Komentāri: Cik izmaksāja Porziņģa čarterreiss uz Latviju?

Jānis Puķītis

Bet tai lidmašīnai jānokļūst atpakaļ ASV, tātad cena x2

30.apr 2020 Atbildēt
Pēteris Gross

drīzāk izdalīti ar 2, tad būtu viena virziena biļetes cena - gan jau tur ir turp un atpakaļ

30.apr 2020 Atbildēt
Ans Profi

Kapēc cena x2?... izīre tak pa h, cik stundas pavadi lotenē par tik arī maksā,...pēc tava spriedelējuma būtu jāmaksā arī par laiku kas tiek veltīts lidnašīnas apkopei, mazgāšanai utt...:)

1.mai 2020 Atbildēt
Jānis Puķītis atbilde Ans Profi

Aha un lidene tagad stāv Liepājas lidostā un gaida pasažieru kas grib uz ASV aizlaist pēc Hamburgera. Kas maksās pilotam, degvielu,amortizāciju par tām stundām atpakaļ?

1.mai 2020 Atbildēt
Andis Paegleskalns atbilde Jānis Puķītis

Tad jau taksi tu arī maksā atpakaļceļu.

1.mai 2020 Atbildēt
Tedis

Nu ja Porzinge piķo,tad kāda kuram daļa,viņš tad nestāv ar pastieptu roku pie baznīcas!

30.apr 2020 Atbildēt
Viesturs Viesturs

Kāda kuram daļa cik viņš maksāja.....!!??....Tā ir ir viņa nauda, godīgi, ar darbu un talantu, nopelnīta......!!!

30.apr 2020 Atbildēt
Janis Zugovs

Runa nav par to, kāda kuram ir daļa, bet cilvēkiem ir interesanti uzzināt ko jaunu, neikdienišķu. Tas parāda arī dažādu cilvēku atšķirīgas iespējas un stimulē cilvēkus sevi pilnveidot.

1.mai 2020 Atbildēt
Aivars Baumanis

Kam jobi ar ko Kristaps atlidoja un cik tas vinam maksaja,ta ir vina personiga lieta,kaut Vins atbrauktu ar Taxi,kada kuram dala par Vina nopelnito naudu?Ja tava valdiba ta daritu par taviem maksatajiem nodokliem,tad tu varetu blaustities un traci celt,bet sobrid tie tavi stulbie komentari ir nelieki.Padoma,ja ir ar ko domat.Hau,es visu pateicu.

30.apr 2020 Atbildēt
Valdis Panks

Kaut kas žurnālistiem ir jāuzraksta. Te arī ir normāls raksts, kā daži var atļauties bez sirdsapziņas pārmetumiem un citu nopēluma. Skumji tikai, ka dzīvojam valstī, kur 60% palikušo pavalstnieku šādu naudu nopelnītu 10 un vairāk gados, pie noteikuma, ja nebūtu jāmaksā ne par ēdienu, komunālie, drēbes, BĒRNI u.c. izdevumi. Taču, kad šādi "izklaidējas" valsts pārvaldes, valsts kapitālsabiedrību darbinieki par nodokļu maksātāju naudu, rodas riebums pret visu valsti, lai gan parazīti ir tikai daži tūkstoši zaglēnu, kas īsā laika periodā sarauš kapitālu sev un sev pietuvinātajiem un stāsta par iespējām kas visiem ir dotas, māca par patriotismu arī nabadzībā iestigušajiem, jo redz "Brīvības cīņās", kareivji cīnījās par brīvu Latviju un tautas labklājību. Diemžēl tā tautas labklājība beidzās līdz ar zemākajiem amatiem valsts un pašvaldību iestādēs. Par privātbiznesu nemaz nerunāsim. Tas, ar dažiem izņēmumiem, ir izskausts jau 2007 gada beigās!

Visu cieņu Porziņģim! Un to ko viņš sarunāja savā pirmā drafta preses brīfingā, bija patiesība un par to nebija jāatvainojās!

1.mai 2020 Atbildēt
Sandis Neilands atbilde Valdis Panks

Par daudz tukšu vārdu, mēs braucam ar taxi, viņš ar lidmašīnas taxi.

2.mai 2020 Atbildēt

Komentēt