Komentāri: Kramiņš: Muļķība ir nēsāt maskas un sēdēt mājās

Imants

Kramiņa teikto - nesaprot? Kāpēc “ļaudis nesaprot”? Jo tad kad bija vien – radio - Rūdolfs Šteinerts 1924. g. "Vērā jāņem augošo elektrības ietekmi uz ļaužu dzīvotspēju dažādu magnētisko lauku ielenkumā.Zudīs ļaužu spēja - aptvert tos jaunumus, kurus piegādās šie lauki. Spriestspēja mazināsies."

26.mar 2020 Atbildēt
Jānis Rozentāls

Dievs mīl tos , kuri paši par sevi rūpējas . Pārlieka bravūra nevienu pie laba gala nav vedusi . Kā saka saprātīgi cilvēki : nekad nesaki nekad ( never sed never !!! ). Bet katrs jau zīmējās kā māk , jo mazāks purkšķis , jo lielāka smaka !

26.mar 2020 Atbildēt
Benita Meldrina

never say never ,,,

26.mar 2020 Atbildēt
Matilde Jurevica

Taisnība!

27.mar 2020 Atbildēt
Zinta Rudzite

Viņš pareizi visu pareizi pateica. Protams, piesargāties vajag, bet gremdēt valstu ekonomiku, tas ir paviam cita. Un nevajag taisīt nepopulārus lēmumus. Palaist pēc atgriešanās tik daudz cilvēkus pa visu Latviju, neievietojot piespiedu karantīnā, tā bija nolaidība. Bet biznesu apturēt nedrīkstēja. Ja to darīja ar nepopulārem lēmumiem, tad laikam Latvijas jauni saimieki ir jau kaut kur pie apvāršņa. Iznīciniet valstī to, kas ir, un tad jau arī gripa beigsies kā nebijusi.

26.mar 2020 Atbildēt
Maija Kalnkaziņa

Piekrītu.

26.mar 2020 Atbildēt
Matilde Jurevica

Jā, tā bija vairāk kā nolaidība palaist pēc atgriešanās tik daudz cilvēkus , neievietojot piespiedu karantīnā! Japāņi neļāva no kruīza kuģa nevienam nokāpt!!! Mums, visus vajadzēja uz kuģa turēt 14 dienas, un, tad pēc pārbaudes palaist brīvībā! Tagad, kādu bezatbildības dēļ, jācieš daudziem nevainīgiem cilvēkiem!!!

27.mar 2020 Atbildēt
Pujene sārtā

Nu ko lai saka - stulbam putnam stulba dziesma...

27.mar 2020 Atbildēt
Yohn Plunt

Tieši tā! Ja konkrētais subjekts (edgars kramiņš) raksta ar tādām kļūdām, tad viņa "viedoklis" nav pat sausa sūda vērts.

27.mar 2020 Atbildēt
cilveks444

Jā, ja sāk, manuprāt, manipulēt ar skaitļiem, tad Kramiņa viedoklim ir sava loģika, taču, ja redzam, ka Itālijā, nekontrolēta COVID-19 dēļ, cilvēku līķus izved ar armijas auto (protams, var pieļaut, ka tas viss ir teātris, bet kāds motīvs, kurš iegūst?), ka nav jaudas ne ārstēt, ne apglabāt, tad bilde rādās ne tik gaišās krāsās. P.S. Neskatoties uz šā brīža nesapratni par Kramiņa viedokli sakarā ar COVID-19, joprojām, Kramiņu cienu par viņa drosmi ikreiz paust skarbu un nepopulāru viedokli, arī tad, kad visi citi klusē.

27.mar 2020 Atbildēt
Latvietis parastais

Vienkārši trenējas pārvaldīt un izsekot lielas cilvēku masas.

27.mar 2020 Atbildēt
Elisa Meijere

var jau kritizēt veiktos pasākumus, bet neviens nezin ka būtu bijis, ja tie nebutu veikti. vai vajag piedzīvot itālijas scenāriju un tad sākt domāt. Kam tev zārkā bizness? lielākā daļa valstu rīkojas līdzīgi kā Latvija un zaudē ekonomiski, daudzkur būs recesija, bet tāda nu ir dzīvības cena

27.mar 2020 Atbildēt
Ernests Meters

skolotājs nav sapratis situācijas nopietnību palasiet vēsturi par šāda veida epidēmijām un traģēdijām kas kādreiz tika slēptas

27.mar 2020 Atbildēt
Aijina Aijucis

Kramiņš malacis,bet rūnāt ar kurliem ,akliem neapmācāmiem cilvēkiem ir bezjēdzīgi ,jo viņi psiholoģiski ir atkarīgi no instinktiem.Pievēršiet uzmanību ,kas brīvprātīgi seko instrukcijām.Pavērojiet viņu dzīves veidu,tas ir ļoti tuvu dzīvniekiem apmierināt savas vēlmes.Dotā situācija viņiem dod iespēju kompensēt savu bezjēdzīgo dzīves stilu ar pilnu pārlieecību ka viņi glāb pasauli uv vēl ilgi pēcāk kladzināt "Mēs visi kopā uzvarējām" ,populisms!Glābēja instinktu var pielietot daudz rezultatīvākā veidā,bez visādām instrukcijam palīdzēt vājākiem kuriem palīdzība ir ļoti nepieciešama visas dzīves garumā!Pagaidām es redzu tikai stajgājošas miesas bez dvēselēm.

27.mar 2020 Atbildēt
Toto

Aijucis tik labi apmācīts, ka nespēj pat rakstīt bez kļūdām...

Vai arī domāšana strādā ar kļudām.

27.mar 2020 Atbildēt
Vizma Joste atbilde Toto

Abi divi kopā.

27.mar 2020 Atbildēt
Toto

Amerikāņu variants, cilvēks uzskata, ka brūnās govis dod šokolādes pienu...

27.mar 2020 Atbildēt
Gatis Balodis

Malacis. Pilnīga taisniba. Šai psihozei ar vīrusu nav nekāda sakara. Piecas mušas augšā sakārto savas darīšanas. Vajag pamatot, kāpēc plīst burbulis un uz cilvēku rēķina iedzīvoties. Kramiņu par prezidentu. kam mums šitais ebrejs. Pilnīgs impotents. Ministru prezidents amerikānis. Nav nekāda pašlepnuma. Kauns

27.mar 2020 Atbildēt
Valdis Freimantāls

gati, iz lasi gan, noderēs

28.mar 2020 Atbildēt
Anita Caune

Nekad viņš man nav paticis... intuitīvi...

27.mar 2020 Atbildēt
Dagmāra Sprūdža

Kramiņa kgs palasiet info par Spāniju un Itāliju, arī ASV, gribat būt par katru cenu oriģināls? savādāk nevariet?

27.mar 2020 Atbildēt
Uldis Zviedrans

Protams,ka tas ir stulbums nēsāt maskas un cimdus....un plus vēl sēdēt mājās....pilnīgākais stulbums!Kraminjs malacis....

28.mar 2020 Atbildēt
Alfreds Mileiko

Es divus comentārus uzrakstīju un abi tika izdzēsti . Administrācija ,kam jūs izdabājat ,laikam saviem saimniekiem neoliberāļiem bet parastās tautas viedoklis kurš neatbilst jūsu darba devēju interesēm vienmēr tiek dzēsts.

29.mar 2020 Atbildēt

Komentēt