Komentāri: Covid-19 krīze: aicina ziedot latviešu mūziķiem, aktieriem un citiem māksliniekiem

Tedis

Ha,ha! Tūlīt teku,tikai kurpju šņores izgludināšu!Atslēgu no dzīvokļa kur nauda stāv nevajag?

27.apr 2020 Atbildēt
Broņislava Dzene

Tā tas ir daudz pelna un daudz notrallina. Vai tad nav jāiekrāj nauda nebaltai dienai, kā to darīja mūsu senči, ka jāubago?

27.apr 2020 Atbildēt
Adeira

Visvienkāršāk ir lūgt ar izstieptu roku....

Laukos šobrīd darbi no saules līdz saulei un darba roku trūkst. Ir zemnieki, kas maksā ļoti labu naudu par akmeņu lasīšanu vai kartupeļu šķirošanu. Tā, ka akmeņus var lasīt vīrieši, kaut reāli laukos to dara arī sievietes, kartupeļus var šķirot sievietes, kaut to var darīt arī vīrieši! Daudzi ravē zemenes , kopj krūmmellenes un citus ogulājus, strādā siltumnīcās...... Visa diena laukā svaigā gaisā un vakarā saņem algu, kas nereti ir lielāka kā saņem aktieris par teātra izrādi. Vairums nodrošina ar dzīvošanu uz vietas normālos apstākļos.

Piesakieties, kaut viens no visa lielā bara, kas uz skatuves ne šāds ne tāds, bet tiek turēts teātrī tikai tādēļ, ka drosme uz skatuves ar plikiem debesu zvaniem skraidīt!

28.apr 2020 Atbildēt
Melānija

Pirmkārt,ja mākslinieki ir strādājuši oficiāli,maksājuši nodokļus,tad taču saņem no valsts dīkstāves pabalstu,bet,ja nē,tad nu vēl varētu padomāt par pārkvalificēšanos,kaut ko citu pamācīties,nekāa tikai dziedāt un spēlēt.Vai ziedojumi ir tas labākais variants,diezin vai.

28.apr 2020 Atbildēt
Anna Kurme

Vai tad 700 nepietiek. Pabalstu taču saņems. Jā, ir darbs mežā, laukos, veikalos. Banka arī sola kredītu brīvdienas. Kaut kas neīsti, var pārkvalificēties. Arī dziedātājs var darīt fizisko darbu, vai tad visu vasaru būs jāuztur. Būs mācība ka ar nodokļiem joki nav.

28.apr 2020 Atbildēt
Malda Freiberga

Vieglas dzīves dzīvotāji tik trallināt un sevi izrādīt prot. Tagad tik tiešām ir darbs veikalos, kur vīriešu rokas vajag, lai noliktavās smagās kastes noliktu pa vietām. Laukos patīkamāks darbs nevar būt - svaigā gaisā var nostiprināt ne tikai muskuļus, bet arī plaušas un sirdi. Uz priekšu, Bāleliņi !!

28.apr 2020 Atbildēt
Samanta Kavare

Łoti atvainojos cien.màksliniekiem,bet vińi kas? cilvèki ar īpašàm vajadzībàm? Kuri nespèj stràdàt algotu darbu? Nu wtf? Lauksaimniekiem,mežsaimniekiem, lopkopjiem vèl joprojam vajag stràdīgas rokas! Un vińi pat maxà par to algas,iedomajieties?

28.apr 2020 Atbildēt
Tedis

Sprāguša ēzeļa ausis tiem pidrillām!

28.apr 2020 Atbildēt
Megija Lidaka

Šausmas! Būtu labāk veciem cilvēkiem ziedojuši nevis kkādiem cilvēkiem kuriem ir gan rokas gan kājas. Lai iet uz mežu malku cirst. Tas ka viņi dzied un zīmē, dejo un vēl kko dara tas jau nenozīmē ka ir baigi "populāri". Viņi ir parasti cilvēki vnk internetā liek visādus sūdus. A kur palika viss par pensionāriem? Būtu labāk viņiem palīdzējuši viņi nevar nekur strādāt un iet. GUDRI DIRST NAV MALKU CIRST.

29.apr 2020 Atbildēt

Komentēt