Komentāri: "Sen šajā statusā esmu"; Samanta Tīna izsakās par personīgo dzīvi

īpaši stulbs

Šito bildi, lūdzu, vairāk nelieciet! Izskatās, ka Santai starp pupiem spalvas aug un var padomāt, ka viņa ir kaut kāds nevīžīgs transvestīts.

23.okt 2020 Atbildēt
Tomass Aleksjuns

Tu meitenit vispar neesi nekas. Gribi popularitati, iemacies dziedat vai ari turpini ar to geju tuset, tad tev izredzes lielakas.

23.okt 2020 Atbildēt
marina rose

Laipni lūdzam: NOPIETNU UN GODĪGU INDIVIDUĀLU AIZDEVUMS TIEŠSAISTĒ.

Kredīta piedāvājums starp privātpersonām ātrais ātrais kredīts, lai izbeigtu jūsu rūpes mazāk nekā 72 stundu laikā. Jums ir aizliegta jūsu banka, un visi jūsu mēģinājumi citās un citās finanšu iestādēs līdz šim neko nedeva jūsu slikto kredītu vai citu dēļ. neuztraucieties, sazinieties ar mani, un mazāk nekā 72 stundu laikā ar saprātīgu likmi 2% gadā, un par jums piemēroto atmaksas laiku es jums izsniedzu aizdevumu, kas ietaupīs jūsu dzīvību. Lūdzu, sazinieties ar mani pa e-pastu: marialeydi06@gmail.com

23.okt 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Komā rakstīji, vai, ka publiski draudi..? Kādu dzīvību ietaupīs?

24.okt 2020 Atbildēt
Inese Kaspare

ne pa têmu

24.okt 2020 Atbildēt
Ligita Brudere

Nu gan ,muļķības runājat.Var jau nepatikt Samanta,bet balss viņai .....super!

24.okt 2020 Atbildēt
Diduu

"šobrīd valdot uzskats, ka meitenes jau no divdesmit pieciem gadiem ir vecmeitas." - tas nav nekāds "šobrīd" uzskats! Tas sen jau novecojis. Tā uzskatīja senatnē.

Tagad vecmeitas statusu vārētu sākt piešķirt pēc gadiem 35 varbūt....

24.okt 2020 Atbildēt
kss2

Tukša muca ,tālu skan! Tur nu kadam taisnība,vispirms ir jāiemācās dziedāt! Un kādeļ ir jābauro,ka nodokļus NAV no kā valstij samaksāt,bet vienā no dārgākajām mājām gan var atļauties īrēt!!!! Smieklīgi,ka tik mazā valstelē pilns ar cirka klauniem!

24.okt 2020 Atbildēt

Komentēt