Komentāri: Kivičs pavada laiku kopā ar bērniem: Vispār es mīlu 5 cilvēkus šajā pasaulē

Filips Līcis

Nožēlojams āksts ! Cik esi samaksājis alimentus ? Vienu dienu pabūt ar bērniem

nenozīmē ,ka tos var nemaksāt ! Drīz pēc tevis skums arī VID . Domāju ,ka zini

par ko !

26.jan 2020 Atbildēt
Artūrs Berzins

Man ir savas problemas ,neka skaitit cik kuram bernu , kuri netiek audzinaati pienaacigi ,vai vini ir kopaa dien dienaa ? -stipri saubos .

26.jan 2020 Atbildēt
Ineta Rusiņa

Ja tajā bildē ir trīs cilvēki, kurus viņš mīl, tad jautājums- kuru no bērniem viņš nemīl? Jo vairāk par visu viņš mīl sevi, nu un tad sanāk, ka mīl vēl 2 no bildē esošajiem bērniem...

26.jan 2020 Atbildēt
Ingrida Lisovska

Jā, smuka bilde un smuki bērniņi, nešaubos, ka rūpējies un mīli viņus. Un ne ti vienīgais Latvijā esi šķīries un atkal precējies, nesaprotu, par ko tie rējēji tā kreņķējas, it kā ar viņiem tā nevarētu notikt. Un arī Madara viena nepaliks un bojā neaizies, viņa ir pāršk smuka līdzsvarota un gan jau sakārtoties arī viņas dzīvē. Lai jums visiem veicas!

27.jan 2020 Atbildēt
mairita

Spriežot pēc Kiviča grāmatas, ko viņš mums tik laipni uzrakstīja, kivičs veiksmīgi ticis vaļā no Lienes meitām. Normāla sieviete, redzot, kā viņas boifrends virtuvē šampanieti dzerdams, bļautu uz viņas bērnu, pašu veci izmestu no mājas uz neatgriešanos. Kivičs mīlamos bērnus iedalījis savējos un svešos.

27.jan 2020 Atbildēt
Alida Djatlika

INGRĪDA LISOVSKA, jā, pareizi, daudzi šķiras un atkal precas un atkal šķiras, tikai starpība tā, ka nebazūnē un nereklamē sevi pa visu pasauli, kā to dara Kivičs. Madarai vēlu tiešām īstu, patiesu un mīlošu vīru.

27.jan 2020 Atbildēt
Tedis

Kuram normālam tā tizlā govs vajadzīga,un tikai viena lieta ko kivecis izdarīja pareizi ir tā,kā pasūtīja dillēs šito duročku.

27.jan 2020 Atbildēt
Jana Belēviča atbilde Tedis

Ja nebūto šo "duročku"- latviešu jau sen vairs nebūtu :D

28.jan 2020 Atbildēt
mairita atbilde Tedis

Tev, kā lielai daļai tautas, tā atmiņa tik īsa. Ne jau kivičs, bet "tā duročka" izmeta šo no mājas, nepieņēma lauleņa šļupstēšanu, ka grib pamēģināt ar "jauno lellīti" - ja nesapasēs, nāks atpakaļ. Kamēr Lieņuks bij pazudis, mēģināja šļūkt atpakaļ pie bijušās un meitām. Kāpēc gan viņš tik pikts par Dona "Es nāktu mājās" ? Padomā! Gribētu tas staigulis tikt atpakaļ pie kārtīgas sievas, saviem bērniem, dabūt atpakaļ iepriekšējo dzīvi. Bet "duročka" pasūtīja dillēs.

28.jan 2020 Atbildēt
Katrina Katkovska

Un tadu Andru Kiviču Latvijā ir tukstošiem.

27.jan 2020 Atbildēt
dzintra

Ir gan,bet viņi vismaz ar to neplātās un nemāca citus dzīvot.

4.feb 2020 Atbildēt
atkal

To "tautaruna.nra.lv": kad Jūs beigsiet atkritumu grāpstīšanu saukt par sāgu ? ? ?

4.feb 2020 Atbildēt
atkal

Nav te "sāgas": kivičs, nez kāpēc, uzupurējies un atļāvis "tautaruna.nra.lv" sevi nekaunīgi apgrābstīt un vēl nosaukt to par sāgu. Protams, visa tauta - sajūsmā :) :) :)

4.feb 2020 Atbildēt

Komentēt