Komentāri: Pēteris Kļava asi izsakās par situāciju valdībā un Rīgā

Valdis Freimantāls

Un par RLB likvidāciju 1993. gada 18. februāra naktī ne vārda/ .....dziemu noklausaties par vīrusu ....www.youtube.com/watch?v=3pox3...rt_radio=1&t=0

8.apr 2020 Atbildēt
Ženija Vindača

Man ļoti patīk Pēteris Kļava. Kāpēc aizliedza diskusijas '' Šeit un tagad''.A ko tagad rāda TV ekrānos? Fui.

8.apr 2020 Atbildēt
Imants

Pētera vietā=Vilis, kurš kā Satiksmes ministrs:"Slēgsim Rīgā - fiziski un morāli novecojušos trolejbusus un ekoloģiskie un modernie autobusi, lai kursē viņu vietā."

8.apr 2020 Atbildēt
Ženija Vindača

Malacis.

8.apr 2020 Atbildēt
Anita Hatona

Nomierināties Kļavas kungs, joprojām iesakāt braukt uz Maskavu pie Putina šņabi dzert...?.viņš jums joprojām simpātisks...?.Ceļi jums nepatīk...NATO, EIROPA, jums TAS

nepatīk.

8.apr 2020 Atbildēt
māris

Ko nu murgo t.s. Anita!

8.apr 2020 Atbildēt
Anita Hatona atbilde māris

t.s. Māris, tie nav murgi.....jūs neatceraties, kad vienā intervijā viņš tā teica. Pašlaik COVID19 laikā, viņš spriež par LV ceļiem? Es kādreiz biju viņa lielākā fane.

9.apr 2020 Atbildēt
Gunda Drozdova

Kāds sakars covid 19 ar ceļiem? Nevajag slēpties aiz vīrusa un noliegt realitāti!

9.apr 2020 Atbildēt
Aldis Rotbergs

Pati saprati ko tur iemurgoji?

9.apr 2020 Atbildēt
Aldis Lubins

Debiliem jau vajag 4 miliardus ,bet Igauni iztiek ar 1,5 mil

8.apr 2020 Atbildēt
Silvija Geguste

Malacis!

8.apr 2020 Atbildēt
Vita

Saprotu, ka P. Kļava izmanto situāciju un ēterā nosauc lietas īstajos vārdos, pretēji visādiem daudzajiem beņķu deldētājiem, baltrocīšiem un naturāliem ES dirsālīdējiem, kas nespēj pastāvēt par Latviju un latviešu tautu, kura reāli ir uz izmiršanas sliekšņa, ja vien jau to slieksni nav neatgriezeniski pārkāpusi.

Te vietā K. G. Junga citāts:

Человеку со всей определённостью необходимы общие убеждения и идеи, которые придают смысл его жизни и помогают ему отыскивать свое место во Вселенной. Человек способен преодолеть совершенно невозможные трудности, если убежден, что это имеет смысл. И он терпит крах, если сверх прочих несчастий вынужден признавать, что играет роль в сказке, рассказанной идиотом.

8.apr 2020 Atbildēt
Hugo_dēls

...vai vispār kaut ko jēdz no Visuma?!? ...tad jau Putins arī laikam 'met krustu', jo atradis jēgu kalpošanā Dievam??? Bet sakarā ar minēto K.G. Jungu: ... Kad “troņmantinieks” (Jungs) mēģināja izzināt skolotāja (Freida)uzskatus par parapsiholoģiju un gaišredzību, pēdējais kā ar cirvi atcirta: “Muļķības!” ...BET LATVISKI RUNĀJOT, 1933. gadā doktors Gērings, kurš bija tuvos rados ar fašistu līderi Gēringu, nodibināja Jauno vācu psihoterapeitu biedrību. Jau tajā pašā gadā biedrības vadītājs profesors Krečmens, vācietis un Vācijas pavalstnieks, slavens psihiatrs demonstratīvi iesniedza atlūgumu, jo nevēlējās strādāt režīma labā. Vakanto vadītāja vietu uzreiz ar sajūsmu ieņēma Jungs. Kopā ar jauno amatu Šveices pilsonis pieņēma arī nacistisko pasaules uzskatu. Viņam sagriezās galva no negaidītajām perspektīvām, viņš izveidoja pats savu žurnālu, kurā rakstīja par atšķirībām starp “dižo” vācu un kaut kādu tur “otršķirīgo” pārējās Eiropas psiholoģiju, ar nicinājumu izteicās par ebrejiem, lai gan tā pati jaunībā tik ļoti mīlētā Rostovas Sabīne arī bija ebrejiete.

9.apr 2020 Atbildēt
cilveks444

Lūk, kāpēc kliķe baidās no atklātas runas, piemēram, cenzē FB, jo, ja vairāk un vairāk cilvēku neklusēs, tad varai būs jālaižas prom, ko kājas nes. Ar prezidenta vietas izpildītāju ValstsGripu un klaunu Kariņu priekšgalā.

9.apr 2020 Atbildēt
Laika Gars

Nedaudz faktu radikālo feministu murgu atspēkošanai. Demokrātijā, kā zināms, ir 3 varas. Likumdevēja vara, izpildvara, tiesu vara + prezidents. Tad lūk, Latvijā 2 no 3 varām, bet konkrēti tiesu vara un izpildvara jau gadu desmitiem ir matriarhāts, jebšu tajā strādā sievietes. Paskaidrošu - tiesu varā virs 80% strādā sievietes, izpilvara - ministrijas un to padotības iestādes ( visi VIDi, VVD, PVD utt.) virs 80% strādā sievietes, turklāt ne tikai izpildu, bet aŗi vadošos amatos!!! Piemēram, cik VID ģenerāldirektors ir bijis vīrietis un cik sieviete? CIk VZD ir bijuši vīrieši? Un tā ej pa kuru iestādi gribi, visur sievietes, ja neskaita armiju un policiju. Mums ir bijusi sieviete prezidente 2 termiņus un vairākās sievietes premjeres. Tikai likumdevējā proprocija ir bijusi no 20%-30% sievietes un 70% vīrieši zempapēžnieki, kuri nekritiski balsojuši par matriarhālās izpildvaras sagatavotajiem likumprojektiem. Pašvaldībās precīzi tas pats - katrā institūcijā dominē sievietes. Jautājums P.Kļavam - vīrieši vainīgi pie tā, kur šobrīd ir valsts?! Tu to savās ezotērikas grāmatās sagrābstīji? Vai radikālo feministu smadzeņu skalošanas pasākumos?

9.apr 2020 Atbildēt
Anita Strauta

Pēteris Kļava kolosāls ,gudrs dakteris Vairāk tādu mums būtu vīriešu tad Latvija zeltu un plauktu!

9.apr 2020 Atbildēt
Vitto

Neapšaubu viņu kā ārstu,bet tādu runātāju mums ir ļoti daudz.Runā un runā,kritizē un kritizē.Tikai reālu darītāju nav.

10.apr 2020 Atbildēt
Evija Miglāne

Pareizi ! Pēteris Kļava sauc lietas īstajos vārdos, viņš ir gudrs un saprātīgs dakteris. Kaut tādu būtu vairāk.

10.apr 2020 Atbildēt
Agnese Ruska

Varbūt kļūdos, bet šeit dakteris izskatās, ka draudzējas ar zaļo pūķi. Varbūt, ka ir dzīvē kādas grūtības, tad cilvēks paliek tik nikns. Lai gan daudz kam jau var piekrist.

10.apr 2020 Atbildēt

Komentēt