skan vārdi "Esmu dzimis Padomju Savienībā, ražots es esmu PSRS". Tolaik arī Lietuvas Seima deputāts bijušais Ārlietu ministrs Audronis Ažubalis aicinājis neļaut Gazmanovam iebraukt valstī.''

Abi tevis pieminētie lumpeņi klaji atbalsta suverēnas un neatkarīgas valsts teritoriālo okupāciju un aneksiju, tieši tā pat viņi dzied par manas dzimtenes atkārtotu okupāciju - ar to man pilnīgi pietiek, lai piekristu Latvijas un E.Rinkeviča (neiedziļinoties viņa orientācijā) pozīcijai šajā jautājumā. Tev, kā bezmorāles radījumam un nacionālajam impotentam, to nesaprast, jo galvā ir tikai ķīselis un LGBT.

16.jūl 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Māriņa

Ej tu dirst idiote,Olegas Gazmanovs to dziesmu jau dziedaja 90 gados un nekad nav publiski atbalstjis Krimas aneksiju,un idiots Latvijas galvenais piders divas dienas pirms tos 3 Novaja Volna iebaza Latvijas melnaja saraksta

16.jūl 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Māriņa

Atvainojos, ka iejaucos Jūsu ar Marci diskusijā, bet esmu pārliecināts, ka nostalģiskais Gazmanovs īstenībā nemaz nevēlas atgriežamies PSRS laikus. Arī Putins to negrib. Visa tā borģele ar Krimu sākās tikai tāpēc, ka NATO taisījās ieiet Krimā, Ukrainā, un, dabiski, ka Krievijai bija jārūpējas par savas valsts un tautas drošību. Man pret amerikāņiem un arī pret krieviem nav nekādu pretenziju, bet negribētos gan piedzīvot tos laikus, kad viņi sāks atklāti viens otram rīkles grauzt. Tad tiešām latvju tautai gals būs klāt. Diemžēl, pat Latvijas politiķi uz to velk. Starp citu, mans vectēvs, kam nācās dienēt vēl cariskās Krievijas armijā, teicis, ka labāku cilvēku par krieviem vispār nav. Daudz ko dzīvē bija pieredzējis un domāju, ka apzinājās, ko runā. No Vladivostokas apkārt pus pasaulei ar tvaikoni Latvijā atgriezās.

16.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Marcis

Mārci, atkal nevari bez apsaukāšanās?Kā lai ar Tevi tad runāt? Tad Tu un alusrijējs brīnaties, ka Tevi apd... š.Drinkeram arī pienāks kārta, ja tā turpinās.

16.jūl 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde īpaši stulbs

Jūs tak esat gaišreģis - zinat, ko grib proputiniskais Gazmanovs un pats korumpants un slepkava Putins! Par kādu drošību Jūs runājat, kam tā Krievija ir vajadzīga? Amerikāņi varēja Krieviju iznīcināt jau 1918., kad krievi nosita savu caru ar visiem viņa bērniem, un varēja to izdarīt arī 2. pasaules kara laikā, kad notika vāciešu iebrukums. Arī pēc kara ASV palīdzēja Krievijai ar milzīgām summām un cita veida atbalstu. Tikai pēc tam, kad krievi sāka visus slaktēt un uzvesties kā fašisti, tika nodibināts NATO. Krievi nekad neko negrauzīs amerikāņiem, jo ir pārāk gļēvi un spēj uzbrukt tikai par sevi mazākām valstiņām. Kaut kā krieviem ir piemirsies par Aļasku, kas arī esot krievu zeme kopš laiku laikiem, taču to atgūt nepietiek dūšas. Es atvainojos, taču pats pieminējāt vectēvu - sakiet, cik valstīs Jūsu vectēvs ir dzīvojis, jeb precīzāk, cik tautas pazīst tik pat labi kā krievus? Jautājums retorisks.

16.jūl 2021 Atbildēt
raivo atbilde īpaši stulbs

TĀDĒĻ JAU TEV IR NIKS "'ĪPAŠI STULBS"", JO TIKAI ĪPAŠI STULBS VAR UZRAKSTĪT TĀDAS GLUPĪBAS!

16.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Māriņa

Labi būs, nekasaties. Vispār dziesma Roždjonij v cccp izpildīja ddt, tur vispār ir cits teksts un cita doma. Ševčuks pats ir opozicinārs un nekad nav bijis Baltijas neatkarības noliedzējs. Cita lieta ir Gazmanovs, dziesma saucas Sdelan v sssr. Tādus mēslus neklausos un pārāk neiespringstu.

16.jūl 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Māriņa

Filifs Kirkorovs ar atbalsta Putinu,bet Ukrainas melnaja saraksta,un kas dzimusi PSRS un atbalsta Putinu nav noziegums un cik ASV Vjetnama un citas valstis slaktejusi cilvekus un lieciet miera Krieviju un Marina zini par Olegu Gazmanovu .

16.jūl 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Marcis

Es arī neaizstāvu ASV, jo tā ir lielvara, kas tā pat dara šausmīgas lietas, taču man viņi neko nav nodarījuši, tāpēc arī neredzu iemeslu rieties ar visu pasauli. Tieši krievi nosita manus vecvecākus un tieši viņi atņēma mūsu dzimtai vairākus īpašumus. Tieši krievi saukāja mani manā dzimtenē par jobanuju latišku, fašisti, gansu, sauca manu valodu par suņu valodu... Man ir tieši tādas pat tiesības nemīlēt šo ideoloģiju, kā krievi joprojām ienīst vāciešus, kaut gan sākumā pat bija ar tiem sabiedrotie, Molotova-Ribentropa pakta ietvaros.

Stulbeņu Marci, nav vērts ar mani strīdēties vēstures jautājumos, tici man.

16.jūl 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Jelena Sergejeva

Neviens nekasās, vienkārši izsaku savu viedokli, bez rupjībām, apvainojumiem. Es zinu par DDT, man arī patīk Ševčuks, gan dziesmas, gan viņa pozīcija. Putin skačet na koņe ;)

16.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Māriņa

Nu re, viena radniecīga dvēsele. Ja runājam par nacionālismu, tas ir normāli,nevajag jaukt ar nacionālsociālismu. Bez nacionālisma saprāta robežās, neviena tauta nevarētu saglabāt savu nacionālo identitāti. Man ir nācies tikties ar dažādu tautību nacionālistiem, nav tas velns, tik melns. Ukraiņiem ir sava nostāja, baltkrieviem sava, lietuviešiem un igauņiem atkal citāda. Braucot caur Poliju un Čehiju tur ir savādāk. Čehi krievus ne īpaši ieredz, poļi ir nedaudz mierīgāki. Čehijā ar mani neviens krieviski nerunāja, kāmēr neieraudzīja Latvijas karodziņa uzšuvi uz vestes. Ar latviešiem vispār nav problēmu, ar Sky Forger puišiem sarunājamies gan latviski, gan krieviski.

16.jūl 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Jelena Sergejeva

Es arī vienmēr saku - nevajag jaukt nacionālismu ar nacismu. Un man nav nekādu pretenziju pret krieviem principā, man ir daudz draugu un paziņu krievvalodīgie, taču viņi neuzskata, ka Latvija pieder Krievijai, viņi māk un lieto latviešu valodu, viņi zin vēsturi un saprot latviešus. Starp citu, poļi drausmīgi ienīst Krieviju, jo īpaši pēdējo gadu laikā. Es pat nepieminēšu detaļās Katiņas slaktiņu un prezidenta lidmašīnas avāriju, tur tā pat iemeslu pietiek. Jocīgi, vai ne, ka bija tāda ''paradīze'' kā Padomju savienība, taču 15 republikas, visas aizmuka spļaudīdamās.

17.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Māriņa

Nevaru teikt, ka poļi neieredz krievus, tur bija vieglāk. Čehi ir vairāk negatīvi noskaņoti, viņi joprojām atceras Prāgas pavasari. Man pašai ir ļoti nepatīkami, ka vārds krievs izraisa negācijas. Jā, mēs atbrīvojām Eiropu no fašisma, bet aizmirsām aiziet. Šeit es nedomāju sevi, vai pārējos, kuri jau paaudzēm šeit dzīvo un ir lielāki patrioti par dažu labu latvieti. Mans vectēvs Volhovas purvos zaudēja roku, tiekot iesaukts 19 ss divīzijā. Es par to nekaunos un nenoliedzu. Karš sadalīja iedzīvotājus divās frontēs. 16.martā esmu dzirdējusi vairāk samazgu, nekā Mārcis varētu sarakstīt. Arī 8.maijā nolieku ziedus Brāļu kapos, tur pieminu visus.

17.jūl 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Māriņa

1918.gadā amerikāņi vēl bija vājāki pat poļiem. Grūti pateikt, cik valstīs mans vectēvs pabijis, sen jau vairs nav kam pajautāt, bet, cik zinu, ir bijusi darīšana ar ķīniešiem, korejiešiem, japāņiem un čehiem. Jāņem gan vērā tas, ka vietējie Tālajos Austrumos par latviešiem tajā laikā pat dzirdējuši nebija un latviešus, ģērbtus Krievijas formas tērpos, uzskatīja par savējiem. Otrs vectēvs bija kardināli pretējos ieskatos. Viņš 1918. brīvprātīgi gāja karot pret Bermontu, bija ievainots, bet 1949. vēl tika izvests uz Sibīriju.

17.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde īpaši stulbs

Par Bermontiešiem ir zināms, bet no kurienes aziāti?

17.jūl 2021 Atbildēt
are atbilde īpaši stulbs

moška no krieviem nebija ne smakas, tādu tautību tikai sraļins izgudroja 1923.gadā, pirms tam bija veļokorosi, bet ne jau tie bija tur tie karotāji

17.jūl 2021 Atbildēt
are atbilde Jelena Sergejeva

ko jūs atbrīvojāt, kremļa trolli? iekarojāt un prom negajāt, atrbrīvotāji, bitīt matos...

ej nu zini kā vēl būt pie nacionāl-socialistiskā režima, ar kuru pirms 41. gada junijā bučojāties

17.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde are

Čemardosina, Tu esi atkritums. Gan jau Tu esi bučojis un laizījis visiem pazoles. Dēļ tādiem, kā Tu arī bija deportācijas. Nobučo manu pakaļu kretīn!!!

17.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Labāk neko nesaki, lai es neatbildētu neko "jauku". Tādus čmošņikus ir jāizskauž.Mārcis vēl saprotams, bet Tu sadomājies par inteluktāli.Čmo ir čmo, tas tev gudriniek.

17.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

Idiota gabal Marci, Latvijas ārlietu ministrs ir gejs, bet tu, Marci, esi idiota gabals.

Cilvēki mēļo, ka tu kaziņas ar nesmādē.

17.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Dzēsts lietotājs

Drinker, izrādās, Tu vari būt arī sakarīgs

18.jūl 2021 Atbildēt
ivo

Galvenais ka tāda cūka gazmjass te jūrmalā nedzīvo

16.jūl 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Ivo, sbēgaj za pivo!

16.jūl 2021 Atbildēt
Lolita Afremenkova

Našu Rašu gan skaties!

16.jūl 2021 Atbildēt
Mike

Krievu ubļudaks!!!Parazīts..sjitādus vajag vnk 2×2

17.jūl 2021 Atbildēt
Zanna Lasenberga

Kurš grib atkal dzīvot zem krieva tupeles? Kāds gazmānovs,kautkāds krievu dziedātājs?kas tauvs radinieks ka tā cepies?Liela daļa tautas nemaz nezin tādu.Jo mazāk viņi šeit velkās jo tīrāks gaiss.

19.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Atkal. Nebrauc virsū krieviem. Iesākumā iemācies latviski rakstīt,pēc tam dod padomus.

19.jūl 2021 Atbildēt

Komentēt