Komentāri: Megana pastāsta par psiholoģiskajām problēmām

īpaši stulbs

Megana toč ir aptaurēta. Kādā dekrētā viņa bija? Dekrēts, starp citu, bija PSRS normatīvais akts, kas deva tiesības topošām mātēm un tikko dzemdējušām sievietēm legāli izmantot laiku, lai atkoptos no dzemdībām un neiet uz darbu. Tas bija svarīgs lēmums, jo PSRS visiem bija obligāti jāstrādā. Kurš Anglijā spiež Meganu strādāt?

20.okt 2020 Atbildēt
Marcis

Tev tur nav taisniba,Meganai ar galvu viss ir kartiba,,

20.okt 2020 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Marcis

Marci, johaidī, ko tad viņa murgo par "dekrētu"? Vai tad viņa būtu Putina slepenais aģents? Kā Štirlics Hitlera midzenī?

20.okt 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde īpaši stulbs

Šoreiz laikam attaisnojat savu pseidonīmu ? Šeit ar vārdu "dekrēts " , kas ir starptautisks , nevis padomju ierēdņu izdomāts termins , ir domāts laiks ko Megana veltījusi tikai jaundzimušajam bērniņam . Tam nav absolūti nekāds sakars ne ar PSRS , ne ar mūsdienu Putinu . Protams , ka Meganai nav nepieciešamība strādāt , bet jaunpiedzimušajam laiks jāveltī . Tas tad ir tas dekrēta laiks , tikai nevis uz valsts , bet sava rēķina .

20.okt 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Īpaši stulbs . Šī nav pirmā reize kad es Jūs pieķeru ka neizprotiet dažādus terminus un to nozīmi . Lai Jūs turpmāk komentējot ( bet komentēt oi kā gribās !? ) nenokļūtu neērtās situācijās , draudzīgi iesaku pirms komentēšanas ieskatīties internetā vai enciklopēdijās , lai uzzinātu ko tas termins nozīmē . Ceru ka ievērojāt manu atšķirību no Marca un to pozitīvi novērtējāt ? Marcis Jūs būtu izlamājis pēdējiem vārdiem un pazemojoši apvainojis neko nepaskaidrojot .

20.okt 2020 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Dzēsts lietotājs

Juri..! Atļaušos šoreiz Jums dikti oponēt. Dekrēts ir valdnieka lēmums vispārējā izpratnē. Mūsdienās tas ir speciālais likums, kas regulē kādas īpašas sabiedriskās attiecības. Kontinentālajā tiesību sistēmā šo jēdzienu praktiski vairs nelieto, jo nav ārkārtēju apstākļu. Iztiek ar likumiem, MK noteikumiem, rīkojumiem utml. Par anglo-sakšu tiesību sistēmu pēdējos gados interesējies neesmu un nevaru neko apgalvot. Ja LV žurnālisti šo terminu vēl lieto, tad iespējams, ka viņi neatšķir sarunu valodu no juridiskās terminoloģijas. Es viņiem un Jums, Juri, piedodu, jo ne jau katrs ir studējis tiesības 6 gadus, kā es, un pie tam bez akadēmiskajiem malā no studijām atiešanas gadiem.

20.okt 2020 Atbildēt
orinska atbilde īpaši stulbs

Tā jau es domāju, ka esi kaut ko dikti studējis. Pareizi laikam būtu - bērna kopšanas atvaļinājumā. Viņa jau, manuprāt, karaliskajā galmā bija pieņemta darbā. Karaliene gan gribēja jauno iegātni atrunāt, bet Megana teicās - visu izdarīs godam.

20.okt 2020 Atbildēt
Maria

Vai Megana tagad būtu vēl atbildīga par tulkojumiem Latvijas portālos? Viņai 100% taisnība! Cilvēku naidam nav robežu - un tas viss dēļ skaudības un rasisma. Megana ir vienkārši lieliska!

21.okt 2020 Atbildēt
Marcis Dzelme

Kuš.

21.okt 2020 Atbildēt

Komentēt