Komentāri: Raimonds Pauls pirms 85. jubilejas: Spēlēs, kamēr var

Atis Priedītis

Paulam būtu jāuzdrošinas un jāsāk atklāti stāstīt par to ko viņš tiešām zina. Temati - aizliegtās dziesmas un komponisti, Mikrofona aptaujas rezultātu viltošana, vairāku citu dziesmu aptauju rezultātu viltošana. Visu šo notikumu rezultātā Latvijā ir radīta pilnīgi izkropļota vieglās mūzikas vide. Rezultāts - mums nav neviena visā pasaulē populāra un atzīta šī žanra mūziķa vai grupas. Sportā mums ir vairāki desmiti šādi cilvēki, pop un rokmūzikas žanrā - NEVIENA.

11.dec 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Kā nu nav! Paskaties un paklausies kaut grupu "Podruga". Kolosāla mūzika un izpildījums!

11.dec 2020 Atbildēt
Marcis

Ko te idiots Atis,te murgo..

11.dec 2020 Atbildēt
Atis Priedītis atbilde Marcis

Vispār jau tie nav murgi. Aizliegtie komponisti - Ivars Žindulis, kura dziesma "Sapņu bites" 70.to gadu beigās bija potenciāla Mikrofona aptaujas uzvarētāja, bet tika aizliegta. Mārcis Kalniņš, kura dziesma "Laimes putns" varēja uzvarēt 70.to gadu sākumā, bet arī tika aizliegta. Par Mikrofona Aptauju - kad pēc kārtējās Paula uzvaras citi komponisti sacēla traci par rezultātu viltošanu Pauls pats atteicās aptaujās piedalīties. Objektīvi vērtējot tikai divas, trīs reizes Paula uzvara bija godīga, pārējās aptaujās uzvaru bija pelnījuši citi komponisti. Par visu šo var izlasīt interneta komentāru sadaļā un ja Pauls pats neko atklāti neizstāstīs, tad šāda informācija arī paliks kā iespējams vēstures fakts.

11.dec 2020 Atbildēt
Ģirts Ančevskis

Nu jau gan! Igaunijā, Lietuvā, Ukrainā, Krievijā, uc, uc nebija tāda Paula, kas, redz, visu noraka. Tad kur ir šo valstu pasaulē atzītie pop-rok megastāri??

12.dec 2020 Atbildēt
Atis Priedītis atbilde Ģirts Ančevskis

Krievijā bija grupa TATU, kuri tiešām bija zināmi un slaveni visā pasaulē. Savukārt Krievijas "popstāri" par šīm meitenēm atklāti ņirgājās.

12.dec 2020 Atbildēt
Ģirts Ančevskis atbilde Atis Priedītis

TATU ?? Ta' nu gan slavenības ...

12.dec 2020 Atbildēt
Atis Priedītis atbilde Ģirts Ančevskis

TATU ir bijusi 4 nedēļas UK topa pirmajā vietā. Cik zinu no Latvijas tādu panākumu nav bijis nevienam. Meitenes bijušas daudzu pasaules valstu nacionālo topu līderes. To visu var internetā atrast.

12.dec 2020 Atbildēt
Lauma

Raimonds Pauls ir Latvijas zelts, mūsu nacionālais dārgums! Lai cienījamajam Maestro vēl ilgi spēks kaulos, un lai laba veselība!

11.dec 2020 Atbildēt

Komentēt