Komentāri: Daneviča atklāj intīmas detaļas par attiecībām ar Kaimiņu

Roberts

Iepriecina ar to pašu vielu, ar ko agrāko?

21.aug 2020 Atbildēt
Arturs Prieditis

Ne tikai mediju, bet visas kultūrnācijas šizofrēnija turpinās. Bez Latvijas Republikas Saeimas Cilvēktiesību un sociālo lietu komisijas priekšsēdētāja Kaimiņa kunga slavēšanas portālu dzeltenajās rubrikās nepaiet neviena diena. Pašlaik tas notiek uz šausmīgo cilvēktiesību pārkāpumu fona Bauskas pusē, kur katoļu priesteris izrīkojas ar bērniem kā senās Romas vergturis. Dotajam dzeltenajam materiālam par valsts cilvēktiesību lielāko priekšnieku portālā līdzās ir vairāki materiāli par vergturi un valsts iestāžu veiktajām pārbaudēm. Tiekamies ar ārprātīgu rīcību! Žurnālisti nesaprot, ka tā nedrīkst izkārtot materiālus, informējot "tautu". Arī pats cilvēktiesību priekšnieks acīmredzot neko neiebilst pret viņa slavēšanu. Bet galvenais - nekas neliecina, ka viņš iejauktos Bauskas nelieša nelietībās. Kādi gan stulbeņi un profesionālās nejēgas strādā "Nra.lv" ar seksuāli neizvēlīgo resnuli priekšgalā - visreakcionārāko publikāciju izvēmēju!

21.aug 2020 Atbildēt
Marcis

Ko stulbas Prieditis te murgu,tur bija tikai anonims zvans.

21.aug 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Nav ko plātīties. Kiviču pāri drosmē tāpat viņiem nepārsist. Artruss pat uz Jēkabpili iepazīties ar Dārtas vecākiem baidās.

21.aug 2020 Atbildēt
Anita Torne

Viniem ar galvu navKartiba.2 Šizofreniki.Latvija iet uz savu valst pazaudešanu ar tadiem cilviekiem.Vinus vajag izolet no latvijas iedzivotajiem.

21.aug 2020 Atbildēt
Marcis

Tev ir vieta Tvaika iela 2 bez interneta piesleguma Anita Torne..

21.aug 2020 Atbildēt
Tedis atbilde Marcis

Mīkstais mārčuks atkal zosis dzen,grūti gan pajoliņam,,.

22.aug 2020 Atbildēt
Politruks

Kartupela labaakaas iipashiibas - 1) nodeviiba, 2) meliigums, 3) zagliigums, 4) manipuleeshana ar tautu, 5) alkoholisms un 6) nhirgaashanaas par liidzcilveekiem. Daartinj luudzu aizvaac sunju kakas no ielas.

21.aug 2020 Atbildēt
Politruks

Es izveeleetos, lai Kartupelis rada beernus Daartai, nekaa Kartupelis ar Daartu ietu politikaa. Tad vismaz vienam cilveekam dziive tiktu sabojaata, nu labi diviem, nekaa 1,7 miljoniem cilveekiem dziives tiktu sabojaatas.

21.aug 2020 Atbildēt
Lauma

Skaudīgo letiņu komentāri ir fascinējoši... Vēlu Dārtai un Artusam laimi! Ikviens drīkst būt laimīgs, neatkarīgi no politiskās piederības!

21.aug 2020 Atbildēt
Antilotars Šampēteris

joprojām savā paziņu lokā neesmu saticis nevienu, kas godīgi pateiktu/atzītu, ka ir balsojis par klaunu partiju, vai tiešām visi sēņulasītāji......

21.aug 2020 Atbildēt
Vitto

Viņi piestāv viens otram.Un abi izskatās laimīgāki nekā iepriekšējās attiecībās.

22.aug 2020 Atbildēt

Komentēt