Komentāri: Latviešu modele iesaistās fotosesijā, kurā skūpsta īstu vilku

Armins Argalis

Za sto barolas,na to i naparolasj

20.mar 2021 Atbildēt
Tedis

PiderMārcis būtu provējis to vilku uzvilkt,Vo būtu cirki,a te....

20.mar 2021 Atbildēt
Marcis

Tu neta mauka Teodosija,un pasivas pederasts,,un tu pats meginas izratet vilku.

20.mar 2021 Atbildēt
Tedis atbilde Marcis

Gaidu tevi ar nokaitētu lodāmuru,darīšu tev good!

21.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

kas tas par pīļknābi?

20.mar 2021 Atbildēt
Nezināms lietotājs

No bildes uzreiz var redzēt, ka nabaga meitene bučojusies ar vilku, nevis ar čali!

20.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Ar šito ģīmi var tikai belašus dzelzceļa stacijā tirgot,bučot vilkus un vecus tantukus uz ielas biedēt.

21.mar 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

No kurienes mums šitāda samanttīna vēl? Mute kā zirga peža.

21.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Velns,bet tu domā atkal tieši kā es.Kad skatījos to ministri Circeni kura reklamē vakcināciju es ilgi domāju kur to jau esmu redzējis un atcerējos,ka tas ir redzēts laukos pie vecmammas gotiņai zem astes.Šitai gīmis ari ļoti atgādina gotiņas dzimumorgānus un jāatzīst Magone pat blakus nestāv!!!!

21.mar 2021 Atbildēt
Nezināms lietotājs

Un šis ir veel tikai viens pieraadiijums par to ka cilveeki interneta vietnees bez iekšķīga pamatojuma viens otru apvaino un lieto necenzeetus leksikas vaardus***********

21.mar 2021 Atbildēt
Nezināms lietotājs

Un ko noziimeee "blakus nestāv". Tas ir apvainojošs apgalvojums cieniijama vecuma cilvekiem jo juus veeel neko nesaprotiet jo jums liekas ka juus dzīvosiet mūžigi tikai tāpēc, ka esat tik jauns*

*******************

*Песня Виктора Чоя из фильма "Игла". Arii jauneklis Viktors Cojs gāja bojaa ceļu satiksmes negadīijumā uz Latvijas šosejas no Tukuma uz Sloku, pārsniedzot ātrumu par pieļautajiem 60 kolometriem jo viņs bezatbildīgi brauca ar 110 km aatrumu vietā, kur ir paredzēets aatuma ierobezoojums bet tas notika jau 1990. gadā taapaeec ja vinš dziedaaja par to ka vi''nam vienai dienai pietiek ar vienu cigarešu paciņu kabatā un vienu lidmašīnas biļeti rokā, jo tas esot viss kas vinjam dzīvee esot vajadzīgs kas noziimee ka Viktor Coj bija hroniski atkarīgs no smēķēšanas un bravurīgi apgalvoja ka viņš var no Krievijas aizlidot ar lidmašiinu tāpēc viņš pats sev pasludināja spriedumu jo gāja bojā ceļu satiksmes negadiijumā neatļauti parsniedzot aatrumu jau 28 gadu vecs. Taaapeec es oaluugtu juus arii piesargaaties!

21.mar 2021 Atbildēt
Nezināms lietotājs

bet ko nozīmee nepatiesīgais apgalvjums, ko ir uzrakstiijis necieniijams jauneklis kas raksta ar manu vardu Valentiins vakar 21:00 es varu citeet "No bildes uzreiz var redzēt, ka nabaga meitene bučojusies ar vilku, nevis ar čali!" Es nekad neko tīk piedauziigu neesu teicis, jo viņš izliekas par mani bet Valentiins esu es.

21.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Nezināms lietotājs

pideru domas parastus večus neinteresē.Tas nav mūsu klubiņš Valentīn.

21.mar 2021 Atbildēt
Nezināms lietotājs atbilde Dzēsts lietotājs

Ko, ellē, šis te nozīmē?

Valentiins

Reģistrējās: 22.aprīlis 2020, 9:43

Pēdējo reizi manīts: Šodien, 11:33

Valentiins

Reģistrējās: Vakar, 10:02

Pēdējo reizi manīts: Šodien, 12:32

Bet par manu īsto ID, kas nu jau ir izdzēts, rakstīts tā:

Vālodzis Ezers - Profils - LifeHacks

Lifehacks

 Posted in Pašizaugsme by MartinsWiki on aprīlis 13, 2008

Kas ir lifehacks?

Lifehacks no angļu valodas nozīmē dzīves uzlaušana. Precīzāks tulkojums būtu dzīves atklāšana.

Ikdienā bieži vien nepiedomājam pie daudzām sadzīviskām, sīkām, pat lielām lietām. Lifehacks ir iespēja uzlabot savu dzīvi, pamanīt to, kas nav pamanīts Tavā dzīvē līdz šim. Lifehacks ir visās dzīves jomās, tie var būt gan attiecībās, piemēram, kā uzsākt sarunu ar jebkuru cilvēku, gan piemēram kā mācīties efektīvi, kā iemācīties ātrlasīšanu, kā pagatavot ļoti ātri pankūkas un tamlīdzīgi. Iespējas ir ļoti daudz. Manuprāt katram cilvēkam ir iespēja attīstīt sevi, mēs neizmantojam savas spējas pilnvērtīgi, tā rezultātā netiekam labās skolās, neuzvaram olimpiādes un tamlīdzīgi. Ja lifehacks mums mācītu skolā, skolā kura mūs sagatavo dzīvei, tad mēs būtu daudz daudz gudrāki, apķērīgāki, loģiski domājoši cilvēki. Mēs runātu daudzās svešvalodās, rēķinātu dažādus sarežģītus uzdevumus. Bet man prātu neatstāj ideja, par laimīgu, bagātu dzīvi. Es to vēlos, un tāpēc es to sasniegšu. Es spēju iztēloties to visu. Citi saka es esmu sapņotājs, piekrītu, tomēr tikai daļēji, esmu cilvēks ar bagātu iztēli. Un plašiem mērķiem. Ja jārunā par pilnveidošanos, tad atbalstu daudzpusīgu, jo cilvēks ir būtne, kas spēj domāt mācīties, attīstīties. Lifehacks dod jaunu iespēju apgūt gan valodas, gan matemātiku, gan dzīvi. Principā tās var nosaukt par atziņām, kuras ir pamanītas, un izdarīti secinājumi, kas situāciju uzlabo, vai arī iesaka citiem.

Hakosim savu dzīvi ar vērienu, tas mums būs tikai par labu (par sliktu var nākt tikai necenšanās dzīvi uzlabot)

21.mar 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Nezināms lietotājs

Varbūt tas bija Lifefucks..?

21.mar 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Dzēsts lietotājs

Tu dzintars ar saviem paris neta draugiem neesies nekadi parasti veci,bet tikai pusdebili neta trollu banda,ar saviem realiem murgu komentariem un tikai prasti neta dirseji.

21.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

tev Rivas pakaļa uzbudina?

21.mar 2021 Atbildēt
Alvils Spilva

Varēja krutāk: suns drāž internet blozgu,suni piderMĀRCIS....

22.mar 2021 Atbildēt
Marcis

Alvils Spilva debilas neta mauka tikai var izdrast pats sevi,piderAlvine,un pederasti ir tas pats kas pedofils,dolbanas urods.

22.mar 2021 Atbildēt

Komentēt