Komentāri: Ščerbatihs ar vārdiem par resnām sievietēm izraisa pamatīgu skandālu

Sandra Zandberga

Baigais tievulis atradies! Paskaties uz sevi spogulī! Starp citu nekad nespļauj akā no kuras var būt pašām būs jādzer. Man bail, ka Tu mutes brūķētāj nepaliec tik resns, ka nevarēsi pa durvīm ieiet. Neesmu ļauna, tāpat kā neesmu resna, bet Tev mutes bajār novēlu saņemt sodu par saviem vārdiem!

6.mai 2021 Atbildēt
Daina Medine

Nu, un ko tad viņš nepareizi pateica?Man,piemēram ,arī ļoti nepatīk.Un ko tas maina,ja viņš resnules nosauktu par korpulentām? Būtība no tā jau nemainās.Vnk. nepatīk tādas redzēt un tādēļ cenšamies neskatīties.

6.mai 2021 Atbildēt
Roberts

Resnās svīst un smird

7.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

ir ari resnākas kurām tas piestāv un izskatās labāk kā tās kārnās.Mužčini ņe sobaki na kostji ņe kidajutsa!

6.mai 2021 Atbildēt
Acidum

Dāmas, nepārdzīvojiet, viņa ķermeņa masas indekss ir 34, tieši tikpat, cik IQ. Indekss virs 30 slimību kategorijās piedāvāja ārpusrindas covid vakcināciju kā īpaši slimajiem

6.mai 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Man jau arī, atklāti sakot, tie kombikorma maisi pie sirds neiet, bet bada laikā, kā saka, velns pat mušas ēd. Viktors ir izlepis.

6.mai 2021 Atbildēt
Aivars

Nu un? Man arī nepatīk resnules. Nost ar politkorektumu! Pietiek ļaudīm mutes aizbāzt. Gribu- sucu resnuli par resnuli, gribu- nēģeri par nēģeri, kā viņi vienmēr ir saukti, vai žīdu par žīdu, nevis krievu ievazātajā -ebrejs. Nomierinieties!

6.mai 2021 Atbildēt
Jānis Kalvis

Ko tad pats bez resnās puzas darītu,tad vairs nesanāktu svarcelšana,bet vieglatlētika.

6.mai 2021 Atbildēt
Antra Bidere

Ak vai, un, ja viņš būtu pateicis, ka viņam patīk resnas sievietes (jā, gaumes ir dažādas :D) - ta arī būtu sašutums socītklos? :D Gaumes ir dažādas.

6.mai 2021 Atbildēt
Silva

Dāmas saklausīja Cilvēka objektivizāciju - sajutās vērtētas kā priekšmeti pēc tehniskiem parametriem, tāpēc dusmīgas.

Sportisti mēdz neveikli izteikties, bet viņi ir tik simpātiski, ka piedodam.

6.mai 2021 Atbildēt
Laila Vītola

nuuu-lūkojamies spogulīti un ar viņu ar sarunājamies.Gaidam princesīti..vai princīti.Jā nelikās gan normāls, vai ne īpaši...tagad izpeldeja populārāks..ko darīt.\Gadi,...gadi...

6.mai 2021 Atbildēt
Stavus Grudejs

Traks var palikt. Ja koks ir resns, tad viņš ir resns. vai jāsaka korpulents koks ? Var saukt resnās par korpulentām, fakts paliek fakts. Apvainojušās viņas, kopiet sevi, nerijiet kā govis, tad nebūs jāuztraucās. izlaidušas sevi un vēl te protestē.

6.mai 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Tievums un resnums, kā teikt, ir tādi relatīvi lielumi. Kas apvainojās, tā tiešām laikam ir resna vai arī īstenībā ir ļoti normāla, bet tikai jūtas taukaina.

7.mai 2021 Atbildēt
Acidum atbilde īpaši stulbs

Izteiksmes vārdi arī ir relatīvi, kāda būtu sajūsmā, ka pavasara auru laika tēviņš viņu uzskata par pieņemamu, bet kāda- ka puse komentētāju ir nespējnieki bez iespējas aplaimot un iegūt jebkuru sievieti.

7.mai 2021 Atbildēt
Maija

Nu cienījamiem kungiem ieteiktu piedzemdēt vienu bērniņu,pabarot viņu ar krūti...un tad nosvērties! Var jau būt,ka viss OK,atgriežas pirmsgrūtniecības svars...bet var būt kā cīņa ar lieko svaru nodara tikai ļaunu gan mammai,gan bērniņam...jo ir nolūkus vielu maiņa.To es skaidroju tiem " īpaši koptajiem" mačo! Jums gribētu pajautāt,ko jūs darāt ar potenci,ja tā jums klibo? Vai tās problēmas jums " īpaši koptajiem" rodas no sevis kopšanas un nerīšanas?

7.mai 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Maija

Pasarg" Dievs no tā..!

8.mai 2021 Atbildēt
Melānija

Jā,pats tāpat resns.Un resnums ne vienmēr rodās no ēšanas,ir cilvēkiem dažādi organismi,dažādas iedzimtības.Un,ja nav pārāk resns cilvēks,nav ne vainas,kad ir apaļīgāks,toties resnie ir lbsirdīgāki un omulīgāki cilvēki.Un ne vienmēr tie kārnie ir tie skaistākie cilvēki.Nenoliksim nevienu cilvēku,katram mums ir iemesli kāpēc esam resni vai kārni.Tas ir ļoti nesolīdi no svarēlāja puses.

7.mai 2021 Atbildēt
Dzintra Kēniņa Kadeģe

Neesmu resna, tieva arī nē, bet šis lika biku vairāk padomāt ko ēdu... Tā kā nav ne vainas šad tad ko tādu dzirdēt

7.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Da pofig resns vai tievs esi,galvenais lai būtu skaists ,seksīgs,spalvains un tvirts ķermenis kā man.

7.mai 2021 Atbildēt
Marcis

dzintars 1,65,svars 90 kg,ar lielu alus vederu,un vel pederasts .

7.mai 2021 Atbildēt
Diduu

Attiecību speciālists Ščerbatihs tā novājējis, ka normālu sievišķi pacelt vairs nevar... tad nu izdomā attaisnojumus visādus.

7.mai 2021 Atbildēt
Vitto

Man ir dziļi po,ko viņš saka vai ko viņš domā.Es izvēlos tādu,kas man personīgi patīk un man vienalga-tievs ,resns,īss vai garš.Viņš ir priekš manis,nevis šitam,kurš pat savu domu neprot lōģiski izteikt.

7.mai 2021 Atbildēt
Oleg Golovcik

Vai tad sievietes nemeedz buut resnas ?

8.mai 2021 Atbildēt
Lateju_vada_kretīni

Vairs nevarēs resnu saukt par resnu? Izsmiekls! :) Resnās var protestējot notievēt, ja kaut kas nepatīk. Bet kamēr esat resnas, tikmēr nav ko apvainoties, jo esat vienkārši resnas! :))) Kā Baiba Sipeniece, tikai viņa vēl papildus ir stulba un nesmuka.

8.mai 2021 Atbildēt

Komentēt