Megana Mārkla iedvesmojas no Mišelas Obamas

© AFP/Scanpix/LETA

Megana Mārkla un Princis Harijs bieži vien nonāk mediju redzeslokā, saskaroties gan ar dažādu kritiku, gan atbalstu. Lai spētu izturēt sabiedrības spiedienu, Megana Mārkla atzīst, ka iedvesmojas no bijušā ASV prezidenta Baraka Obamas sievas Mišelas, raksta "eonline.com".

Mišela Obama kādā no savām uzrunām ir minējusi, ka, sastopoties ar kritiku, cenšas dzīvot ar moto “kad viņi krīt zemu, mēs ceļamies augšā.”

Megana atzīst, ka, lai saglabātu vēsu prātu un neļautu kritiķiem aizskart viņas un viņas ģimenes jūtas, bieži nāk talkā arī humora izjūta.

"Brīdī, kad jūs varat atbrīvoties no visiem šiem citiem uzskatiem par to, par ko jūs zināt patiesību, tad es domāju, ka ir ļoti viegli dzīvot ar šo patiesību un dzīvot autentiski,” viņa skaidroja.

"Tā es izvēlos pārvietoties pa pasauli."

Pēc tam, kad Megana un Harijs ar video palīdzību aicināja un mudināja amerikāņus doties un balsot gaidāmajās prezidenta vēlēšanās, arī Donalds Tramps ir sniedzis glaimojošu komentāru ģimenei. “Es neesmu viņas fans, un viņa, iespējams, to ir dzirdējusi, bet es novēlu Harijam daudz veiksmes - viņam tā būs vajadzīga.”

Slavenības

Karaļnams ne reizi vien ir meklējis iespējas, kā attīstīt dažādas biznesa idejas, lai piepelnītos. Reiz nelaiķe karaliene Elizabete II atvēra savu krogu, nu viņas dēls karalis Čārlzs III nācis klajā ar savu ideju, kā nopelnīt, vēsta "The Sun".

Svarīgākais