Komentāri: Viņķele atklāj, cik skarbu mācību guvusi soctīklu dēļ

Jelena Sergejeva

Viņķelei taisnība. Personiskās bildes labāk nelikt, es domāju ģimenes. Vienmēr atradīsies idioti, kas noliks tā, ka maz neliksies. Visstulbākais ir tas, ka nod... īs ne tevi pašu, bet ģimenes locekļus.

6.jūl 2021 Atbildēt
Alvils Spilva

Liec vai neliec,kas viņa neizprot ka ir neinteresants negatīvs politisks līķis.

6.jūl 2021 Atbildēt
gundega

Vai kādu vispār kaut cik interesē cik ir trolllāā , kas traki ,,,,t....

6.jūl 2021 Atbildēt
Atis Priedītis

Diemžēl, šobrīd soctīkli ir vienīgā iespēja daudziem cilvēkiem paust savu viedokli, jo masu medijus viņu domas neinteresē. Un pastāv arī iespēja pilnībā bloķēt masu mediju interesi par kādu cilvēku. Šobrīd ar to nodarbojas žurnāliste Elita Veidemane izsūtot masu medijiem mani apmelojošas un pazemojošas vēstules. Ceru, ka NRA redakcija tomēr atbildēs uz manu neseno vēstuli un atvainosies par savas žurnālistes rīcību. Jo tas ir mobings, kurš šobrīd ir aizliegts pat ar likumu. Esmu 15 grāmatu autors (viena pat ir godalgota), tikai cilvēki ne par mani ne par manām grāmatā neko uzzināt nedrīkst. Veidemane par to rūpējas nu jau gandrīz divus gadus.

6.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Paklau autor, Tu neesi pat Veidemanes mazā pirkstiņa vērts.

6.jūl 2021 Atbildēt
Atis Priedītis atbilde Jelena Sergejeva

Protams, bet tas nedod viņai tiesības nodarboties ar klaji neētisku rīcību. Mobings šobrīd ir aizliegts ar likumu. Un kāda cilvēka pazemošana un apmelošana jau nu nekādā ziņā nedara godu tik cienījamai žurnālistei.

7.jūl 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Atis Priedītis

Lūdzu sīkāk Ati, kā viņa Jūs publiski apmeloja vai publiski pazemoja?

8.jūl 2021 Atbildēt
Atis Priedītis atbilde Jelena Sergejeva

Tas nenotiek publiski. Viņa daudziem žurnālistiem un masu medijiem regulāri izsūta mani pazemojošas un apmalojošas e-pasta vēstules. Tas ilgst jau gandrīz divus gadus un pavisam nesen saņēmu kāda žurnālista vēstuli par šādu Veidemanes rīcību. Esmu par to rakstījis arī NRA redakcijai, bet atbildi pagaidām neesmu saņēmis.

9.jūl 2021 Atbildēt
Andris Ozols

Ko sēji. Kamer pildiji visas pavēles to tu un tava ģimene tagad plaus. Nesajedz ko dari, nelien amatā, bet kur nu, tak naudas zīmes acis vien. Un darit ķap ļap, bet maksās jau tāpat. Ta ka tagad turi muti ciet

12.jūl 2021 Atbildēt

Komentēt