Komentāri: "Savas dzīves karaliene"; Mūrniece šarmē ar kroni

īpaši stulbs

Cer, ka Freibergs nāks atpakaļ... Gan jau nāks, kur viņš paliks1

2.apr 2021 Atbildēt
Didzis Spalis

Galigi nojūgusies.

2.apr 2021 Atbildēt
josh

Patiešām!

3.apr 2021 Atbildēt
Maris Uselis

Tieši tā

4.apr 2021 Atbildēt
Tedis

Jā,ja Sivēnmamma uzmauks galvā neizlietu naktspodu,tad es ar nebrīnīšos,šitā mātīte jau vairs nav ārstējama...

2.apr 2021 Atbildēt
Roberts

Šausmu stāsts

2.apr 2021 Atbildēt
Ritvars Ozols

Linda karaliene. Viņai pašai smiekli nenāk. Slimā. Nu nevar viņa bez reklamēšanā. Laikam bērnībā ir bijušu kāda psiholoģiskā rakstura trauma. Nu neinteresē tautai,kas viņai tur galvā,kronis,vai šmucspainis?. Labāk, jau otrais.

2.apr 2021 Atbildēt
Roberts

Kāds izmers apakšā, tāds augšā

2.apr 2021 Atbildēt
Roberts

Kurš šarmē, kurš masturbē

2.apr 2021 Atbildēt
Antuuns Sipesņiks

vai nākamā piegulētāja štata vienība vēl ir brīva

2.apr 2021 Atbildēt
Ilga Mūrniece

Apbrīnojami cik daļa latviešu vīrieši rupji un stulbi, tiešām sievietēm maza izvēle!

2.apr 2021 Atbildēt
Marcis

Komente tikai stulbie neta trolli,kuriem baigi patik visus noliet ar sudiem un mesliem.

2.apr 2021 Atbildēt
Vejins Latmo

ceru ka bezadbildības planktonijā neietilpstu,reizem mačka pilnā un ķērc,ta jatriec pa zaunu!nestipri!ta krokodilu norijusi!ta lavierē pec pusnakts pa viesnīcas istabiņām!

2.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Vejins Latmo

Atkal te uzstājas Vejins Latmo ar savām gudrībām, kuras aizguva 87. gadā no sava dzo-doo trenera!

3.apr 2021 Atbildēt
Perle atbilde Marcis

Tu to par sevi?

4.apr 2021 Atbildēt
Tedis atbilde Marcis

Un piderasi kā tu...

4.apr 2021 Atbildēt
Andris Barkans

Linda,ja velies normalu virirti busu tava riciba inyerese ka sirviete nevisbizneswomen

2.apr 2021 Atbildēt
Zaiga Martinsone

Kadrs iespaidīgs. Varbūt uz brīdi paejiet ēnā. Kam tā nepārtrauktā starmešu gaisma un uzmanība.

2.apr 2021 Atbildēt
Ineta Andersone

Pamuļķe. Būtu labāk stra'dājusi, nevis te visu laiku zīmējusies un sūdzējusies.

2.apr 2021 Atbildēt
Vejins Latmo

a pandēmija ne visu var strādāt

2.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Vejins Latmo

:D:D:D:D:D:D:D:D:D..........āmen.

3.apr 2021 Atbildēt
Silva

Šarmēt var ar vainadziņu, ar kroni jāvalda. Lai veicas biznesā, var taču jaunu uzsākt. Ir maz vadītspējīgu cilvēku, tāpēc - lai veicas.

3.apr 2021 Atbildēt
Juris Čaklais

Šutovienes sindroms....

2.apr 2021 Atbildēt
Vejins Latmo

dzīvē visādi,bet ar tādiem parādiem nekā murniecej!i mantojumā knapi izvilku!alga zem 300,a pa divi gadi adevu ap25tūkstoši!tas kopā ar remontiem un bērēm,mantojums bija tikai 8tukstoši!pipec!esmu idijas padišahs!vecmama baroja mani ar mammu no pensijas 38 rubļi!da nē nu es saveidošu!ta i pa piecīti vikšu!desants vils i pa evriku!kovids iegrieza,ja zinātu kādas zāles japērk!ja dzeru karstu teju un istaigāju!ja smadzenes griežas un murgi,tas nav ne anginai un gripai,drausmigas galvas sāpes!

2.apr 2021 Atbildēt
Vejins Latmo

marci,tu blejj,kluci uz tavas mutes uzkakātu!

2.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Vejins Latmo

Tu esi vienkārši izsmiekls un idiots, Vejin!

3.apr 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Vejins Latmo

Tu debilas Vejins Latmo,Alvils Spilvs,Tedis.Roberts,Ineta Andersone,Andris Barkanas,Dizis Spalis,Antons Sipesniks ,kur tadi urodi,garigie un moralie kropli rodas,

3.apr 2021 Atbildēt
Alvils Spilva

Ja jau cūkģīmis ķobi uzmaucis galvā,tad jau mūžīgais oligofrēns piderMārcis varēja tautas aplaimošani izmaukt sev uz sava imbicīla izauguma uzmaukt šmucspaini.

2.apr 2021 Atbildēt
Marcis

Tu Alvils Splivs debilajs neta mauka varda piderAlvine,vari pist sevi,jobanas jaklis.

3.apr 2021 Atbildēt
Perle

Tur pat uzpirkstenis neturēsies, tik mazs tas ir

4.apr 2021 Atbildēt
Tedis atbilde Perle

Un kaza to pašu vēl atkoda,Ha,Ha.

6.apr 2021 Atbildēt
Roberts

Šķoet, ka nocenotajai Afrodītei līdzīgā persona lieto daudz alkoholu

3.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

hahaha - visus komentus pārlasot pēc rindas, sanāk viens īsts jake paul variants par Eminenu.

3.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Šeit sekojošo tekstiņus man lūdza pievienot MAZĀ SNIEGBALTĪTE ROZĀ PAČKĀ AR ROZĪTĒM, jo es smu VIŅAS BRAČKA, nevis "ĪPAŠI STULBS" un tad tālāk ar lasiet, ko

viņa te ir sacerējusi ---------

Kāpēc es šoreiz rakstu tik garu un plašu komentāru? Lieta tāda, ka mani iepriekšējā naktī gandrīz nožņaudza mans mīļotais vīrietis, tomēr tas viņam neizdevās,tāpēc es tagad, priecādamās par atmošanos morgā no komas, gribu izdzīvot dzīvi veselas nākamās diennakts garumā. Un tad, lūk, kas man no šī izdzīvošanas prieka tagad te sanāca izpētīt, izfantazēt un uzrakstīt.

Tagad vispirms paskatīsimies uz Lindas Mūrnieces foto, kurā viņa redzama 51 gada vecumā ar kreizī kroni galvā. Tas mani ļoti ieinteresē, tāpēc sāku šķirstīt Lindas Mūrnieces feisbuka life storry dienasgrāmatu - kā mēs tur varam "ieraudzīt" vai "izlasīt" par Lindu Mūrnieci?

1. foto Linda Mūrniece ir redzama pustumsā ar svečturi un kreizī tīneidžeres kroni galvā, acis pustumsā mazliet spīd, bet tumsas dēļ nevar īsti saprast, kāpēc spīd, rokas diezgan statiskas, kaut arī mākslinieciski izvietotas ... (Vikipēdija stāsta, ka Linda Mūrniece ir latviešu, uzņēmēja, žurnāliste, iekšlietu darbiniece un politiķe, bijusī aizsardzības ministre un iekšlietu ministre. Bijusi arī vairāku Saeimu deputāte, pārstāvēja partiju "Vienotība". Vikipēdija stāsta, ka viņas dzimšanas datums un/vai vieta: 1970. gada 28. janvāris(vecums 51 gads), Dobele).

1. foto 51 gadus vecā (vai varbūt tad vēl kādu gadus jaunāka?)Linda ar lielu mīklas rulli kaut ko veltnē uz galda, viņai ir ļoti īsi, šķipsnās krāsoti tumši/blondi mati, mugurā stilīgi sarkannoēnots krekliņš ar elipsveida izgriezumiem uz pleciem, kreisās rokas izgriezumā redzams...vai man acis pareizi rāda??? - tur taču daļēji redzams fragments no tetovējuma!!! Ā, nu skaidrs, kāpēc tā, jo visa Lindas kreisā roka no krekliņa īsās piedurknes gandrīz līdz delnas locītavai "aptīta" ar platu ģeometriska raksta tetovējumu, bet uz labās rokas apakšdelma arī ir redzams tetovējums, var redzēt arī tetovējumu, kas stiepjas no Lindas labās rokas plaukstas pamatnes līdz gandrīz zeltneša nagam, uz sarkanā krekliņa krūtīm rakstīts "NO", acis nav redzams, rokas ir kā jau Dobeles meitenei - palielas un strādīgas.

2. foto ir redzams gadus 60 vecs, vēl diezgan glīts afroamerikānis vai varbūt afroafrkikānis, kura fotogrāfijai pāri stiepjas uzraksts "Give people time. Give people space. Don't beg enyone to stay.Let them roam. What's mean for you, will allways be yours"/"Dodiet cilvēkiem laiku. Dodiet cilvēkiem vietu. Nelūdziet citus palikt. Ļaujiet viņiem klīst. Kas jums ir domāts, tas vienmēr būs jūsu". Vīrieša galva ir pazemīgi nolaista, skatiens arī nolaists, rokas pazemīgi sakrustotas kaut kur, bet zemāk nevar redzēt , kur īsti, jo plaukstas nav redzamas. Tas ir īsta vīrieša mesidžs, kurā viņš it kā pazemīgi, bet ne PIEGLAIMĪGI, tšpēc fktiki ļoti pašlepni lūdz cilvēkus, lai viņi vienmēr paliek uzticīgi paši sev un paši arī citiem.

3. foto redmas abas Lindas nu jau labi atpazīstmās rokas, katra tur vienu vīna glāzi - labajā rokā ir gandrīz melns vīns un gandrīz melni nagi, kas noteikti nav gēla nagi, bet par kuru izskatu, droši, ka ir parūpējusies manikīre, labajā rokā ar dzeltenoranšu īkšķa nagu, kas ir īsāks par labās rokas nagiem, Linda tur vīna glāzi ar rozīgi violetu vīnu, acis nav redzamas, jo tātad var redzēt tikai rokas, fonā līdz retu koku mežmalai, aiz kura ir it kā kāpa un tālāk jūra, bet varbūt vienkārši smilšains līdzenums, virs kura plešas debesis.

4. foto ir redzams smukiņš, pilnīgi melns kaķis (tas ir ļoti līdzīgs mūsu kaķim Vilim fon Korfam, kuru mans mamma un mans tētis uzdāvināja manam lielajam brālim uz 14. dzimšanas dienu, jo tad mūsu tētis vēl bija dzīvs, mēs ar mūsu ģimenes BMW 525 aizbraucām uz kaut kādu Pierīgas dzīvnieku patversmi, tētis mammai pateica, lai viņa paņem līdzi skaidrā naudā 5 eiro, lai var iedot ziedojumam, bet dzīvnieku patversmes darbiniece pateica, ka ziedojumam jābūt 20 eiro lielam, jo kaķis esot savakcinēts un attārpots, tomēr jau tās pašas dienas vakarā melnais patversmes kaķēns kļuva gurdens un ļengans,viņš gulēja uz sāniem un vēma kaut ko zaļganu, mans brālis raudādams paiņoja "ja viņš nomirs, es nekad mūžā vairs negribēšu kaķi!", bet Vilis fon Korfs izdzīvoja un joprojām ir sveiks un vesels vēl pēc gandrīz jau 15 gadiem, tikai tāds mazliet ieciklējies un spītīgs kļuvis kā jau kastrēts vecpuisis).

5. foto var redzēt tikai Lindas pakausi ar atpazīstamajiem īsajiem matiem, acis nav redzamas, labā roka redzama tikai līdz elkonim, kreisā roka vispār nav redzama, tātad nav redzamas arī plaukstas, kreisajā muguras pusē gandrīz pie kakla redzams liels, gandrīz apaļs brūns plankums (dzimumzīme? kičīgs tetovējums?)

6. foto redzams melns jaunas sievietes siluets, kas izstieptā rokā tur vecmodīgu laternu uz vakara debesu fona, fotogrāfiju rotā uzraksts "Behind every strong, independents woman lies a broken little girl who had to learn how to get back up and to never depend on enyone"/"Aiz katras spēcīgas, neatkarīgas sievietes slēpjas maza salauzta meitene, kurai bija jāiemācās atgriezties atpakaļ, lai atkal iemācītos nekad nebūt atkarīgai no citiem".

7. foto redzams smukiņais melnais kaķis, vāzē ielikti pūpoli un kaķim priekšā nolikta balta zaķa figūriņa - tas foto ir taisīts ar fotošopu.

8. foto redzams nolemju: par nesamaksātajiem nodokļiem jāsamaksā kopā 2148,80 EUR (datums, kad nolēmums saņemts, nav redzams). Jā, tas tiešām ir daudz, bet vai tad Linda Mūrniece agrāk nezināja, ka Latvijā likumīgi ir jānomaksā visi nodokļi?

9. foto mēs redzam, ka Lindai Mūrniecei Valsts kasē 16.02.2021 jāsamaksā (sakaņā ar COVID1 graifiku) 825,43 eiro, bt bez COVID1 grafika Valsts kasē 16.02.2021 būtu jāsamaksā 3798,37 eiro - hmm, interesanti - jo tieši tajā pasā datumā kā abās iepriekē'jās reizēs Lindai Mūrniecei Valsts kasē jāsamaksā 1565,92 eiro. Mīļā Linda - ja nodokļus laiku nesamaksā, tie strauji pieaug!

10. foto redzama Linda Mūrniece džinsu jakā pa gabalu pie "MAZAIS OTTO". Lindas acis pa gabalu nav īsti redzamas un rokas nav redzamas vispār, tikai mazs gabaliņš no labas rokas apakšdelma zem atlcītās džinsu jakas piedurknes.

11. foto var redzēt senu Lindas Mūrnieces bērnības melnbaltu bildi laikam kopā ar Lindas tēti, jo ragaviņās sēž divi mazi bērni, bet tētim galvā ir pižiks.

12. foto redzami kaut kādi veci dokumenti, kuru mesidžā es neiebraucu.

13. foto redzama sarkana sirds + "Es vienmer tev busu... tu man vienmer busi ta Linda, kas gumijas zabakos, zirga mugura gatava doties jauna cina vai piedzivojuma" + sarkana sirds-/sarkana sirds un manā tulkojumā tur iznāk tā + "I'll always be you ... You'll always be Linda in rubber boots, horse back ready for a new fight or adventure" + sarkana sirds. (Vai Lindas Mūrnieces toreizējais vīrietis būtu izmantojis google translation palīdzību?)

14. foto var ieraudzīt TET mēneša rēķinu, ka Lindai Mūrniecei līdz 19.01.2021. jāmaksā 456,35 eiro. Mjāā. Tas patiešām ir daudz.

14. foto redzams zīmējums un teksts no "Vinnija Pūka"(šķiet,laikam mazliet pārfrazēts, kaut gan īsti nezinu, jo "Vinniju Pūku" es izlasīju jau tad, kad tikko lasīt mācījos).

15. foto redzams kaut kas apsnidzis un nesaprotams, priekša stabiņš, vai varbūt vienkārši es īstajā mesidžā neiebraucu.

16. foto redzama Linda Mūrniece ar saulessbrillēm uz acīm un mēteļa kabatās sabāztām rokām stāv pie milzīga koka. Lindas acis un rokas tātad nav redzamas.

17. foto Linda Mūrnice stāv veclaicīgi zeltīti kičīgā gleznas rāmī - tas atkal ir fotošops.

18. foto Linda Mūrniece ar vēl stiprāk notetovētām rokām kaut ko dzer no gaišdzeltenas krūzītes. Acu skatiens tāds kā dusmīgs, rokām trīs nagi nolakoti spilgti zaļi, vidējā pirksta (ar kuru parasti rāda "fuck") nags nav nolakots, bet arī nerāda "fuck".

Dažos nākamajos foto redzma linda mūrniece ar tradicionālajām Lindas rokām. vienā bildē acis izskatās gudras un vērīgas, ir arī dabas skats, pelēkraibs kaķis dzeltenīgā papīra maisiņā ar rokturiem (jā, tas tiešām ir smieklīgi, ja kaķis ielien maisiņā un tad vispirms spēlējas pats ar savu asti un ar sevi, bet pēc tam liekas tāds kā apjucis un nokaunējies - to isu var nprast pēc maisiņa kustībām, vārdu sakot, kaķis maisā, tālāk - divas stirniņas staigā pa sniegu, tad - Lindas kājas adītās zeķītēs uz lamināta grīdas, Lindas Mūrnieces kreisā roka tur gandrīz tukšu it kā šampaneša glāzi ar uzrakstu "SAWE WATTER DRINK...Proseccco"" - ā, tātad tomēr šampja glāze, tad - prosecco glāze ir pievilkta tuvplānā,tālāk Linda ar nolaistu skatienu skatā mobiljā, šķet, tas varētu būt samsung galaxy vai Iphone, bet īsti nevar saskatīt, rokas kā jau parasti Lindas Mūrnieces rokas, bilde daļēji ielikta jau pazīstamajā apzeltītajā gleznas rāmī, tālāk - uz tāfeles ar krītu kaut ko uzrakstījis kāds...o,ko es redzu, arī Linda Mūrniece tagad ir nomodā, kaut gan pulkstenis rāda tikai 04:51 setdienas 3. aprīļa rītā, visu laiku savi fotogaleriju maina un papildina, tāpēc vairs neturpināšu, jo es viņas tempam nespēju izsekot līdzi, kaut kur jau pazudis vēl viens"Behind every strong, independent woman lies a broken little girl who had to learn how to get back and to never depend on everyone"/"Aiz katras spēcīgas, neatkarīgas sievietes slēpjas salauzta maza meitene, kurai bija jāiemācās atgriezties un nekad nav jābūt atkarīgai no visiem" (eu, Linda, tas nu gan nebija pārāk precīzi!) un arī tas gogle translate tekstiņš ar sirsniņām jau pagaisis bez vēsts, acīmredzot Lindai tagad cits mīļotais.

Kasman tagad atliek, ja nenāk miegs, kaķis disforiski ņaud un ņaud, 23x dienanktī pieprasdams ēdienu, es viņam saku: beidz mani traucēt, tu neredzi, ka es tagad esmu aizņemta, bet viņšvienalga ņaud, īsta trako māja, ne aprīļa rīts pēc necerētas pamošanās no komas, brālis blakussistabā pamīšu čato te ar savu veco mīlestību Sohie, te ar labāko draugu vēl no skolas laikiem Valery, kas tagad dzīvo Apvienotajā Karalistē un oficiāli ir kļuvis par tādu kā britu, tāpēc abi sarunājas te angliski, te latviski, spēlē kaut kādu idiotisku onlaina video spēlīti un spriedelē par sociļism pikšrocībām, programmēšanas gramatiskās valodas veidošanu, Ferdi, Einšteina un Farady teorijām - sorī, brālīt, viņš nav nekāds Farady, bet Maikls Faradejs, man par viņu 7. klasē mācīja. Vispār sāk nākt miegs, man fonā no superšaurā platekrāna skan Viktora Coja pleilists ar BEST SONGS, tāpēc man tās asociācijas par acīm un rokām, jo Cojam ir ļoti skaistas, izteiksmīgas acis un vispār viņš ir skaists kā uzgleznots, un viņa rokas - ak kungs, tās pasaka visu - sāpes un emocijas un sajūtas perestrikas laiku PSRS sprostā, un - kāda sadadīšanās - Cojs ir gājis bojā tieši tajā pašā datumā, kad man ir dzimšanas diena, tikai es piedzimu 18 gadus vēlāk, nekā viņš gāja bojā it kā ceļu satiksmes negadījumā uz Latvijas šosejas, kad ar savu moskviču brauca pie savas otras lielās mīlestības Poļinas, kurai Ķesterciemā bija viņas vecāku dāča, un Cojam toreiz bija tieši 28 gadi - tātad tikpat, cik tagad ir manam brālim, tāpēc es aizfantazējos, kā būtu tad, ja es būtu bijusi viņa Poļina, un tad es vēl arī mēģinu iztēloties savu mīļoto, kuram neesmu redzejusi ne acis, ne rokas, tāpēc man atliek tikai minēt, kas viņš tāds - kautrīgs puisis, kas Jēkabpls priedes ikdienā zāģē ar ar motorzāģi, vai kāds jokdaris, kas tikmēr, kamēr es te rakstu, pārēdies pankūkas, ir saldi aizmidzis blakus sievai, pa miegam purkšķina, atraugājas un siekalojas uz spivena ar pavērtu muti, jo viņam ir apnicis ilgas laulības rutīnas sekss ar sievu 1x mēnesī misionāru pozā, raibā nakstkreklā ar līdz kaklam aizpogātām pogām un svītrainu pidžamu vai vispār ar kaut kādām pavisam neiedomājamām opju apenēm, kurām pāri veļas pamatīgs vēderiņš.

Cik tagad pulkstenis? Mans samsung galaxy rāda, ka nu jau 05.24, Cojs dzied akal par biļet na somoļot, vai man ari kādreiz būs pašai savs samaļots, ar es varētu aizlidot ne tikai ciemos pie Coja, bet varbūt arī uz Jēkabpili pie sava nezināmā mīļotā.

3.apr 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Tev gan ir spējas murgot! :D

3.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde īpaši stulbs

Paldies. Es tevi ļoti cienu un man liekas ārkārtīgi interesanti tavi komentāri.

3.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde īpaši stulbs

Starp citu, es tieši tagad māšelei taisīju jaunu džīmeilu, lai viņa var ieprofilēties ar savu agrāko niku, bet nu to nedarīšu, neņem ļaunā, iztiksim arī ar tavējo. Un māšele naktīs neguļ tāpēc, ka

viņai kāja sāp - viens kretīns veikala kautiņa laikā viņai nejauši iespēra pa kāju jau pirms pāris mēnešiem, kad viņa bija pieliekusies pie apsarga, kuram bija salauzts deguns un visa seja asinīs, ar savu šalli viņam seju slaucīja. Sāp, nevar aizmigt. Tik vienkārši.

3.apr 2021 Atbildēt
Alvils Spilva

Smerdelis atkal žaunu pavēris,ko var gribēt piderMārcis ir piderMārcis,garīgi arobežots infantīls dzīvnieks.....

3.apr 2021 Atbildēt
jānis

veca sieviete, bet uzvedās kā Magones klons

4.apr 2021 Atbildēt
Tedis

Šitai blozgai jau uz paneļa ar nespīd,noļurkāta neatgriezeniski...

4.apr 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Tedis

Kas esi tu Tedis un tavi neta draugi,letas neta maukas,un kas ir visi cilveki,kurus varat tikai noliet ar sudiem un mesliem.

4.apr 2021 Atbildēt
Tedis atbilde Marcis

Triperi izārstēji?Nejoko,amigo,tas ir nopietni,jau tā tevi maz ņem....

5.apr 2021 Atbildēt

Komentēt