Komentāri: Virsnīte par atgriešanos no Āfrikas: Jūtu, kā piezogas trauksme

Juris Vilkaste

Interesanti , vai šādiem klaidoņiem nemaz nav jāstrādā...? Āfrika??????? Radošās aktivitātes-murgs!

23.jan 2020 Atbildēt
Jolanta Veselova

Žēl tevis un tu pat nesapratīsi kapēc.

23.jan 2020 Atbildēt
Apīņu Zenta atbilde Jolanta Veselova

Es gan sliektos piekrist Jurim, un tu pat nesapratīsi, kāpēc..

24.jan 2020 Atbildēt
Nellija Ko

to Juris Vilkaste. Tu esi vergs, kas zina tikai piespiedu darbu un sēdēšanu uz vietas, jo kājai piesieta milzīgi smaga dzelža bumba. Visi, kas ceļo un redz tālāk par tavu darba lauciņu - atejas tīrīšanu - ir klaidoņi. Aprobežotībai robežu nav.

23.jan 2020 Atbildēt
Rozenberga Baiba

Tas ir ļoti apsveicami,ka cilvēki apceļo pasauli. Bet,protams,uzrodas latviešu tautības cilvēki,kuriem skauž,ka viņi nekur netiek tālak par Lietuvas tirgu. Smieklīgi. Arī es ceļoju un turpināšu to darīt.

23.jan 2020 Atbildēt
mairita

Nav jau gluži radošais darbs ar projektu taisīšanām, taču tepat mājās pati regulēju savas attiecības ar darbu, un atslēdzu telefonus, internetu, kad nevēlos būt pieejama. Nemaz nerunājot par ceļojumiem tepat Eiropā. Tā kā Virsnītei trauksme par neko.

24.jan 2020 Atbildēt
Emma Pupa

Nu re, bet visi bļāva, ka kaut kas noticis, ja neparādās internetā un neceļ telefonu. Cilvēki mācās dzīvot bez interneta un tas ir super! Vajag palikt Āfrikā, ēst banānus un dzīvot zem palmas. Tad nekāds stress jums neelpos pakausī. Eiropā nekad miera jums nebūs, tā ir cita vide un tur ar laiku būs atpakaļ visādas veģetatīvās distonijas utt. Tā saucas - izvēle.

24.jan 2020 Atbildēt
Sandra Šmate

Galvenais lai kādu""zarazu"" neatved sev un citiem........

24.jan 2020 Atbildēt
Signe Si

Viņai domāšana tādā līmenī kā pirms 20 gadiem cilvēkiem, kuri pirmo reizi no mucas izkāpa ārā

24.jan 2020 Atbildēt
Murrey

Kādreiz cilvēki, lai pabūtu vieni, devās meditēt tuksnesī. Tagad ta daudz vienkāršākt vienkāršāk - atslēdz mobilo un internetu un viss... Ja tu neesi onlainā, tevis nav...

24.jan 2020 Atbildēt

Komentēt