Komentāri: "No ārsta kļuvu par pacientu"; Hosams Abu Meri par pieredzēto slimnīcā

Bruno Bruno

Nu tad izbaudi savus darba auglus. Tev dancos apkart salidzinot ar vienkarshiem cilvekiem!

21.mai 2020 Atbildēt
Fra

Stacionārā ar Covid 19 ārstējas 24 pacienti. Cik mediķi tad ir tur aizņemti? un vai tā ir patiešām milzīga slodze? katru gadu taču gripas periodā ir daudz lielāks slimnieku skaits stacionārā... cilvēki jau pieraduši, ka jāārstējas pašam un mājās, iznāks - labi, neiznāks - neko darīt! Ģimenes ārsti tagad vispār brīvdienās, un pārkvalificējušies par telefonkonsultantiem.

Kaut gan jau pirms dažiem gadiem, kad knapi aizvilkos pie ģimenes ārsta ar temperatūru, sāpēm krūtīs un mežonīgu klepu, lai vismaz izskata man plaušas un izraksta recepšu zāles, ģimenes ārste smaidot teica: ".. ja jūs esiet tik slims, tad kāpēc nākat, vajag mājās ārstēties". Knapi toreiz izārstēju plaušukarsoni, ilgi gāja. Tad arī sapratu, cik nejēdzīga tā attieksme, ja pēkšņi esi saslimis un gribi nedaudz palīdzību. Jūties kā diedelnieks, lai tas mediķis kaut nedaudz sasprindzina tās savas smadzenes tavās problēmās iedziļinoties, " ..ak vai, cik grūti, cik nogurdinoši, cik neciešami ārstēt tos saslimušos, kas visi uzbāžas tiem nabaga mediķiem, tiem svētajiem un dižajiem humānistiem".

21.mai 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Tā ir, kad Lindu pameta!

21.mai 2020 Atbildēt
Elisa Meijere

Pareizi saka, vairāk būtu cilvēku , kas šobrīd novērtē ārstu darbu. Daudzi ārsti šobrīd riskē ar savu dzīvību pacietu dēļ.

22.mai 2020 Atbildēt

Komentēt