Komentāri: Viktors Ščerbatihs skarbi izsakās par sieviešu uzvedību, iepazīstoties internetā

Dzēsts lietotājs

tā jau visi zolīdi,bet paši sūta'' baklažānu'' foto. Gribi uzticamu vīru? Tad jāņem nesmuks,bet ,ja gribi skaistu narcisu, tad var sanākt visādi.Man nav problēmu iepazīties.Mārcis visu laiku man seko. Pat uz randiņu lūdza.Man pat pielūdzēji uzrodas!Jūtos kā Anglijas princis!

21.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Ja runā nopietni bez ākstīšanās tad Ščerbatihs runā taisnību. Sievietēm nav vajadzīgi vīrieši kuri sporto,nedzer (ar normu ieraut jau vajag gan),nesmēķē un nenarkojas ,jo tādi vīrieši nešķiet interesanti. Raksta,ka tādus meklē ,bet īstenībā tā nav.Vispār būt par pederastu tagad ir topā.

21.apr 2021 Atbildēt
Aelita Dean

Jā taisnību runā.Aizrāva. Bet par sievietēm kurām nepatīk pareizie?Es domāju viņas saprot, ka būs prasības. Un kā likums daudzas kas meklējas nekādām prasībām neatbilst.Bet vispār interesanti laiki. Skatos brīnos

23.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Aelita Dean

Redz kā ir ,sievietes grib mīlestību un ciešanas kā ziepju operās.Redz narkomāns,tātad jāiet pie ārstiem,jāārstē un jācieš,bet ,ja jobers tad jāuzpasē lai pie brūtēm neskrien un tt. Ir viss kā ziepju operās,bet ko ta tas staigā trenuškās pa istabu,nagi nolauzti,caururbti ,nelok,nenarkojas,tas tak nav interesanti.Topā vēl ir tie plastmasas probķi ausīs.Izstiepj ausis kā zilonim kuras ar lielgabalu sašautas ,nu tas ir tas interesantums un vēl vajag notetovēties ar plikām pakaļām un galvaskausiem.

23.apr 2021 Atbildēt
Maks

Viņš uz sevi ir kaut reizi palūkojies no malas? Kurai tas neglītenis interesē.

21.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

nepatīk Ščerbatihs? Tad ņemat pidarainu pussievieti ar savīlētiem nagiem, kurš pats īsti nezin vai vecis viņš ,vai sieviete( domā,līst ārā no skapja vai vēl pagaidīt) ,naglu iedzīt nemāk ,jo bail nagus apskādēt un gorās pie spoguļa ilgāk kā sieva .Pietaisīs bērnus un aizlaidīsies, jo izvēle liela uz katra ielas stūra šim pa 5 brūtēm un 5 brūtgāniem .Tad vientuļās māmiņas sēd pašas "Otra puse'' un melo ,saka ,ka 2 bērni,bet īstenībā 4.

21.apr 2021 Atbildēt
Perle

Labs psihologs varētu precīzi noraksturot Viktoru, skatoties īso video raksta sākumā. Saprotu, kāpēc viņš ir viens. Tiiiiiik ļoti pats sev patīk.

21.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Šoreiz Perle tev taisnība. Es video nebiju skatijies. Sēd šitādā pozā ar paplestām kājām tikai tādi kuri sevi vērtē ļoti augstu. Vai narcisi.Šitādā pozā sēdēt man būtu neērti pat dzērāju veču kompānijā dzerot alu.

22.apr 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Dzēsts lietotājs

Jā, tā ir.

22.apr 2021 Atbildēt
Silva

Man izskatās, ka drēbes par šauru, tāpēc tāda poza un resnie nepatīk.

22.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Silva

Man Mārcis ari savu resno piedāvāja,bet es atteicos.

22.apr 2021 Atbildēt

Komentēt