Komentāri: Gribas nolamāties! Skarbi izsakās par Līdakas atlaišanu

Baiba Sūna

Radzevica ielikteni pardos ne voen zemi,bet ari dzivniekus,un tad pàvi,antilopes,zirafes u.c.prieces lembergveidigos un sleserveidigos vinu darzos un apartamentos.Jàglàbj gan Lidaka kg.,bet vel vairak Zoodarzs.Ja kopa Misàni varejàm nosargat pret Dienvidafriku,tad Lidaku pret perkamiem sikiem Rigas ierednisiem ari varesim!!!!!!

21.feb 2020 Atbildēt
Ainārs

Kas konkrēti pieņēma šo lēmumu par Ingmāra atlaizšanu? Vārds uzvārts no kuras partijas? Tad vēlēšanu urnās es ceru,ka savu vārdu un uzvārdu neatradīs,kā arī partijau kuru pārstāv izredžu būs krietni vien mazāk.

21.feb 2020 Atbildēt
Artis

Nu tie razdevica minētie argumenti ir tādi pasmieklīgi. Tas taču skaidrāks par skaidru, ka būvējot notiek īskaicīgas pārmaiņas. razevi`ca zemē tie gruži varēja stāvēt, bet, kad pārvietoja, lai vēlāk aizvāktu, nav labi.

21.feb 2020 Atbildēt
Arnis Brukle

Slava vēlētājiem!

21.feb 2020 Atbildēt
Oktāvija Dauksta

Glābiet radošu, gudru cilvēku, kurš tik daudz darījis zooloģiskajam dārzam un tagad viņa darbs būs samīdīts.

21.feb 2020 Atbildēt
Oktāvija Dauksta

Tik daudz laba I.Līdaka darījis zooloģiskajam dārzam gadiem ilgi un tagad viņa darbu samīdīs . Glābsim šo cilvēku, kas visu sevi atdevis šim darbam!

21.feb 2020 Atbildēt
Pote

Piketu! Un ne mazāku kā Misānei. Viņš ir īsts Lavijas cilvēks un tautai viņu jāaizstāv. Atlaida Radzēvičs, bet nezinu, kas lika to izdarīt. Jau ar to, ka zoodārzā izvēlējās Latvijas prezidentu, šī ir Latvijas vieta nr.1.

21.feb 2020 Atbildēt
raits

nu ne nu ta gluzi ir... ar zoo izdevaas izbraukt politikaa bet zoodarzs bija un bus.. neatkarigi no lidakam un grunduliem...

21.feb 2020 Atbildēt
Silvija Vārpa

Kautkāds murgs,kas par noteicēju ir Radzevičs, Dome taču atlaista, ko viņš tur sprēgā, Līdaka kuās ar rasību

21.feb 2020 Atbildēt
Silvija Vārpa

Atvainojos par teksta kļūdu- Līdaka kungu jāaizstāv tautai,nedrīkst Radzēvičam ļaut tā rīkoties,un galu galā Dome taču atlaista, ko viņš tur vēl sprēgā?

21.feb 2020 Atbildēt
Lilita Malvesa

Rīgas Dome taču ir atlaista?! Tas nav nelikumīģs rīkojums? Glābsim Ingmāru Līdaku, tāpat kā K.Misāni. Protams, ka atkal kāds tēmē uz Zoodārza zemi. Nu gan atraduši iemeslu, ce'ltnieki nav novākuši laukumu. Tad jāatlaiž celtnieku darbinieki vai jāsoda , par neizdarītu darbu! Ingmāram Līdakam jāstrādā zoodārza labā!

21.feb 2020 Atbildēt
Juris Millers

Zinu Radzeviču familiju , sākot at tēvu visi baigi glumie , kad šis ielīda domē man jau likās kautkādas šausmas.

21.feb 2020 Atbildēt
Zane Bitmete

Gudri cilvēki bieži ir neērti citiem,sevišķi,ja darbs ir goda lieta

21.feb 2020 Atbildēt
Inguna Kalnina

Atbalstu Baibas teikto.... nedrisktam vairs klusitinam sedet rokas klepi salikusi un noskatities,ka dazi labi te LV uzdarbojas...!

21.feb 2020 Atbildēt
Mara Brige

Par lamāšanos /kur bija vajadzīgs/, tevi atlaidīs no darba čukstoņu un klusētāju puse. Vajagot skaidri, lēni un saprotami izrunāt vārdus. Bet patiesībā tavu vietu sen jau iekāroja SŪDS. Cik "cēli" atlaidēji no darba! Sūds tiks celts kosmiskā ātrumā ar slavas dziesmām un algu fantastisku, "tautas atzinību" un tiks no tautas atzīts par savu dobrodušije, sedečnostj, skromnostj, utt.. Tāda ir reālā dzīve. Tu dzīvo it kā miglainajā Albionā. Krēslas valsts, bet tā ir tava valsts. Ko darīt?

22.feb 2020 Atbildēt
Ērika Krimska

Tā lūk pieviļ kādreizējie draugi :( aizmirsusi,ka reiz kopā sēdēts pie klāta galda.....vien bailes par to,kas nāks viņa vietā,te nu citu iedomāties grūti, bet kāds gan jaunums.....tiks sagrauts tas kas vēl palicis :(

22.feb 2020 Atbildēt
Valdis

Kā drīkstēja atlaist likvidēto fabriku darbiniekus? Kā drīkstēja atlaist citus svarīgus cilvēkus sabiedrībai? Nevienam nav imunitāte pret atlaišanu. Supe sev tikai spodrina tēlu un meklē uzmanību.

22.feb 2020 Atbildēt
Valdis

Tik dārgas biļetes ir Zoo, ka cilvēki ar minimālo algu to nevar atļauties. Zoo ir jābūt pieejamam un personām ar invaliditāti ieeju bez maksas!

22.feb 2020 Atbildēt
Lilita Malvesa

Celtniecības gruži jānovāc celtniekiem pēc darba beigšanas. Par to atbild paši celtnieki. Saeima nepacēla mediķiem algas kā rakstīts likumā. Tad jāatlaiž arī Saeima, ja kas nav izdarīts.

Zooloģiskais dārzs ir tomēr unikāls un vienīgais LaTVIJĀ, kur pašiem jātiek ar visu galā. Nav kā daudzskaitlīgās skolas, policijas, tiesas u.t.t.

Algas pašvaldības iestādēs nenosaka paši sev, bet gan pēc valsts un amtpersonu atalgojuma likuma.

Ja pēc vadītāja algas lieluma samērojot ar darbinieku algām, tad jāatlaiž arī citu iestāžu vadītāji ( dzelzceļš, lidosta, banka, pasts u.c. ).

Līdaka ir cilvēks, kas konkrēti strādā. Gribētos zināt likuma pantu, uz kura pamata Līdaku atlaiž.

22.feb 2020 Atbildēt
Māris Ābele

Gribas nolamāties! Skarbi izsakās par LĪDAKA atlaišanu. Latviski ģenitīva jautājums "kā" - "Līdaka" !!!

22.feb 2020 Atbildēt

Komentēt