Komentāri: Cilvēki pikti par Ščerbatiha teikto mediķiem

Roberts

Tautas vēlēts Saeimas deputāts tak bija, kāds Ščerbatihs, tāda pat tauta

24.mar 2020 Atbildēt
dzintra

nevis tauta ,bet zzs elektorāts.

25.mar 2020 Atbildēt
ludis links

Krievs arī Āfrikā ir krievs

24.mar 2020 Atbildēt
Gaidis Telford

Vispar vinam ir taisniba..farmaceitu kompanijas nav ieinteresetas vakcinas istrade..un taka kapitalistiskaja iekarta vinaam nevar piespiest stradat ar 100% jaudu..ar vakcinu naksies pagaidit..un nevajag aizmirst ka farmaceitu kompanija ir parasts komersants kura pirmais uzdevums ir nopelnit..jautajums: kamdel asv gribeja nopirkt vacu farmaceita kompaniju kura strada pie vakcinas..ja asv ir pilns ar farmaceitu kompanijam? Un vispar kam nav slinkums visu so infu var atrast neta dazadas oficalas lapas..u.c.c A Scerbatiks atkal ir aizmirsis tadu lietu ka dzivojam kapitalizma un fors mazors vel nav iemesls lai nedarbotos kapitalizma principi..jo patreiz ir finansu pardales laiks kad lielas zivis aprij mazas..bet tas jau ir cits stasts.

24.mar 2020 Atbildēt
Alberts Širins

Ščerbatikam jau nav ne poņas par medicīnu tāpēc viņa spriedelējumi par mediķu darba vērtējumu nav jāņem par pilnu.Tas taču pilnīgs - botings!

24.mar 2020 Atbildēt
Muhameds

No kurienes, Jums ir tāda pārliecība? Es gan domāju, ka 80% mediķu nav īstas poņas par cilvēku un tā organismu kopumu, tapēc ir sadalījuši cilvēku pa sīkiem gabaliņiem un katram ir savs ārsts, kurš māk tikai izrakstīt kārtējās tabletes, ko viņam farmaceiti piedāvā, nemaz nerunāsim par nepamatotu un neadekvātu ārstēšanu, kura rezultātus nedod, bet drīzāk kaitē cilvēkam!

Tagad visi histērijā par COVID19, bet varu derēt, kad cilvēki vairāk cieš un mirs nesaņemot pamatotu, pienācīgu medicīnisko palīdzību, jo visi tagad ārstē 197 COVID19 pacientus, kuri manuprāt, lielākā daļa izolējās savās dzīves vietās un ārstējās paši, jo nav dzirdēts par smagiem pacientiem, kuriem ir vajadzīga intensīvā aprūpe, bet daudzi dakterīši jau tagad atsaka konsultācijas, operācijas u.t.t.

Nākamais, lai LV vadošais infektalogs iemācās savaldīt slimnīcu vidē sastopamas infekcijas, kuras vairāk apdraud pacientus un pat medicīnas personālu, kā COVID19!

Es negribu teikt, ka pret šo jauno vīrusu ir jāizturās vieglprātīgi, nebūt nē, bet ir jāatver acis un drosmīgi jāpasaka, ka LV šī brīža medicīnas sistēma ir dziļā pakaļā!!!

25.mar 2020 Atbildēt
Aijina Aijucis atbilde Muhameds

Baidos ka tā pakaļa drīz būs daudz dziļāka.Valdība tikai iluziori iedomājas ka viņus šī pakaļa neskars.Naivums!!!

27.mar 2020 Atbildēt
Sandra Harmonija

Viktors ščerbatins ārzemēs krita ar moci sasita galvu, tāpēc runā bez domāšanas. kas uz mēles to mauc... Mediķiem liels paldies par lielo, grūto darbu.

24.mar 2020 Atbildēt
Valdis Rudzitis

Paziņojums no Francijas. Skan šādi. Mans interpritejums. Ļoti palidz ārtēt covidu saldējums POLS un Karlsons. Ko šajā mirklī dar aptieku tīkli? Vai visas Rūjienas un Exelences pārvērš par Poliem un Karlsoniem? To es nosapņoju.

25.mar 2020 Atbildēt
Aijina Aijucis

Kur tās glābtās dzīvības pēc šitā kipiša strādās.Ekonomiskie līķi,tā tādus cilvēkus sauc mūsu finansisti ,tos kuriem kaudze kredītu un nav darba.Jauka naudas aprite notiek ,jo vēlāk būs vakcīna,jo labāk.Tiek risināta problēma ar medicīnas reformu un pensijas fondu uzkrājumiem.Kā jau visur ziņots vīruss ir nāvējošs hroniskiem slimniekiem,invalīdiem un pensionāriem.Lai aizdomas novērstu valsts populisma veidā plātās ar baigo rūpēšanos izstrādājot metodiku kura ir galīgi neefektīva.Maskas,kas vispār aizsargā tikai no paša valkātāja,plastikāta aizsargmaskas ,veikala darbiniekiem kuras nedrīkst vispār ilgi valkāt ,jo rodas skābekļa deficīts pašiem darbiniekiem,sekas no šiem aizsarglīdzekļiem vēl priekšā.Cerams ka izglītoti cilvēki saprot ko nozīmē skābekļa deficīts organismā.MURGS PĒC KURA BŪS SMAGAS SEKAS.Stipru veselību un izturību vēlot,Aija

27.mar 2020 Atbildēt

Komentēt