Komentāri: Andris Kivičs skandalē ar Viesturu Rudzīti

Anita Kalnina

Nu tāds preteklis tas primāts!!! Es pirmo reizi ko tādu redzu un dzirdu, ka "raidijuma" vadītājs pēc intervijas apdirš intervējamo. Viesturs Rudzītis šo neslavēja un neglaudija pa spalvai tā uzreiz sūdu ventilators ieslēdzās. Kivič! Ko vaino dzelteno presi, ja pats katru sūdu liec apskatei un kad kāds pasaka taisnību acīs tā uzreiz jācūkojas?

2.jūl 2020 Atbildēt
dzintra

es iedrošinos šaubīties par to,ka dzeltenā prese būtu izrādījusi kaut mazāko interesi par šo Kiviču,ja vien viņš pats jau ilgus,ilgus gadus necenstos publiski demonstrēt katru savu soli,sievas,brūtes u.t.t.Ir muļķīgi vainot dzelteno presi.Latvijā ir simtiem īstu mākslinieku,mūziķu,aktieru,komponistu un citu jomu pārstāvju,par kuriem dzeltenā prese nekad nav rakstījusi un nerakstīs.Rudzīša kungs pieļāva kļūdu,ierodoties uz interviju pie šī vīreļa,jo vīrelis gaida,ka viesis nolaidīsies līdz viņa līmenim,kas Rudzīša kunga gadījumā nemaz nav iespējams.Lai Andris labāk intervē sev līdzīgos.Tādu taču arī netrūkst.

2.jūl 2020 Atbildēt
Marcis Dzelme

Anita,dzitra,Elvisa 17,un Tedis realie neta trolli,idioti ar savam slimajam fantazijam un saviem murgiem,un Andrim Kivicam jusu pus debilie komentari ir pie vienas vietas.

2.jūl 2020 Atbildēt
Elvisa17 atbilde Marcis Dzelme

Marci, pasaki savam drauģelim Kivičam, ka viņam laiks atblusoties, dīdās jau otro dienu, siekalas šķiezdams. Un vēl - Kivis gribētu,lai Rudzītis viņam atvainojas, bet, vai Kivičs ir atvainojies Dimiteram par viņa apvainošanu?

3.jūl 2020 Atbildēt
pēteris

KAKA!

2.jūl 2020 Atbildēt
Elvisa17

Kivič, vai jau esi izdomājis, ar kādu iemeslu neierasties uz tiesas sēdi jūlijā? Vai centīsies notēlot kārtējo sirdslēkmi kā toreiz, kad Liene klosterī un Gintermuižas SPA izklaidējās?

2.jūl 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Kivičam pirms dzemdībām jau nu nevajadzētu gan uzrauties uz asumiem un lieki nervozēt.

2.jūl 2020 Atbildēt
Tedis

Lopiņš paliek lopiņš,priekā!

2.jūl 2020 Atbildēt
viks

Pamuļķis - apsēklotājs - Andris Kivičs taisa pašreklāmu. Neapsēklotās dāmas, piesakaties !

2.jūl 2020 Atbildēt
dzintra

Noskatījos Andra un Viestura sarunu.Interesanti.Var just,ka Andri patiesi interesē šī tēma tīri personīgi un pēc tā,ko viņš dzirdējis no daudziem cilvēkiem,kuri ir ar viņu dalījušies savos kreņķos.Andris patiesi grib saprast Viestura teikto,bet tas nav iespējams.Andris to vienkārši nespēj saprast.Bet grib.Tas jau labi.

2.jūl 2020 Atbildēt
Pujene Sārtā

Ha, ha... un mēs visi labi zinām, kā sauc tos, kas grib, bet nespēj...

2.jūl 2020 Atbildēt

Komentēt