Komentāri: Prinča Endrjū bijusī draudzene: Harijs un Megana izšķirsies

Roze Puķīte

Es ar tpt uzskatu. Pārāk iedomīga tā kaza Megana.

12.mai 2021 Atbildēt
Marcis

Roze Karaliskas gimenes nekad neskiras,un tu pati esi veca un stulba kaza.

12.mai 2021 Atbildēt
Roze Puķīte atbilde Marcis

Nu tad novāks, kā Diānu. Viņa ir un paliks stulba kaza, lai kā tu visus apkārtējos nelamātu... Tici man!

12.mai 2021 Atbildēt
dzintra atbilde Roze Puķīte

Bet tas taču skaidrs arī bez Viktorijas katram ,kam ir smadzenes.

12.mai 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Roze Puķīte

Tu Roze esi veca un stulba kaza kopa ar savu debilo neta mauku piderAlvini,vecais pederasts.

12.mai 2021 Atbildēt
Alvils Spilva

Kā teica nelaiķis Edenburgas hercogs ,ar aktrisēm izklaidējās viņas neprec.Gudri veidi dzīves pieredzes balstīti vārdi.

12.mai 2021 Atbildēt
Diduu

... un kā tad ar Greisu Kelliju?

12.mai 2021 Atbildēt
Diana Mikelsons

ja neko nesaproti-tad neraksti...ko vecs Edinburgas hercogs zina -to pasu ko Alvils un citi austrumu gudrie.

13.mai 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Es arī domāju, ka nešķirsies. Megana savā prātiņā iedomājusies, ka dzīvos Amerikā, it kā bērnu dēļ uztaisīs skandālu līdz tiesai, kā rezultātā Viljamam aizliegs tuvoties bērniem un liks maksāt alimentus, un šī varēs dzīvot bez bēdām. Man gan liekas, ka ASV negribēs ar UK sakasīties un tiesa lems pavisam otrādi. Tas gan būs aplauziens. Aizdomas, ka tai draudzenei Viktorijai skauž un šī speciāli kūda Meganu.

12.mai 2021 Atbildēt
Menora

idiots. tu sevi pats nekūdi?

13.mai 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Menora

Zinu, ka neieredzi Ūdensvīrus, bet nezināju, ka tik ļoti.

13.mai 2021 Atbildēt
Elvisa18

nu jau gan - kāds sakars Viljamam ar Meganas sīčiem???

13.mai 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Elvisa18

Vai nav mums vienalga... Vai tur Haris, vai tur Vilis..! :)

13.mai 2021 Atbildēt
Roberts

Mārcis no savas puses ļoti ātri noorganizēja sadarbībai nepieciešamo juridisko pamatu - izveidoja biedrību “Kristīgais izglītības centrs”. Juridiskais ietvars bija nepieciešams, lai skolas darbības atjaunošanas projektā būtu iespējama vietējā pārstāvniecība. No vienas puses, projektā darbojas “Universum” mūzikas un mākslas pamatskola, tai pievienojas Ogres biedrība kā partneris, Ogres novada pašvaldība un Krapes pagasta pārvalde. Nezinu kādēļ, bet juridiskajā koncepcijā nekādi neizdevās nostiprināt sadarbību ar “Kristīgo izglītības centru”. Mārcis par visām varītēm mēģināja atrast visādus veidus. Vienīgais veids, kā varēja juridiski Mārci iesaistīt tā, lai viņš varētu darboties projektā un par savu darbību nest atbildību, bija SIA “Izglītības un attīstības centrs Universum” līgums ar viņu par projekta vadītāja amatu. Tas tika noslēgts 2020. gada jūlijā. Mārcis Ogrē bija pazīstams kā sociālās darbības vēstnieks. Mums ar Mārci noritēja arī sarunas par plašākas sadarbības iespējām ne tikai saistībā ar Krapes skolu. Rudens periods Krapē aizritēja aktīvā darbā komandas veidošanā un mācību līdzekļu gādāšanā.

Kāds bija reālais iemesls ķīlim sadarbībā ar Ogres novadu?

Būtiskais pagrieziena punkts bija šā gada janvāris. Janvāra sākumā saņēmu informāciju par vairākiem notikumiem Krapes skolā. Biju norīkojis divas Valmieras skolotājas uz nedēļu pastrādāt Krapē. Atklājās vairākas lietas. Radās jautājumi tieši par Mārča Zaneripa darbību un procesiem skolas komandas iekšienē. Tika atklāti vairāki būtiski pārkāpumi, kas, iespējams, tika radīti mērķtiecīgi, lai vēlāk tos lietotu manipulācijām pret “Universum” komandu, uzrādot trūkumus, kurus pats M. Zanerips bija pieļāvis. Kā arī - viņš vairākās situācijās bija apliecinājis centienus šķelt komandu, par ko liecināja Valmieras pārstāvju novērotais, kā arī vairāku vietējo Krapes skolas darbinieku teiktais. Ņemot vērā augsto amatu, kādā viņš atradās, biju nobažījies, ka šāda viņa rīcība var nelabvēlīgi ietekmēt sadarbību. Mēs esam Valmierā - 120 kilometrus no Krapes skolas. Krapē lielākā daļa skolotāju ir no Ogres. Gan Mārcis Zanerips, gan arī trīs skolotāji no Ogres nāk no Ogres baptistu draudzes. Kolīdz Mārcis sāk veidot nelabvēlīgu atmosfēru komandā, tā šie cilvēki nostājas Mārča pusē. 19. janvārī skolas valdei notika saruna ar Mārci. Paziņoju, ka, lai noskaidrotu reālo situāciju, esmu spiests Mārci uz laiku atstādināt no Krapes skolas projektu vadītāja pienākumiem. Objektīvi skatoties - arī viņa neatbilstošā izglītība darbam pedagoģijas jomā un skolas vadīšanā bija jāņem vērā. Jau nākamajā dienā no Mārča puses sekoja konkrēta rīcība. Viņš paziņoja, ka esot uz slimības lapas. Tad sākās man vēl nezināmais virpulis, kurā tad arī ieraudzīju šo tiešo Mārča saikni ar Ogres novada vadību. No 20. janvāra līdz 23. janvārim, otrdienas līdz piektdienai, mums nenotika nekāda komunikācija. Vienīgais - “WhatsApp” lūdzu, lai viņš nodod mūsu rīcībā vairākas skolas lietas. Mārcis pilnībā atteicās to darīt. Sekoja nākamā komunikācija - Egila Helmaņa zvans “WhatsApp”. Tajā brīdī biju sapulcē un nevarēju atbildēt. Uzrakstīju viņam ziņu. Helmaņa kungs atrakstīja atpakaļ, ka finansējums Krapes skolai tiek apturēts. Biju pilnīgā šokā, jo tas bija Egila Helmaņa vienpersonisks lēmums. Piektdienas vakarā nebiju gaidījis tādu pārsteigumu. Par to jau sestdien informēju vecākus. Sestdienas vakarā Helmanis caur Mārci Zaneripu uzaicināja visus vecākus un skolas darbiniekus uz sapulci pirmdien 8.30 no rīta Krapes kolā

13.mai 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Pie tam vēl Marcis ir LBGT pusē!

13.mai 2021 Atbildēt
Baiba Lapsa- Frīdemane

izdrazta un nenopreceta ,ta i skauz citu dzive neistam princesem,vajadzeja bikses stiprak turet nevis paplest kajas un ceret uz princeses vietu.Kur sitadas padlas rodas.

13.mai 2021 Atbildēt
Marcis

Baiba-Lapsa,tu pati debila kucu esi izdrasta un nonprcereta neta mauka,veca infantila padla,un aborta atlieka no savas debilas mates.

13.mai 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Es, Baiba, tieši to pašu teicu, bet man brūk virsū, ka tā nevar būt. Gandrīz vai jāsāk šaubīties, vai bija man vērts studēt psiholoģiju un socioloģiju.

13.mai 2021 Atbildēt
Marcis atbilde īpaši stulbs

Tu tapat es homofobs stulbais.

14.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

Mārcis ir vispieklājīgākais pidarass pasaulē. Mārcis ir aktīvs uz izdomām,viņam patīk dažādi mīļvārdiņi... nonprcereta.Vas ist das? Ir tāds humora seriāls'' Naša Raša'', tur viens ir piders Ivans Duļins kuru otrs pidars sauca mīļvārdiņā '' kožannij žuravļik'''.Mārcis uzvedas kā īsts kožannijs žuravļiks.

14.mai 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Dzēsts lietotājs

Ko tu idiots vari par mani kau ko zinat,un tas viss ir tikai Tavas fantazijas dzintars.

14.mai 2021 Atbildēt

Komentēt