Komentāri: "Nodedzināji tiltus un pameti mani"; Linda Mūrniece dalās ar emocionālām atziņām

Juris Millers

Ar mīlestību nav kā ar bitēm , kad neko nevar zināt , tā ir un no tās tā vienkārši nevar aiziet ...sevišķi jau pirmās! Tās trešās un vairāk jau nav vairs tās tik īstās.

11.mar 2020 Atbildēt
Antons Fjodorovičs Polučka

Interesanti cik ilgi šī bāba pazemos sevi?

11.mar 2020 Atbildēt
Ivars Bērzups

Pavasaris taču dabā tuvojas,sāksies kaķu laiks...jāsagatavojas tak ir!Nez kamdēļ bijušie vīri ne Raimonds,ne Abumeri nav manāmi nekādos portālos un rakstos,kur žēlotos par dzīvi?

11.mar 2020 Atbildēt
Gunta

Kādreiz cilvēki ar invaliditāti varēja dabūt darbu , bez šaubām arī dažreiz tie bija palīga palīgi , visbiežāk uz pusslodzi , bet tsgad hotelī tādu nav nu ko darīt tīri no gara laika skraida pa randiņiem ar turīgām veselām dāmām , lai pieņem darbā hotelī , dieva dēļ , uz pusslidzi citādāk sirds , mentālais , vai cits saasinājums gatantēts un būs ,, zaķim ,, nauda , vai sameklē kādu 70 gadīgu biznesmeni , loģiski .

12.mar 2020 Atbildēt
Gunta

Tvaicenē ir smuki džeki un baigi apķērīgi daži bet vai norejami .

12.mar 2020 Atbildēt
Agris Svarcs

tagad redzat,kādi jukušie var kļūt par ministriem?!

12.mar 2020 Atbildēt
Margarita Taiwan

Marsietis taču arī bija Tvaiku ielas klients. Varbūt tikai tādus virza - viņus var kontrolēt

12.mar 2020 Atbildēt
Artis

Nabaga meitene, godkāre visos virzienoes nedod mieru un izklāj sevi reklāmās kā uz paplātes visai pasaulei

12.mar 2020 Atbildēt
Baiba Lapsa- Frīdemane

IR SIEVIETES ,KURAS VĪRIEŠI IZMANTO KĀ BITES PUĶES-IZTUKŠOJA UN PROM-TA ARĪ NOTIEK AR ŠO SIEVIETI -PIE TA VAINĪGA IR TIKAI PATI SIEVIETE-AR SAVU SEKLUMU UN EGO.

12.mar 2020 Atbildēt
Anita Grīnberga

Ļoti jaukas emocionālas atziņas. Tā ir bieži dzīvē. Negatīvie komentāri ir skauģi, kuri ne reizi nav mīlējuši, kurus neviens nav mīlējis! Veiksmi Jums, Linda!

12.mar 2020 Atbildēt
Elisa Meijere

Viens otrs galīgi neizprot situāciju. Sieviete - Linda ir pamesta un aizmirsta un nespēj ar to samierināties. Raud par zudušo mīlu, iedomājas sevi par kautko īpašu, kuru vīrietis nespēja npvērtēt. diemžēl, viņa maldās. Būtu klusējusi vismaz būtu cieņas vērta, tagad noželojama. Vai te būtu ko skaust. Parasti apskauž veiksmīgos, mīlētos cienītos, bagātos....

12.mar 2020 Atbildēt
Konstance Kalniņa

Anitai Grīnbergai>>Lai cik emocionālas atziņas,tās jau nav jāliek apskatei internetā.Linda sāk līdzināties Kivičam.Visu publicē.

12.mar 2020 Atbildēt
Melānija

Diezin vai kundze pareizi dara,ka to izliek visu apskatei,to daži var pārprast.Domāju,ka ar paceltu galvu ir jāiet tālāak,vecais lai paliek pagātnē.Veiksmi,Lindas kundze.

12.mar 2020 Atbildēt
H.K.Andersons

Kāpēc mani nepamet sajūta, ka šīm atklāsmēm pie vainas ir raķešu degviela?

12.mar 2020 Atbildēt
Anita Grīnberga

Elisai Meijerei- Jūs labprāt lasāt ziņas par to, ka esam vīrusa gaidās?! Par it kā tukšiem veikalu plauktiem u.c. negācijām. Ne jau katrs var uzrakstīt kaut ko "no dzīves", kur nu vēl grāmatu... Noniecināt un teikt ko sliktu, nezinot cilvēku, var nonākt nepatikšanās- un pamatoti. Veiksmi Jums, lasot ne par Lindu Mūrnieci u.c. jaukiem, pozitīviem cilvēkiem! Jauku dienu!

12.mar 2020 Atbildēt
Tedis

Eu,dullie,nelejiet tak vairāk tai sivēnmammai,nebūs lāgā,jei bogu..

12.mar 2020 Atbildēt
Eduards

Baigi jau nu tu kādam vajadzīga,abu meri izdrāztā un pamestā,kā veca nolietota lupata.

14.mar 2020 Atbildēt

Komentēt