Komentāri: Astrologs izsaka prognozi par nākamo krīzi

Melānija

Bet jābūt tai pātagai,jo kā gan savādāk mēs to sērgu uzveiksim,jo ir cilvēki,kuri to nekādi negrib saprast.Nu nav jau mums tie bargākie noteikumi,tie ir izpildāmi,jo disciplinētāki būsim,jo ātrāk uzvarēsim.

15.apr 2020 Atbildēt
Andris Ozols

kaarteejie pamulka murgi

15.apr 2020 Atbildēt
Vizma Gitendorfa

Iemācies cienīt cilvēkus. Varbūt pats esi ar iztrūkumiem. vai vari pierādīt sevi? Tev jāatvainojas, jo TU esi tikai līdzcilvēks ar sastresotu attieksmi. pievaldies.

16.apr 2020 Atbildēt
Fra

Nu bet ko tad tas pats Baņķis tā dara? Šis saka: "...Dragājam pēc vecās shēmas tik tālāk...". Kas viņam liek iet aiz tā burkāna un būt negarīgam? Nu tak mainies vecīt, nevis te pļurksti - "ejam pēc vecās shēmas...". Es neeju ne pēc kādas tavas shēmas, Baņķi!

15.apr 2020 Atbildēt
Liāna Zemgalē

Mazāk būtu kulstījis mēli un citu prognozes nosaucis par savām. Slidens tipiņš.

16.apr 2020 Atbildēt
Vizma Gitendorfa

Cilvēkiem pienākusi mācību stunda. Eksāmeni jānoliek tādās svarīgās lietās - vērtību pārvērtēšanai un gaismas cilvēki vienkārši pārlaiž šo laiku, jo kas bagāts garā un dvēselē, tas atrod ko darīt un kā darīt.

16.apr 2020 Atbildēt
Anita Bildere

Kāpēc ir jāmurgo? Ir jadzīvo, jācīnās, jārada sevī labestība un līdzjūtība! Ir pienācis laiks ne tikai fantazēt un muldēt, bet darīt, rīkoties un sargāt sevi, citus un pasauli uz kuras dzīvojam!

16.apr 2020 Atbildēt
Kaspars Sils

Laiks iemācīties pieņemt nāvi kā savu laiku šeit līdz tai.

Un nebaidītiies no tās!!!

Matreālais fiziskais ir ortšķirīgs.... Ļoti labi pateici Kristap!!!

16.apr 2020 Atbildēt

Komentēt