Komentāri: Kristīne Virsnīte kopā ar ģimeni uz laiku pamet Latviju

Artūrs Grīns

Šī nu gan ļoti svarīga ziņa visai Latvijai. Tāda sajūta, ka žurnālistiem nav par ko rakstīt. Kristīnei ar gimeni prolams, lai veicas. Bet Jūs žurnālisti esat mudaki

26.apr 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Žēl gan, ka aizbrauca...

26.apr 2021 Atbildēt
Lolita Afremenkova

Forši, es nostrādājot Latvijā valsts darbā 40 gadus tā arī neesmu sapelnījusi tādiem ilgstošiem braucieniem! Vai sarunas tv tik dāsni tiek apmaksātas?!

26.apr 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Laikam nebijāt, Lolita, īstajā partijā.

26.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Cien . Lolitas kundze ! Es 2012. gadā ar 36 eiro kabatā aizbraucu no Latvijas uz Portugāli , līdz Atlantijas okeāna piekrastei un atpakaļ uz LV. Tas man prasīja apmēram mēnesi . Tātad ceļošanai svarīgākais ir nevis biezs maks un liela nauda , bet smadzenes un uzņēmība . Ja Jums patīk ceļot , neesiet izvēlējusies pareizo valsts darbu kam ziedot 40 gadus savas dzīves . Es tādu darbu nespētu stradāt . Starp citu , ir profesijas un darba vietas kur maksā tieši par ceļošanu , kuru veic ar noteiktu mēķi un uzdevumu .

27.apr 2021 Atbildēt
josh

Lolita, nedz Kristīne, nedz vīrs nestrādā valsts darbā. Vīrs ir uzņēmējs, Kristīne ir pieprasīta TV raidījumu vadītāja, un noteikti saņem vairāk, nekā sekretāre vai apkopēja valsts darbā. Cik daudz sviedru un asiņu ir bijis jāziedo Kristīnes vīram, lai tiktu tur, kur viņi ir, bail pat iedomāties. Turklāt, cik līdz šim redzēts, viņi ceļo ļoti pieticīgi, nelielās ar šikām villām Bali utt. Tur nevajag milzīgi daudz līdzekļu.

29.apr 2021 Atbildēt
Jānis Freimanis

Un ko mums, palikušajiem, ar šo info tagad darīt?

26.apr 2021 Atbildēt
Raitis Vītols

kas ir virsnite , apkopeja veikala vai kas

26.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Raiti Vītol ! Ja Virsnīte būtu apkopēja veikalā , tad varētu tā patkā Lolitas kundze nostrādāt 40 gadus šajā darbā un nekur neaizbraukt , neko neredzēt .

27.apr 2021 Atbildēt
jānis

ceru, ka uz visiem laikiem aizvācās

26.apr 2021 Atbildēt
Roberts

Appreci blondīni un brauc ar viņu peļņā uz ārzemēm

26.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Fui , kur Jūs Jāni un Robert esiet skaudīgi ! Kā man riebjas šī pretīgā latviešu nacionālā īpašība - skaudība ! Ko viņa Jums , Jāni , tik ļaunu ir izdarījusi ka vēlaties lai Virsnīte aizvācās no LV uz visiem laikiem ?! Starp citu , Jums Robert , mazliet klibo latviešu valoda . Ar blondīni nebrauc nekur . Brauc ar automašīnu , kuģi , vilcienu , velosipēdu un t.t.. Ar blondīni gūļ un kaut ko citu dara .

27.apr 2021 Atbildēt
Solveiga Pelnēna atbilde Dzēsts lietotājs

Juri! Jūs gan esat īpatnējs, lai neteiktu savādāk. Nu, diemžēl Latvijas mērogā, patiešām tādai Virsnītei nav nozīmes un man ir gluži rozā, ko viņa dara. Bet tas, ka viņa ar ģimeni brauc- nav tāda ceļošana, kā jūs tur braucāt savā laikā! Tur ir viss- gan komforts, gan ēdieni, gan apģērbi attiecīgai dienas daļai! Un Spānijā tāpat ir tas C19. Tik ir aizdomas, ka viņi ir dabūjuši ne tikai vakcīnu, kas ir pavisam kas cits nekā AstraZenca. un var būt arī zāles, kas ārstē pie smagas saslimšanas. Ir taču tādas! Tikai ne mums ar jums, Tikai par Baltu naudu. bet, cik saprotu- Virsnīte ir virs mums sava dzīves līmeņe ziņā! Es neskaužu, bet konstatēju. Bet 'vēl- neviens pieklājīgs cilvēks nekad nelabo otra valodas kļūdas.

27.apr 2021 Atbildēt
Klaus Berg

Pirmo reizi dzirdu par šādu "personību". Varbūt vienkārši mēs latvieši te esam tik maz palikuši, ka drīz varēsim sasaukties pie viena ugunskura? Tad jau nav brīnums, katra Līze dara.

26.apr 2021 Atbildēt
Balta Nakts

visi mūk kā žurkas no slīkstoša kuģa. Kuram ir kur noslēpties, tas vairs vispār neatgriežas Latvijā

26.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Balta Nakts ! Manuprāt pareizi dara . Vai Jūs tam nepiekrītiet ?

27.apr 2021 Atbildēt

Komentēt