Komentāri: Ceriņš ironizē par lēmumu Bruknas skandāla lietā

īpaši stulbs

Vai tad visas rezerves jau izsmeltas?

10.sep 2020 Atbildēt
Indra Cirule

Vismaz tik daudz labums, ka sarosījās dienesti, kuru tiešā pārraudzībā vajadzētu būt problembērniem. Cerībā, ka Bruknas kopienai tiks atvainošanās no samazgu lējējiem... Un prasīt atbildību no bērnu aizsardzības dienesta, ka nav veikuši savu tiešo pienākumu- aizsargājuši, glābuši bērnu/jaunieti, kamēr tas vēl ir bijis izdarāms ģimenes lokā.

10.sep 2020 Atbildēt
Jānis Rubīns

Piekrītu Jums!

10.sep 2020 Atbildēt
Ivo Tellis

Indra: 100% piekrītu

11.sep 2020 Atbildēt
Andris Saulīte

NAV BRUKNAS PROBLĒMAS -- NAV BIJIS BRUKNAS PROBLĒMAS --PROBLĒMAS BIJA IR UN BŪS CITUR --- Tas ka tie kuriem ir patiesas peroblemas sāk smirdēt par ''bruknas problemām'' ir vk termometra rādījums -- N

10.sep 2020 Atbildēt
Melānija

Tā jau nu nav,ka tur nebija problēmas,nu tagad vismaz tur nebūs bērni un jaunieši kopā ar pieaugušajiem.Jā,jaunieši ir palaidnieki,bet tas jau nedod tiesības pret viņiem izturēties kā koncentrācijas nometnē.Ir jāudzina,bet cilvēkiem-pedagogiem,tiem kuri to prot darīt.Vienmēr jau dzīvē ir tā,kad ļaunums rada pretļaunumu,ne jau ar ļaunumu var panākt laabu rezzultātu.

10.sep 2020 Atbildēt
Broņislava Dzene

Kā gan Tev gribētos, lai asinis līst straumēm, ne Tu tur biji tajā koncentrācijas nometnē, ne ko zini, bet vai kā ļaunums sirdi plosa, ka tur nav ne piektā daļa no žurnālistu saceltās ažiotāžas, ka tikai kādam galvu noraut, ka tikai kādu pazemot. Dots devējam parasti atdodas desmitkārtīgi - ļaunums rada ļaunumu akmeņu metējiem pašiem.

10.sep 2020 Atbildēt
Vigita Pumpure

Kā tas ir audzināt, esmu pedagogs, neviens pedagogs nevar aizstāt ģimeni un veikt ģimenes funkciju, pedagogi māca noteiktu priekšmetu, izaudzināt var kāpostu dobē. Ņemšu vienu grūtdieni un audzināšu un izaudzināšu....tā runā tie, kuri reāli nekad nav strādājuši ar problēmu bērniem. Lūgt Dievu par viņiem ir efektīvāk. Labs skolotājs nekad nevar aizstāt visdraņķīgāko ģimeni, tā ir ...

10.sep 2020 Atbildēt
Hmmmmm

Hmm..Ceriņš bija klāt kad it kā Artusam uz ceļiem bija KNAB jānometas? Kas Ceriņš ir , ka var tēlot pārgudro par jebkuru tēmu?! Cik profila augstskolas beidzis ja tiiiik gudrs?

10.sep 2020 Atbildēt
Valdis Mednis

"Ir jāaudzina,bet cilvēkiem-pedagogiem,tiem kuri to prot darīt." Tas nozīmē- ja neproti, tad netaisi bērnus! Ja nopietni, tad audzināšana sākas ģimenē- ja to sāk tikai skolā, tad tas process jau ir nokavēts.

10.sep 2020 Atbildēt
Igors Slakters

Pastāstiet man,kas viņš ir tā TV personība Aivis Ceriņš? Es viņu pirmo reizi mūžā redzu,bet tiek pasniegts,ka ir TV personība Aivis Ceriņš!!!!Vai viņš ir varavīksnes biedrs vai kāds dziedošais? Ko viņš dzīvē ir sasniedzis? Paldies.

10.sep 2020 Atbildēt
Solveiga Erdmane

Diezgan labs raidījuma vadītājs. Skaistulis, sievietēm patīk, bet ir precējies un labs tētis. Un viņa vārdiem vairāk piekrītu kā nepiekrītu.

11.sep 2020 Atbildēt
Ilgvars Forands

TV24 ir visai vienpusīgs skatījums uz lietām, t.sk. vēlme nomelnot!

11.sep 2020 Atbildēt
Janis Zvilna

bRONISLAVA dZENE UZRAKSTRIA PATIESUS VARDUS ,BET TAS cECIŅŠ tads muļķa žurnālistiņš vien ir ,kāau lielākādaļa žurnalistu .

12.sep 2020 Atbildēt

Komentēt