Komentāri: Horens Stalbe velta asus vārdus valdībai

Hoross

Kas ir horens un kas ir valdība? Ko saprot horens un ko saprot valdība? Sūdus liet pāri citiem nav māksla.

9.dec 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Nu un..? Vai vēlies par to parunāties?

9.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Kāda ir jēga šim komentāram ? Ko sētnieks Gača gribēja pateikt ? Kas tie par šizofrēniskiem murgiem un kāpēc tiek pieļauta ņirgāšanās par Valsts valodu ? Kur skatās policija un psihoneiroloģisko slimnīcu darbinieki ?

9.dec 2020 Atbildēt
Melānija

Atkal tas Horens ar savu ''gudrību'',varbūt jābrauc prrom uz Armēniju,varbūt tur nav covids,un tur dienvidi,varbūt valdība rīkojās savādāk-labāk kā Latvijā.Nekā personīga,bet nevaru ciest tos visu kritizētājus,ka nekas nav labi,viss slikti.

9.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Ko Jūs , Melānijas kundze , tam Horenam tik ļoti piesienaties ??? Viņš iespējams šur tur kļūdās , bet tas ir tikai cilvēcīgi . Visi šad tad kaut kur kļūdāmies . Un visiem mums ir tiesības izteikt savus uzskatus internetā , kamēr tas tiek darīts inteliģentā veidā nevienu neapvainojot un nelamājot kaut arī diemžēl daudzi tomēr tā dara . Nesaprotu , kāpēc Jūs gribiet lai Horens brauc uz Armēniju , ja viņa Dzimtene ir Latvija un māte ļoti inteliģenta , gudra latviešu dāma ? Vai variet lūdzu to loģiski paskaidrot ? Man bija tas gods pazīt cienījamo Horenu Stalbes kungu un viņa cien . mātes kundzi kad Horenam bija ~ 5~ 6 gadi . Bija ļoti jauks un kautrīks zēns . Horens savā dzīvē ir sasniedzis daudz vairāk , daudz vairāk kur bijis un redzējis nekā lielākā daļa gados daudz vecāku cilvēku . Bet visiem ir tiesības kritizēt valdību , jo dzīvojam it kā demokrātiskā Eiropas valstī . Protams nepārkāpjot pieklājības robežas .

9.dec 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Apcietinās Horenu un norausies viņš kriminālprocesu par huligānismu, kā šodien tā nelaimīgā feldšerīte no Austrumu slimnīcas par sava viedokļa izteikšanu attiecībā uz Covid ārstēšanu.

9.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

šitas no visiem visprātīgākais, lai cilveki padomā par to sieru,gudrāki paliks

9.dec 2020 Atbildēt
Stavus Grudejs

Horen, noņem to paku no galvas. Tavas smadzenes nesaņem informāciju no kosmosa un tā rezultātā tu gvelz muļķības. Un ja tu tik daudz ko nesaproti, paprasi kādam gudrākam, beidz publiski blamēties.

9.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Mudīgi atpakaļ uz majām mums te visadu Horenu padomi nav vajadzigi.

10.dec 2020 Atbildēt
Roberts

Marihuāna beigusies?

11.dec 2020 Atbildēt

Komentēt