Komentāri: Dziedātājai Valērijai nākas regulāri veikt Covid-19 testus

Nellija Ko

Vai patiešām uz zemeslodes vairs nav dziedātāju, ka latviešu presē jāraksta par šito kazu, kurai nav nedz balss, nedz dzirdes! Apbrīnojami. Un nožēlojami.

19.apr 2020 Atbildēt
ženija

Smadzeņu nav, pati ne tikai kaza, bet indīgā čūska.

20.apr 2020 Atbildēt
Aivars

Piekrītu. Nezinu par balsi un citām dotībām, taču zinu, ka viņa ir krimnašiste un vatiniece, kā arī iekļauta LV persona non grata sarakstā. Ir stulbi mūsu presē rakstīt par tādiem kadriem un vēl tādu papīrgroza informāciju. Gatavojat augsni viņas leģitimizēšanai LV/

20.apr 2020 Atbildēt
Murrey

Par pārējām viņas kvalitātēm var spriest visādi (starp citu, kā par daudziem no mums), bet dziedāt viņa prot. Un ne tikai prot, bet arī dzied labi.

20.apr 2020 Atbildēt
Antra Grube

Tas ir tik smieklīgi katrā Krievijas 1. kanāla raidījumā redzēt grozāmies šito sievieti, kurai pat nav īsta vārda un uzvārda! Tikai tāpēc ka Prigožinam ir ietekme Krievijas masu medijos, viņa ir visur. Bet nepavisam nav smieklīgi, ka viņas dzīve tiek apcerēta Latvijas medijos, vēl jo vairāk, ka viņai šeit aizliegts iebraukt.

19.apr 2020 Atbildēt
Murrey

[viņai šeit aizliegts iebraukt.], jo viņa nepatīk Rimševicam...

20.apr 2020 Atbildēt
Deniss

Dārgie latvs!ieši domāju ka labāk jāzin , kas notiek kaimiņva;stīs nekā ASV vai Vācijā un Lielbritānijā, tas ir pirmais! Otrais Valērijai ir laba balss, ir jaklausās dziesmas un jāsaprot repertuārs, nevis rakstīt kaut ko sliktu ja iet runa par Krieviju! Patriotisma noskaņa ir laba lieta, bet jāciena visas tautas it īpaši kaimiņus! Nevajag gremdēt sevi politikā un ja tomēr ir velme padomāt no politikas viedokļa, tad kur mēs tagag latvieši dzīvotu ja krievi mums neuzbūvētu PSRS laikā daudzstāvu mājas Rīgā un citās pilsētās! Labāk zināt par Krieviju nevis par ASV . kura nevēlās palīdzēt un domā tikai par naftu! Vai ne?

19.apr 2020 Atbildēt
Evita Linina

Tu gribi teikt,ka tad latvieši dzīvotu alās?

19.apr 2020 Atbildēt
Atvars Eglitis

Latviešiem māju netrūka. Tās "daudzstāvu mājas Rīgā un citās pilsētās" krievi uzbūvēja priekš saviem migrantiem ar kuru palīdzību bija plānots te visus pārkrievot

19.apr 2020 Atbildēt
Aivars

Denis, atvaino, bet neredzu vispār ne ko, par ko būtu tos lielos kaimiņus jāciena. Iznīcināja mūsu ekonomiku, kura tikai pēc vateņu pasakām bija atpalikusi un vietā uzbūvēja savu kroplo. Armijnieki un partijnieki atņēma vietējiem mājas un dzīvokļus, izveda, slepkavojja, pazemoja, bet tu te raksti par daudzstāvenēm. Un daudz vietējo tajās dabūja dzīvokļus? Viss tika kolonistu varzai.

20.apr 2020 Atbildēt
Lidija Riga atbilde Aivars

Stulbs gan tu esi tā domājot!

20.apr 2020 Atbildēt
Deniss atbilde Aivars

Aivar gribēju atbildēt tev par Valēriju. Vai zini kāpēc viņu ierakstīja tajā sarakstā vai Tev izstastīt? Un tā kā nezini viņas balsi un dziemas, pateikšu tev to, ka viņai ir dziesma, laba dziesma kurā ir pieminēta Rīga, ne visi krievi piemin mūsu galvaspilsētu dziesmās , viņa to ir izdarījusi!

20.apr 2020 Atbildēt
Murrey

[ja krievi mums neuzbūvētu PSRS laikā daudzstāvu mājas Rīgā un citās pilsētās]. Būtu neatkarīgas valsts apstākļos uzbūvējuši paši un vēl labākas. Par Valēriju gan tev taisnība - balss viņai ir laba.

20.apr 2020 Atbildēt
Deniss atbilde Murrey

Murray , palasiju tavus komntarus augstāk, redzu esi sparotošs cilvēks, cienu! Bet, tu raksti ka ja mēs būtu neatkarīga valsts mēs uzbūvētu labak... Vai ilgi laiku mēs pavadījām ka Brīva valsts? J amēs gribējām brīvību , tad priekš kam vajadzēja citā savienībā ieiet? Tikai tāpēc ka tā nebija krievu savienība?

20.apr 2020 Atbildēt
Deniss

Tātad tagad daudzstāvu mājās dzīvo tikai krievi un emigranti??? Tauta, ieminēšos vēl reiz par patriotisma ideju jādomā sportā un dziedāt himnu, kad tā skan! Kad Zolitūdē sabruka Maxima krievi uzreiz vēlējās nosūtīt palīdzību ! No Pskovas 30 minūšu laika ar helikopteriem būtu te! Un izdzīvotu vairāk cilvēku! ASV kaut ko tādu piedāvāja? Sāciet taču jau domāt loģisķi un ar galvu! Un tagad atbildēšu dāmai! JA mums nebūtu uzbūvētas daudzstāvenes, kur Mūsu valsts tajā laikā ņemtu naudu un materiālus pašiem tās būvēt? Diemžēl, ja zinat Mūsu valsts vēsturi nu nebijām mēs tik bagāta valsts, kā arī tagad nav mums vidēja alga valstī 1200 eur, ka citās EU valstīs uz kurām mēs skatamies! Mēs tācu neskatamies uz Slovākiju vai līdzīgām valstīm, mēs vēlamies sevi salīdzināt ar Vāciju u.t.t.!

20.apr 2020 Atbildēt
Atvars Eglitis

Mjā. smags gadijums...

20.apr 2020 Atbildēt
varavīksne0987 atbilde Atvars Eglitis

Tiešām...........

20.apr 2020 Atbildēt
Lidija Riga

Ekonomiku nogremdēja paši latvieši,ja nav elementāras domāšanas,tad nevajag glupības rakstīt. Krievu laikos mums bija viss:rūnīcas,lauksaimniecība,cukurbietes un pārstrāde utt,to visu pārdeva un iznīcināja paši latvieši. Pat tagad pienu cik jau mums viņa ir,vedam uz Lietuvu un pērkam no turienes pārstrādāto. Mēs purpinam par to ka viss pieder lietuviešiem,bet tie vismaz domā uz priekšu,bet mums jau vairs gandrīz nekā nav,tikai eksistējam pārsvarā no pērk un pārdot.

20.apr 2020 Atbildēt
Murrey

[Krievu laikos mums bija viss:rūnīcas,lauksaimniecība,cukurbietes un pārstrāde] Rūpnīcas, kuras starptautiskā tirgū bija konkurētnespējīgas un pārdošanai arī tikai derēja, kolhozu tipa laulsaimniecība, kura nevarēja iztikt bez talciniekiem, kamēr Rietumos lauksaimniecībā bija nodarbināti tikai daži procenti iedzīvotāju. Jā un arī cukurbietes, kuras pārstrādāja nemodernās un novecojušās cukurfabrikās.

20.apr 2020 Atbildēt
Deniss atbilde Murrey

Bija cits laiks, tomēr cilvēki bija nodarbināti! Un nebja tik daudz bezdarbnieku. Par novecotam vai nē, ja skatīties arī uz Eiropu nekā moderna arī tur nebija. Visi bija vienā līmenī , mīnus bija tikai viens , ka izbraukt piemēram tālāk par Čehoslovākiju vai Bulgāriju nedrīkstēja bez atļaujas.

20.apr 2020 Atbildēt
Deniss

Beidzot parādijās vēl domājošie cilvēki! Un kuri tiešām zin vēsturi, kuri nav macīti no pārrakstītas vēstures, bet zin patiesību! Lidija respektēju Jums!

20.apr 2020 Atbildēt

Komentēt